Edit 1:Aici la 2190 RON. Nu se mentioneaza nimic de garantie... O fi de la "baieti"
Edit 2: am gasit si garantia la ei:
La cerere, se elibereaza contra unei sume de 30 RON (300.000 lei vechi), un certificat de garantie valabil 2 ani la un service autorizat.
Auziti si voi: si la cerere si contra cost
la aia cu 3000 de ron vor avans 20% si dureaza 1 luna pana ti.l aduc iar la royal gsm au limba germana pe telefoane si le au in stoc , in concluzie ramane comanda data la quickmobile , au zis ca joi il am acasa cu curierul , daca mai gasiti alte siteuri cu vanzari online de xperia va rog frumos sa puneti link.
Invata toate regulile . Si incalca-le pe fiecare .
Pretul este exagerat dar din cauza ca magazinele astea nu iau telefonul de la importatorii din RO (care inca nu au adus asa ceva) ci il aduc din vest. Plus "taxa de exclusivitate"... Pretul corect e cel pe care l-ai spus tu: 25 mil.
Uitandu-te la diferenta de pret dintre quickgsm si royal...... Eu am luat unul de la royal si intr-adevar este de la tmobile cu windows in germana. iti ia 20 minute sa-l resoftezi in engleza daca stii unde sa cauti si merge super ok. este facut ptr. germania si dupa parerea mea cred ca este alta calitate ca orice lucru facut ptr. D in raport cu cel facut ptr. Europa de est.
Eu am lasat comanda la royal si m.a sunat un tip care mi.a spus ca aparatul este in lb germana , i.am spus sa instaleze engleza el si sa.l puna la curier , evident ca plateam daca cerea in plus si instalarea , am insistat, dar a spus ca nu merge alta limba pe aparat . Daca zici ca are logo tmobile inseamna ca e si branduit.
Invata toate regulile . Si incalca-le pe fiecare .
hai mai ameovi, ce naiba!? fii serios, doar nu-i masina! toate sunt la fel dat fiind fabricantul(HTC) nici nu cred ca sunt produse in europa!
mai bine intra si tu aici instaleaza core player sau tcpmp si apoi fa un benchmark cu filmuletul asta si apoi da-ne si noua de veste ce ai obtinut! multumim anticipat!
la SEUS am remarcat ca are optiune de update si pentru x1, deci cel putin teoretic se poate schimba limba....., cat despre comentariul lui ameovi sunt convins ca are dreptate vizavi de calitatea produsului ca sa nu mai spun de pret care este mai mult decat bun. ameovi sa inteleg ca ti-ai luat deja telefonul?
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.