am testat rom-ul, nu-mi place... chiar daca schimbi setarile regionale unele chestii raman tot in rusa, chestia cu t9 nu s-a rezolvat, revin la versiunea standard pana la urma
Am instalat eu RC4 de vr'o saptamana si pana acu sunt multumit de el cu o exceptie: xT9 - Daca instalez MoDaCo_Vox_eT9_Language_Pack nu mai vrea sa scrie nimic in afara de cifre,indiferent unde as incerca. T9 normal - la fel. Merge doar cu ce are in ROM-ul original (engleza si rusa). In rest numai de bine. Probleme cu volumul soneriei nu am avut decat din cauza tinutului in buzunar (se apasa volum-) Am instalat SPB Mobile Shell v2.0 si e si mai prietenos dar haleste repede bateria. Nu am incercat pana acum MMS-ul pt k e f simplu (si mult mai ieftin) cu mail-ul,dar m'ai facut curios,asa k i'am facut setarile si merge fara probleme. Dak vrei mai multe lamuriri ma gasesti (nu tot timpul ) si pe Y! Mess cu " me_seba " Si poate ma ajuta si pe mine cineva cu xT9-le asta
mms-ul am vazut ca merge, nu asta e problema, ca puteam sa instalez ceva separat pentru asta... in setarile gprs nu am vazut decat pt apn, nu si pt proxy-uri(si le-am cautat destul de mult)... multe chestii raman tot in rusa si dupa ce schimb setarile regionale si pun engleza sau romana... si inca cateva chestii, si asta dupa doar o ora de la instalare...
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.