Accesorii pentru SonyEricsson UIQ

9 063 vizualizări
278 răspunsuri
autor subiect #166
kapitak
MW Addicted
1933 mesaje
din 21/07/2005
SonyEricssonP1i
30 martie 2008, 22:27:08
Hidralazina ...zi tu un handsfree stereo bluetooth mai bun!

:D
KapitaK
Publicitate
Publicitate
Hidralazina
MW Addicted
2028 mesaje
din 16/06/2006
31 martie 2008, 18:27:51
Sa stii ca nu ma refer la aparatura profesionala, ci la casti. In principiu m-am legat de ceea ce ai scris tu, cum ca headsetul ala bluetooth se aude "perfect". Ceea ce nu prea cred in cazul lui Sony, pentru ca am mai citit/ascultat si eu cate ceva ca sa-mi formez o parere. Totusi de ce nu au facut si niste adaptoare (atat cu cablu cat si bluetooth) ca sa poti folosi castile proprii? Imi creati impresia ca vreti sa scoateti tot din telefoanele voastre si mi s-a parut logic sa va recomand ceva mai bun decat standardul cu care vin handsfree-urile lor. Dati o caruta de bani pe telefon, inca o caruta pe accesorii mai mult sau mai putin inutile si vi se pare ciudat sa va luati niste casti de inalta fidelitate? Mai ales ca preturile nu sunt deloc prohibitive...
autor subiect #168
kapitak
MW Addicted
1933 mesaje
din 21/07/2005
SonyEricssonP1i
31 martie 2008, 18:49:11
faci ce faci si ocoloesti subiectul din nou: noi vorbeam de CASTI STEREO BLUETOOTH! ...zi tu altele mai bune in acelasi pret (250lei) sau lasa.ne cu filozofiile :)
KapitaK
cypryan
MW Addicted
6350 mesaje
din 01/01/2006
60 aprecieri
31 martie 2008, 19:28:11 • actualizat 31 martie 2008, 19:30:55 (1 ori)
http://vantigsm.ro/files/accesorii/bluetooth/ds970/img.png
aha deci sapresupunem ca astea sunt cele tari casti :)si inca ceva astea sunt casti care se conecteaza doar prin BLUETOOTH nu si prin mufa!!!
apropo pe alea ale mele la cat asa putea sa le evaluez :smokie: dupa tine...
Client orange
autor subiect #170
kapitak
MW Addicted
1933 mesaje
din 21/07/2005
SonyEricssonP1i
31 martie 2008, 19:53:38
cypryan despre ce casti vorbesti cand zici 'ale tale'? adica?
...si nu vorbesc de evaluare ci de pret real si concret!
KapitaK
Hidralazina
MW Addicted
2028 mesaje
din 16/06/2006
31 martie 2008, 22:51:22
Tu vorbeai de casti stereo bluetooth spunand ca alea din imagine se aud perfect. Eu nu am spus niciodata ca ar exista altele mai bune ca ele, am spus doar ca ma indoiesc ca se aud "perfect". Insa nu confunda functia de handsfree cu ascultatul muzicii! Firul e sfant...in rest, ca sa raspunzi in masina in timp ce conduci, sunt ok astea bluetooth!

P.S. Parerea mea e ca cei de la S-E ar fi trebuit sa faca niste adaptoare, atat pentru cablu cat si bluetooth, ca sa poti folosi castile personale, asa cum are de exemplu Nokia! Era vreo problema daca headsetul din imagine avea in chestia aia cu displayul o mufa de 3.5 ????? Ar fi fost "cinstit"!
autor subiect #172
kapitak
MW Addicted
1933 mesaje
din 21/07/2005
31 martie 2008, 23:45:08 • actualizat 31 martie 2008, 23:45:46 (1 ori)
nu te inteleg ce vrei pana la urma, eu am afirmat de castile alea bluetooth stereo ca sunt perfecte pentru ca le utilizez de un an si stiu cum sunt, nu vorbesc ca tine din citite pe net
...in plus afirmatia mea "perfecte" e valabile pentru niste casti stereo bluetooth, nu inteleg de ce rastalmacesti vorbele si amesteci performantele unor casti bluetooth cu unele pe cablu?!
chiar si asa e "ciudat" sa zici ca handsfree.ul bluetooth "mono" normal pentru convorbiri ar fi la fel de bun cand ala nu merge inperecheat cu mai mult de un terminal, nu are display sa vezi cine te suna, etc
...si nu uita ca la astea stereo principala functie este "streamingul audio" prin care asculti in timp real muzica dintr.un player de la distanta (max 10m) fara fire, asta merge si cu alte aparate (PC) nu numai cu telefonul deci un mare avantaj pentru HBH-DS970!

tin sa te anunt ca la handsfree.ul bluetooth stereo foarte important este amplificatorul audio nu numai castile care la HBH-DS970 este "perfect", am folosit si modelul nokia BH500 care insa degeaba are mufa la casti sa poti pune orice caci suna "infect" (distorsioneaza, zgomot fond mare, etc) deci repet: ZI ALTELE MAI BUNE CA HBH-DS970 SI IN ACEASI BANI (250lei)!
KapitaK
cypryan
MW Addicted
6350 mesaje
din 01/01/2006
60 aprecieri
01 aprilie 2008, 00:54:55
kapitak 31-03-2008 19:53:38
cypryan despre ce casti vorbesti cand zici 'ale tale'? adica?
...si nu vorbesc de evaluare ci de pret real si concret!
ma refeream la castile care vin odata cu pachetu la p1i.....si cu castile astea
HBH-DS970 daca e conexiune fara fir nu consuma mai mult din bateria telefonului,am intrebat daca are si mufa ptr.ptr telefon...
Client orange
Hidralazina
MW Addicted
2028 mesaje
din 16/06/2006
01 aprilie 2008, 09:52:56
Din fericire, eu inteleg ce vrei tu. Esti obsedat sa fii apreciat de ceilalti si pentru asta te-ai contrazice pana pe lumea cealalta. Cand o sa mai iesi din casa poate o sa-ti mai schimbi parerile. Si sa nu spui de mine ca vorbesc in necunostiinta de cauza cand probabil tu crezi ca AKG produce mitraliere! Daca afirmi ca un handsfree bluetooth stereo se aude perfect, asta spune tot despre experienta ta in domeniul audio! Ma scuzi ca am vrut sa va recomand niste casti bune, sper sa folositi in continuare basinile in-ear de la S-E!
autor subiect #175
kapitak
MW Addicted
1933 mesaje
din 21/07/2005
SonyEricssonP1i
01 aprilie 2008, 10:33:33
replica ta dovedeste inca o data ca nu faci altceva decat sa te contrazici fara rost cu mine, ce te supara pe tine ca sunt un fan sonyericsson uiq si ca ajut pe toata lumea?! te ce trebuie sa te oftici fara rost?! nu sunt altceva decat un fan uiq si atat, imi pare rau ca unii ca tine se oftica din asta si trateaza asta ca pe o lupta 'virtuala' of of
zici ca intelegi ce zic insa aberazi in continuare cand o tot ti cu castile pe fir cand noi vorbeam de castile bluetooth, nu are nici o legatura una cu alta, aici s.a spus doar ca alea au un raport calitate/pret excelent nu ca ar fi mai bune ca altele pe fir oricare ar fi ele, si nu ar trebuii sa te deranjeze castile sonyericsson caci poti pune prin mufa jack 3,5 orice fel de casti la telefoanele sonyericsson ...
deci lasati partima asta inutila si daca dati vreun reply incercati sa cititi inainte despre ce se vorbea nu sa fiti pe langa subiect si sa atacati inutil pe careva de aici, nu avea nici o legatura discutiile anterioare despre handsfree.ul stereo bluetooth cu 'aerele' unuia care se vrea mai destept decat toti dar referinduse la altceva, e ca si cum ai zice vorba aia 'cea mai buna pasare e porcul' (sau geva de genul asta) :lol:

in concluzie imi cer scuze inca o data celor ce se simt jigniti de afirmatiile mele, ii rog sa incerce sa ma ignore si sa inteleaga ca tot ce scriu este doar parerea mea ...din exerienta sonyericsson uiq nu din citite sau auzite asa cum fac majoritatea care tin sa ma contrazica inutil si obsesiv
KapitaK
autor subiect #176
kapitak
MW Addicted
1933 mesaje
din 21/07/2005
SonyEricssonP1i
01 aprilie 2008, 11:05:10
Hidralazina 01-04-2008 09:52:56
...Esti obsedat sa fii apreciat de ceilalti si pentru asta te-ai contrazice pana pe lumea cealalta. Cand o sa mai iesi din casa poate o sa-ti mai schimbi parerile ... asta spune tot despre experienta ta in domeniul audio!
singura mea 'obsesie' sunt afirmatiile mincinoase facute in general de catre anti s-e
cat priveste 'iesitul din casa' te asigur ca nu e altul cu timp mai putin pe net din cauza serviciului ca mine ha ha muncesc zilnic 12 ore :)
in legatura cu 'experienta' mea in domeniul audio cred ca depaseste cu mult orice imaginatie a ta mai ales ca nu sti cu ce ma ocup eu :lol: ...
KapitaK
MikeMeyers
MW Lurker
466 mesaje
din 14/11/2007
2 aprecieri
SonyEricssonP1i
01 aprilie 2008, 17:08:24
da mai hidralazina tu esti singurul care a descoperit "miracolul" castilor agk, sennheiser, shure... aici se vorbea strict de performanta unor headset-uri bluetooth. nu de performanta unor casti in general.cand vom avea headrset-uri bluetooth de la aceste firme atunci mai vorbim. si sa nu imi spui ca tu iti pui adaptor de casti normale ca sa asculti muzica din tel la Audio-Technica ca am sa rad toata ziua :)) in primul rand nu ai impedanta necesara iar apoi ai arata complet ridicol cu ele pe strada (parerea mea).

nu mai generaliza cu afirmatiile. aici se vorbea de performanta unor casti bluetooth nu de altceva. respecta topic-ul te rog.
Hidralazina
MW Addicted
2028 mesaje
din 16/06/2006
01 aprilie 2008, 18:05:47 • actualizat 01 aprilie 2008, 18:10:07 (2 ori)
Esti prost...informat! Exista casti Audio-Technica in-ear, cu impedante de 16 ohmi. Uite aici linkul! http://www.audio-technica.com/cgi-bin/product_search/headphones/headphones.pl?select_3=Portable%20Headphones
Eu am niste Sennheiser de 32 ohmi si se aud impecabil. De ce pui curu' la bataie asa dezinvolt, s-ar putea sa te usture, stii? Eram strict ontopic pentru ca vorbeam de HPM-70 la care pot conecta casti obisnuite cu mufa de 3.5 mm!

P.S. Vezi ca se scrie AKG!
P.P.S. Nu te mai baga in seama cu mine, ca esti prost si-mi provoci greata!
MikeMeyers
MW Lurker
466 mesaje
din 14/11/2007
2 aprecieri
SonyEricssonP1i
01 aprilie 2008, 18:40:47
oho baiatule ce probleme de comportament ai... cand o sa gasesti tu castile alea (Audio-Technica) in Ro mai vorbim... casti in-ear de la aceasta firma nu se gasesc in Ro. dintre celelalte marea majoritate au nevoie de preamp. am si eu casti sennheiser mx55 care au 64 de ohmi nu despre asta era vorba. in fine asta ar presupune ca tu chiar sa intelegi ce zic. eu nu tin minte sa te fi jignit dar tu vad ca o faci gratis fata de toti. daca nu suporti forumul asta eu nu inteleg de ce mai postezi. nu se supara nimeni daca ne lasi in pace, sincer. off-topic ai fost si mai inainte cand se discuta de casti bluetooth iar tu bateai campii cu adaptoare si casti normale. daca nu poti tine pasul cu topic-ul lasa-ne, cel mai bine. iar in legatura cu faptul ca m-ai facut prost....no comment e plina tara de persoane ca tine, nu e nimic nou! toti sunt grozavi ca tine in spatele monitorului...
Publicitate
Publicitate
cypryan
MW Addicted
6350 mesaje
din 01/01/2006
60 aprecieri
01 aprilie 2008, 18:47:49 • actualizat 01 aprilie 2008, 18:49:05 (1 ori)
ehee cat va certati puneti mana de la mana si faceti-mi cadou o pereche de casti cu dopuri ca astea pe care le am eu imi cad din urechisi si e asa de enervant daca vreau sa merg pe strada cu ele in urechi nici -o sansa sa acult muzica.....le dau pe ale mele in schimb :lol: :lol:
Client orange
Înapoi la Symbian UIQ
cine e aici?
Subiectul a fost creat la .
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.
fortnite map
mowned logo
Inițiator acum 19 ani
kapitak
MW Addicted
Ultimul acum 16 ani
cypryan
MW Addicted
Cauta in topic
Unelte topic
Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
  • Arăta mai bine înainte.. 28% ⋅ 39
  • E frumos dar nu prea 23% ⋅ 32
  • Laser frate! 48% ⋅ 66
Au votat 137 utilizatori
^
Mobilewave.ro logo
MobileWave.ro 2005-2014
© MW v1.0a PhoeniX
0.038⋅4⋅6
Portalul tău de telefoane mobile!