WM 6.1 Professional pt HTC Tornado
5 772 vizualizări
274 răspunsuri
Linkuri topic "WM 6.1 Professional pt HTC Tornado"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
29 mai 2008, 16:17:11
se mai aude ceva de un ROM wm6 pRO la care sa MEARGA tasta Back
hardcore_writer@yahoo.com
MW Addicted
1760 mesaje
din 08/02/2007
29 mai 2008, 23:32:11 • actualizat 29 mai 2008, 23:37:14 (2 ori)
Începător
48 mesaje
din 13/04/2008
30 mai 2008, 09:09:48
#/file.php?id=171500
#/file.php?id=171501
#/file.php?id=171502
#/file.php?id=171503
fac si eu o fapta buna........
#/file.php?id=171501
#/file.php?id=171502
#/file.php?id=171503
fac si eu o fapta buna........
MW Addicted
1760 mesaje
din 08/02/2007
Opera Mini
Multumesc!
Opera Mini
bine.dar lati testat?
MW Addicted
1760 mesaje
din 08/02/2007
Opera Mini
corect= "l-ati". In alta ordine de idei,de ce nu incerci si singur?Astepti numai "mura-n gura",eu caut rom-uri,postez link-uri,ma rog de unul si de altul pt.a fi pus pe sharemobile si acuma trebuie sa fac si review-ul la rom-ul gasit ca sa nu se oboseasca unii si sa aiba totul de-agata!
MW Addicted
940 mesaje
din 07/03/2006
31 mai 2008, 12:00:45
Domnul pufos nu mai fa remarci la cum si ce scrie fiecare...esti profesor de romana
Mai lasa desteptaciunea ca iti cam da pe afara.
Eu nu mai instalez rom-uri pro pentru ca nu ai partea hardware care sa te ajute sa il folosesti mai bine decat unul standard asa ca lasa posturile nu intereseaza pe nimeni.
Mai lasa desteptaciunea ca iti cam da pe afara.Eu nu mai instalez rom-uri pro pentru ca nu ai partea hardware care sa te ajute sa il folosesti mai bine decat unul standard asa ca lasa posturile nu intereseaza pe nimeni.
Opera Mini
da de ce sa scriu corect?...nici pe mes nu scriu corect...in fine. i dont get it ...lam pus si eu romu da nu sunt multumit am revenit la standard
MW Addicted
1760 mesaje
din 08/02/2007
Opera Mini
Da'ce,te-ai simtit vizat?Plimba ursu',te bagi ca musca in c***l calului,te-ai trezit si tu sa postezi aiurea ca de obicei!
Atata stii,atata poti,te-ai laudat de n-ai mai putut ca ai facut un rom si cand ti-am spus sa-l pui pe #sharemobile,ai zis ca, dom'le nu pot ca n-am net,c-a plouat,ca aia,ca cealalta...papagal,ce mai...De bagatori de seama justitiari ca tine sunt pline forum-urile,dar sa faci ceva cu adevarat util,pauza.Iar in ceea ce priveste modul de a se exprima si a scrie a unora de pe forum nu pot sa spun decat ca lasa f.mult de dorit si este bine sa le aratam cand si unde gresesc,fara rautate sau superioritate,pt. a fi ajutati sa se exprime si sa scrie corect in lb.romana. In ceea ce ma priveste este ultima data cand mai polemizez si bag in seama unul ca tine.
Si tu scrii la fel de corect ca si celalalt,de aia ii luai apararea,de ce sa inveti sa scrii si sa vb. corect cand poti sa fi agramat!?
Atata stii,atata poti,te-ai laudat de n-ai mai putut ca ai facut un rom si cand ti-am spus sa-l pui pe #sharemobile,ai zis ca, dom'le nu pot ca n-am net,c-a plouat,ca aia,ca cealalta...papagal,ce mai...De bagatori de seama justitiari ca tine sunt pline forum-urile,dar sa faci ceva cu adevarat util,pauza.Iar in ceea ce priveste modul de a se exprima si a scrie a unora de pe forum nu pot sa spun decat ca lasa f.mult de dorit si este bine sa le aratam cand si unde gresesc,fara rautate sau superioritate,pt. a fi ajutati sa se exprime si sa scrie corect in lb.romana. In ceea ce ma priveste este ultima data cand mai polemizez si bag in seama unul ca tine.
Si tu scrii la fel de corect ca si celalalt,de aia ii luai apararea,de ce sa inveti sa scrii si sa vb. corect cand poti sa fi agramat!?
Opera Mini
off topic
04 iunie 2008, 11:49:07
am testat toate romurile de PPc disponibile...treaba sta cam asa...ce are unu nu are celalalt...multe buguri e rapid intradevar si are mobilitate dar cum nu e nici o versiune fixa,NU IL RECOMAND adica NU LE RECOMAND
MW Addicted
1760 mesaje
din 08/02/2007
Opera Mini
Cel mai bun in acest moment este WM6 Pro Alpha la care am revenit si de care sunt f.multumit,este stabil si f.rapid!
Opera Mini
cum merge tastau la Pro Alpha?ca la wm6 standard si wm6 Pro simplu sau e prostia aia de xt9 si tre sa folosesti tastatura virtuala ca la toate RC'urile
MW Addicted
1760 mesaje
din 08/02/2007
Opera Mini
N-ai treaba cu tastatura decat rar,la vre-o aplicatie ceva!
Opera Mini
daca merge si butonul camerei si tasta pentru blocat il pun :>
Înapoi la HTC Windows Smartphone
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.