La functii din cele bluetooth stereo, 3 modele sunt identice - DS205, DS220, DS200. Au functia de raspuns la apeluri, si de inchis/deschis functia bluetooth. Modelul DS980 este fix la fel, are alt design. Modelul DS970 are afisaj, cred ca vine cu aceleasi casti ca DS980 daca nu ma insel.
1. 970 - LCD; 980 - OLED (consuma mai putina baterie la 980) 2. Aspectul, un plus pt 980 as zice 3. Cel mai important, cu 980 pot sa suni pe cineva fara sa folosesti tel. Ai acces la functia phonebook si call register 4. 980 nu mai poarta logo walkman 5. microfonul e pozitionat mai aproape de gura (la 980) -> confort si calitate sporita a convorbirilor
Acuma am vazut si eu un review, 980 e mult mai frumos ca 970 din toate punctele de vedere. La DS200 e frumos ca il poti baga in buzunar daca ai firul suficient de lung la casti
03 aprilie 2008, 19:57:54 • actualizat 04 aprilie 2008, 00:08:46 (1 ori)
Maine primesc perechea de DS200, am ales acest model pentru ca avea castile cele mai ieftine Si receptorul cum este identic, ramane sa vad daca ma multumeste calitatea sunetului prin bluetooth dupa ce conectez niste casti mai profesioniste. La DS200 vad ca incovenientul ramane microfonul care daca il tii sub haine nu te aude nimeni cand raspunzi la apeluri. Pe site zice de 6 ore autonomie la toate modelele bluetooth, sunt curios daca atinge in conditii de volum maxim si megabass. Apropo am citit niste reviewuri si am inteles ca si megabassul e redus prin bluetooth, sper sa fie doar un zvon
04 aprilie 2008, 13:53:28 • actualizat 05 aprilie 2008, 00:45:33 (1 ori)
Ok, super Se aude foarte bine, clar, bass-ul se simte O sa incerc si alte casti si revin cu pareri Isi merita toti banii Edit: am insistat pe niste trackuri mai 'complexe' si am observat ca se aude ca un track in format radio AAC+, deci afirm ca se pierde din calitatea sunetului. Pentru cei care vor headset si pun muzica pe locul 2 e ideal In rest, as merge pe cele cu fir.
05 aprilie 2008, 19:03:17 • actualizat 05 aprilie 2008, 19:06:49 (1 ori)
ce va tot prostiti?! e normal sa se auda un pic mai prost pentru ca nu se aude direct ci prin amplificatorul handsfreeului plus ca se pierde si prin transmisia bluetooth, nu inteleg de ce tot insistati sa amestecati performantele unui handsfree cu casti cu cele ale unui handsfree bluetooth, cel bluetooth are alt rost nu redarea de inalta definitie a muzicii ci mobilitate, etc important e ca in general se aud bine, scapi de fire, poti telecomanda playerul si telefonul, vizualiza pe display info, etc... deci nu mai comparati firul cu wirelles ca e o mare prostie
e foarte important insa de retinut ca handsfree.ul bluetooth stereo il poti folosii simultan la mai multe terminale, lucru imposibil la cele "normale" sau "pe fir"!
05 aprilie 2008, 19:33:22 • actualizat 05 aprilie 2008, 19:36:27 (3 ori)
kapitak 05-04-2008 19:03:17
ce va tot prostiti?! e normal sa se auda un pic mai prost pentru ca nu se aude direct ci prin amplificatorul handsfreeului plus ca se pierde si prin transmisia bluetooth, deci nu mai comparati firul cu wirelles ca e o mare prostie
e foarte important insa de retinut ca handsfree.ul bluetooth stereo il poti folosii simultan la mai multe terminale, lucru imposibil la cele "normale" sau "pe fir"!
Corect. Lasati caterinca cu AKG, Audio-Technica, Behringer, Shure, Sennheiser....noi vorbim aici de un headset a carui utilitate devine valoroasa doar intr-un anumit context (in parc cand faci jogging, in masina, in metrou, pe o carare, pe o poteca etc) unde conteaza in primul rand ergonomia, adaptabilitatea si usurinta de folosire a acestui device si nu in ultimul rand posibilitatea extraordinara de a folosi acelasi device simultan cu mai multe terminale. Deci nu mai divagati de dragul conversatiei, semanticii, vanitatii, plictiselii. Daca vreti sa discutati despre brand-urile mentionate mai sus va rog sa postati parerea voastra pe topicul GADGETS.
gam zeh ya'avor ................ God, grant me the serenity to accept the things I cannot change, The courage to change the things I can, And the wisdom to know the difference.
Hidralazina de cand ai scris prima data pe forum uiq si pana in prezent nu faci altceva decat sa 'ataci' fara motiv cristi a ales niste exemple nepotrivite insa are dreptate 100% pacat ca te 'agiti' inutil intr.o 'cauza' pierduta, chiar daca nu s.a zis de la inceput ti.o mai spun eu o data: pentru mobilitate, confort, ergonomie, etc se folosesc handfree.urile stereo bluetooth, pentru fidelitate, etc se folosesc handsfree.urile pe cablu, pentru fite si prosteala se folosesc discutiile astea inutile pe forum
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.