Cica "Memory - This is big plus for the Xperia, it comes with 512MB ROM and 256MB RAM with an additional 128MB of dedicated graphics memory." 128MB dedicati pt accelerare video
16 noiembrie 2008, 14:29:11 • actualizat 16 noiembrie 2008, 14:29:36 (1 ori)
daca as dori sa-mi cumpar acest telefon..on-line ca din cate am inteles sunt ceva mai ieftine decat la-s cumpara direct din magazin...ce-mi recomandati....bineinteles un site de incredere...care ofera si garantie ....ce sa mai zic ,e tare telefonu....
Pretul... tineti-va bine sa nu cadeti... 3.499,00 RON adica 35 mil De banii astia iti iei un HTC Touch Pro, un P1i si iti mai ramane ceva. Mai mult ca sigur baietii aia de acolo au umflat pretul Ma asteptam eu sa coste mult dar parca nici chiar asa...
pretul corect este cel pus de ratti. mai mult ca sigur cei de la quickmobile au umflat pretul pentru ca sunt singurii care par sa vanda xperia momentan si pentru ca, probabil, nu il iau din stocul vreunui furnizor - altfel l-am fi vazut in mai multe magazine - ci il aduc direct din afara.
estimarea mea e ca pretul de intrare la noi va fi in jur de 27 mil la liber si cam 23 la abonament.. om trai si om vedea, cert e ca de 35 mil iti iei un telefon gen htc touch pro si iti mai raman bani...
24 noiembrie 2008, 11:20:40 • actualizat 24 noiembrie 2008, 11:21:51 (1 ori)
Super acest pocket.Asteptam nerabdatori aparitia in magazine ca sa le testam :> , sau sa se riste cineva sa cumpere unul,sper sa nu fie la bug-uri ca si Touch Pro,mai ales ca este primul WindowsMobile de la SonyEricsson.Baietii astia sunt experti in UIQ,nu prea cred ca primul lor WM va fi unul de succes.Totusi,ma bucur vazand ca WindowsMobile pune stapanire pe modelele SonyEricsson. Woooow,128mb dedicati pentru accelerare grafica,pai atat are placa mea video din PC
HP Pavilion G6 # OSX Mavericks + Windows 7 Samsung Galaxy S4 Developer Prototype
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.