01 mai 2009, 12:00:48 • actualizat 01 mai 2009, 12:01:21 (1 ori)
ov1d1u 01-05-2009 11:33:49
Slackware isi are rostul lui, dar pe un server. Ca desktop OS nu e o solutie potrivita.
Da ce nu-i ajunge ca să fie desktop? După cerințele mele modeste și Slackware este desktop. Ori ce crezi P. are Ubuntu ori Debian în calitate de desktop? Slackware a apărut nu pentru server, ci pentru utilizatori de rând și programiști.
ov1d1u 01-05-2009 11:33:49
Tin minte ca acum vreo 3 ani compilasem pentru prima data K3B. Am dat drumul la compilare, am iesit in oras (erau zilele orasului) am ajuns acasa si inca se compila.
Nu trebuia să-l compilezi. Pe atunci k3b era plasat în directorul /extra.
DO NOT FEED THE TROLLS ! ######################## YOU HAVE BEEN WARNED
M-am mai uitat pe net...m-am mai invartit si am ramas la Debian pana la urma. Am un amic care il foloseste si as putea sa il mai intreb pe el ceea ce nu stiu . Multumesc pentru sugestii!
As dori si eu o distributie care sa imi satisfaca cateva ''nevoi'' -Sa fie cat mai simplu de utilizat,precizez ca nu cunosc comenzi deloc. -Sa aiba Compiz Fusion -Interfata KDE
(Exceptie Mandriva & Kubuntu)
Ce imi recomandati ?
HP Pavilion G6 # OSX Mavericks + Windows 7 Samsung Galaxy S4 Developer Prototype
Multumesc pentru raspunsuri.M-as indrepta catre Sabayon,dar am auzit ca mananca resurse multe.Cum ar merge pe un sistem Intel Celron 2.5ghz / 768mb ram / Nvidia fx5500 with 128mb ? Cam cat spatiu ocupa pe HDD ?
HP Pavilion G6 # OSX Mavericks + Windows 7 Samsung Galaxy S4 Developer Prototype
Requirements Minimum requirements: - an i686-compatible Processor (Intel Pentium Pro, Pentium II, Celeron, AMD K6-2, Athlon) - 512Mb RAM - 10 GB of free space - A X.Org supported 2D GPU - a DVD reader Optimal requirements: - a Dual Core Processor (Intel Core 2 Duo or better, AMD Athlon 64 X2 or better) - 1024Mb RAM - 32 GB of free space - A X.Org supported 3D GPU (Intel, AMD, NVIDIA) (esp. for XBMC) - a DVD reader
Ia zi, ce versiune a kernelului Linux foloseste 12.2? Si care e ultima versiune stabila a kernelului Linux?
ultima versiune a kernelului e 2.6.29.2 dovada pt slackware-current. Si pachete gasesti cu droaia, numai ca trebuie sa stii unde sa cauti. Si sa stii ca nu e rau pentru incepatori, eu pe Slackware 11.0 am invatat ce e ala Linux, si pe vremea aia nu stiam decat cateva comenzi de DOS si sa dau next toata ziua ca sa instalez sau sa fac ceva.
Btw: Crezi tu ca Slack e invechit, dar nu e asa, are in spate o comunitate destul de capabila.
Si Slack nu e doar pentru servere, merge si pe desktop de rupe, singurul dezavantaj e ca nu prea are pachete cu ultimele versiune pentru aplicatii de editare audio/video gen ardour, lives sau mixxx.
Eu am Slack pe 2pc-uri si un Laptop si sunt foarte multumit de el
02 mai 2009, 00:49:42 • actualizat 02 mai 2009, 00:57:46 (1 ori)
Phenomen 01-05-2009 18:29:38
As dori si eu o distributie care sa imi satisfaca cateva ''nevoi'' -Sa fie cat mai simplu de utilizat,precizez ca nu cunosc comenzi deloc. -Sa aiba Compiz Fusion -Interfata KDE
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.