Ok si eu pastrez ce fac pentru mine. Deoarece nimeni niciodata nu este recunoscator pt munca depusa...omul vrea totul pe gratis si sa fie si foarte bun.
05 august 2007, 09:29:06 • actualizat 05 august 2007, 09:36:19 (7 ori)
cosmo1 30-07-2007 15:01:04
dar pana la urma stie cineva unde si ce trebuie sa modific in registri ca atunci cand postez de pe tel sa nu mai apara windows ce device sau mozila/4.0?
@moalesipufos nu am reusit nimic ca nu mia dat nimeni nici o idee am incercat eu sa modific pe acolo da orice modific dupa un restart revine la normal,si chiar daca nu restartez tot mozila/4.0 apare
cosmo1, nu la asta m-am referit cand am zis de implicare.. vezi cateva mesaje mai sus ce am 'cerut'. in fine. despre tools-uri vezi topicul modificare rom.
05 august 2007, 14:25:22 • actualizat 05 august 2007, 14:27:05 (1 ori)
xalex 05-08-2007 14:02:22
L-am instalat dsf dar nu mai formateaza os ci adauga peste el. E decertificat si are ci camera de la htc acum sa vad daca mananca din banda!
eh , se pare ca e mai 'naspa' decat rom-ul alpha. cu asta am vreo 13-14MB ram liberi (in loc de 23-25). si altele, nema office, live, voice commender, acelasi spatiu liber , adica 17.deci nasol
stiu ca e decertificat, eu i-am trimis registrii pt full unlock, ca se pare ca lui ia fost lene . si driveru de la joystick e din romul orange aku 2.0. dar degeaba, daca rom-ul e cum e.
....si un link pana la urma cu WM6 ...ala chinezesc imi da don't send error repot ..cel dp primul post nu mai e bun link-ul iar WM6 beta e cel mai nasol ca se inst peste cel vechi mai bine WM5 decat asa.imi place f mult ca l=am inst pe cel beta dar merge incredibil de greu si nam ram deloc liber...as vrea sa simt si eu noul WM6. multumesc
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.