În pachetul de baza la dolce, a mai venit un program de filme! Tcm! Care difuzeaza filme non-stop! 24/24. Momentan nu este tradus! Dar am dat telefon azi, și m-au asigurat ca în cateva zile va fi tradus! acum avem 7 canale de filme, în pachetul de baza!
Bogdan, în pachetul de baza, pro cinema, halmark, axn, axn crime, axn scî-fi, movies 24 și Tcm, ( nou intrat în grila de programe! ) și mai este pachetul max pack! Hboo, Hboo comedy, cinemax1, cinemax2 ( am și acest pachet. )
Daca dati pe TCM si intrati pe teletext din telecomanda televizorului dati la pagina 788 si veti avea subtitrare in limba romana. Sa spuneti daca va merge.
iNCREDIBIL! Merge subtitrarea pe Tcm! De la 788! Așa cum ai spus tu! Şi daca m-ai făcut curios! M-am pus și eu pe experimentat! Şi am descoperit ca programul travel chanel! Are teletext! Dar nu asta este bombă! Ci faptu ca la pagina 102 ai o lista cu foarte multe limbi, în care poți subtitra acest canal! Printre care și limba romană, la pagină 893. dar tu cum ai descoperit? Ma pun pe experimentat! Poate găsim opțiuni de subtitrare și pentru CNN sau EURONEWS ! Ar fi prea frumos!. Oricum subtitrarea la Tcm, va fi facuta, în mod normal, în câteva zile.
În zona mea lucrează și sâmbătă și duminică! Au instalat antene chiar și în ajunul revelionului. cei care doresc sa urmărească programul tcm subtitrat să dea la pagină 788 pe teletext.
m-am cam saturat sa astept dupa digi... deja ma bate gandul la dolce...
asa ca va intreb....
1)ce calitate au? 2)dau doua receptoare ca sa vezi diferit la 2 tvuri la un singur abonament? 3)in cat vin dupa ce ii anunti? 4) daca mai e ceva naspa de specificat ...
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
1.se vede super mai ales daca ai un tv mai nou sau plasma 2.ti se da 2 receivere,dar unul il plătesti in rate 3.vin foarte repede.ex:un vecin a sunat la ei sâmbăta,iar luni au venit
aaa.deci tot e ceva in plus care se plateste fata de digi. hmm ..mai astept putin daca nu... asta e,sun la astia
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
Cint, 1 calitatea este foarte buna! Şi nu se pierde deloc semnalul la ploaie! Eu nu am conectat, dar se poate conecta și sistemul audio la receptor. Şi daca ai și un Lcd te ia naiba de plăcere! 2 primești 2 receptoare la un singur abonament, dar trebuie să plătești unul! Costă cam 80 de euro. Şi se plătește în 24 de rate. 3 în maxim 10 zile de la cerere vin băieți sa te rezolve! Şi nu vorbesc prostii. 4 ceva nașpa? Nu poți sa îți aranjezi programele în ordinia în care vrei tu. Dar sunt așezate pe segmente. Daca mai vrei sa știi ceva, aștept.
Am întrebat eu de radio, și mi-au spus ca S-a cam renunțat la idee! Mi-au spus ca poate pe viitor, vrajeli. Dar în schimb au spus ca S-ar putea suplimenteze grilă de programe. Acum S-a băgat subtitrarea la tcm, fara sa mai fi nevoit sa dai pe teletext.
ma aflu in perioada contractului, iar eu vreau sa renunt din anumite motive, as vrea sa imprumut antena cu toata instalatia unui vecin sa-mi plateasca. Oare spun ceva astia daca muti antena?
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.