Bancuri?!?!?!
58 086 vizualizări
2 721 răspunsuri
Linkuri topic "Bancuri?!?!?!"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
904 mesaje
din 15/12/2005
LG/U8138
Intre doctori: -Cum a mers operatia? -Care operatie,nu era autopsie??
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
11 februarie 2006, 20:09:37
Explodeaza fabrica de crenwursti. Unul ajunge până în cer. Îl găseste Sf. Petru. Merge el din inger in inger tot intrebind ce-o fi aceia. Trece la arhangheli nici astia n-au habar de asa facatura. In sfirsit e indemnat sa mearga la Sf. Fecioara care, uitindu-se lung la obiect, observa:- Sfintia ta, nici eu n-am habar ce-ar putea fi, dar, daca ma gindesc bine, bine, aduce, asa, un pic, cu Sfintul Duh.
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times!
TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
MW Addicted
1352 mesaje
din 29/01/2006
MOT-C975
stiti ce fac indienii cu pieile de cai?...... isi tin caii in ele!
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
11 februarie 2006, 20:23:19
Un tip intra intr-o farmacie. Multa lume, inghesuiala. - Nu va suparati, va rog sa ma lasati sa intru in fata ca am pe cineva la pat. Oamenii cumsecade ii fac loc si ajunge la ghiseu. Tipul se apleaca la ghiseu si spune: - Ma grabesc foarte tare ca am pe cineva la pat. Va rog sa-mi dati 3 prezervative.
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times!
MW Addicted
1352 mesaje
din 29/01/2006
MOT-C975
bula in epoca de piatra, in timpul unui examen. AAAUuu!!! ce ai patit bula? -intreaba profesoara. mi-a cazut fituica pe picior...
)
) MW Veteran
531 mesaje
din 25/11/2005
11 februarie 2006, 20:56:19
un om suna la informatii si intreaba: domnisoara nu va suparati, cum pot face si eu rost de o antena cu un semnal mai penetrant?
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
11 februarie 2006, 21:25:55
- Tata, care este diferenta dintre prosperitate si criza? - întreaba Bula.- E simplu fiule. Prosperitate înseamna Mercedes, sampanie, amanta. Crizaînseamna metrou, sifon, maica-ta.
MW Addicted
1352 mesaje
din 29/01/2006
MOT-C975
un indian se intorcea de la vanatoare. apropiindu-se de locatia cortului, se opreste pe varful unei stanci si priveste in departare la sotia sa care era langa cort si spala rufele. din stanca se desprinde un bolovan imens care o ia in directia sotiei, strivind-o. indurerat, indianul exclama: of, asta e a 3-a masina de spalat pe care mi-o distruge calcarul!
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
11 februarie 2006, 23:50:45
Concurs de tras cu arcul.Se aseaza tinta - un gagiu cu un mar pe cap - la 50 metri. Vine primul concurent.Ocheste, trage, despica marul.Urale.Mindru, tipul se intoarce si declama:- I'm Wilhelm Tell!Runda a doua.Se departeaza tinta la 100 metri.Vine alt concurent, ocheste si trage. Marul cade despicat.Ovatii.Se intoarce si asta si zice:- I'm Robin Hood!Runda a treia.Tinta se aseaza la 150 metri.Vine al treilea concurent, ocheste si trage.Ii crapa capul aluia.Stupoare.Se intoarce tipul si zice:- I'm sorry! :-)
MW Addicted
1352 mesaje
din 29/01/2006
MOT-C975
care este asemanarea dintre un inginer si o vaca? amandoi au priviri inteligente, dar niciunul nu se poate exprima.
MW Addicted
3691 mesaje
din 29/09/2005
12 februarie 2006, 00:16:58
Lol cint !!
tare rau bancu !! =)))
tare rau bancu !! =))) 好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
12 februarie 2006, 00:22:54
- Mami ! De ce are Bula capul tesit si pe stânga si pe dreapta ?
- Bulicuta draga, tatal tau, când s'o nascut Bula, o fost atât de
fericit ca l-o aruncat de trei ori in sus !
- Si... ?
- De prins, l-a prins doar o data !
- Bulicuta draga, tatal tau, când s'o nascut Bula, o fost atât de
fericit ca l-o aruncat de trei ori in sus !
- Si... ?
- De prins, l-a prins doar o data !
MW Addicted
1352 mesaje
din 29/01/2006
MOT-C975
sunt canibali pe insula asta? nu, l-am mancat eu pe ultimul!
MW Addicted
12436 mesaje
din 09/01/2006
18 aprecieri
SIE-CX65
In avion un tip se ridica brusc,scoate un cutit si i-l pune la gat stewardesei:
-Ma duci la Beirut!Ai auzit?
-Domnule!Nu se poate!
-Esti nebuna?Ma duci la Beirut!
-Domnule!Va spun ca nu se poate!
-Nu iti dai seama ca te amenint cu un cutit?Ma duci la Beirut!
-Nu se poate!In cabina pilotilor e deja un domn cu o bomba,si el merge la Tel Aviv!
-Ma duci la Beirut!Ai auzit?
-Domnule!Nu se poate!
-Esti nebuna?Ma duci la Beirut!
-Domnule!Va spun ca nu se poate!
-Nu iti dai seama ca te amenint cu un cutit?Ma duci la Beirut!
-Nu se poate!In cabina pilotilor e deja un domn cu o bomba,si el merge la Tel Aviv!
MW Luver
128 mesaje
din 03/01/2006
12 februarie 2006, 02:32:08
Un baiat conduce masina incetisor (face faleza) si de pe trotuar il striga o fosta colega de clasa la care el trage dreapta; din cateva vorbe fosta colega il intreaba:
-Ce masina e asta?
-Mercedes Vito.
Colega foarte indignata ii raspunde in timp ce se intoarce plecand:
-Mersi boule.
Un student de la arte merge la oficiul poștal cu o scrisoare.Funcționara îl intreabă :
- Paravion ?
- Nu, nu păreți !
Pe o strada...
- Nu va suparati,caut strada X...
- Nu ma supar, cautati-o...
... schimb caiet A4 cu audi acelasi model!! care vrea sa dea un mail
-Ce masina e asta?
-Mercedes Vito.
Colega foarte indignata ii raspunde in timp ce se intoarce plecand:
-Mersi boule.
Un student de la arte merge la oficiul poștal cu o scrisoare.Funcționara îl intreabă :
- Paravion ?
- Nu, nu păreți !
Pe o strada...
- Nu va suparati,caut strada X...
- Nu ma supar, cautati-o...
... schimb caiet A4 cu audi acelasi model!! care vrea sa dea un mail
Ma cred cea mai fericita dintre oameni,insa nu trebuie sa o spun;e prea crud pentru ceilalti.
Înapoi la Free zone
Topicuri similare
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.