Dolce TV

28 339 vizualizări
448 răspunsuri
ov1d1u
MW Moderator
5624 mesaje
din 12/12/2007
89 aprecieri
08 noiembrie 2010, 20:09:38
Vad ca apare PRO TV HD la 114 (parca) dar nu e accesibil
Publicitate
Publicitate
ov1d1u
MW Moderator
5624 mesaje
din 12/12/2007
89 aprecieri
Opera Mini
19 iulie 2011, 08:25:04
Se pare ca cei de la Romtelecom vor schimba abonamentele... Din cate bag de seama a disparut pachetul ala ieftin (Popular, sau cum ii spunea), cel mai mic abonament costand 6,1 euro si avand 50 de canale TV. Nu contine canale precum CineStar, ActionStar, ComedyStar sau GSP TV. Practic, vom avea mai putine canale la un pret mai mare, daca optam pentru pachetul de baza (cel pe care il am si la ora actuala). Ce e aiurea e ca GSP-ul e liber la retransmisie, fara alte taxe, dar Dolce nu il include in pachetul de baza. Marfa, nu?
emmy
MW Addicted
2890 mesaje
din 27/04/2006
23 aprecieri
19 iulie 2011, 09:13:55
Daca fac chestia asta, in cazul asta voi opta pentru cablu. Oricum Dolce Sport nu e cine stie ce. Si pe cablu n-am Boomerang. :)) That`s all
laur1989
MW Addicted
8382 mesaje
din 17/04/2007
4 aprecieri
19 iulie 2011, 09:58:48
ov1d1u 19-07-2011 08:25:04
Ce e aiurea e ca GSP-ul e liber la retransmisie, fara alte taxe, dar Dolce nu il include in pachetul de baza. Marfa, nu?
Trimite un mail la gsp.
ov1d1u
MW Moderator
5624 mesaje
din 12/12/2007
89 aprecieri
Opera Mini
11 august 2011, 13:51:48
Nu stiu ce s-a intamplat, dar am parte de niste macroblocuri pe unele canale de toata frumusetea. Pe ProTV, de exemplu, calitatea e comparabila cu un clip de YouTube la calitate standard. Situatia se inrautateste drastic la imaginile cu miscare rapida, de exemplu era reclama aia cu baschetul de la Orange iar spre finalul acesteia nu se mai distingea nici sigla canalului la ce hal ajunsese imaginea. Pe LCD efectul pare si mai pronuntat. Se intampla doar la mine chestia asta?
umbra_mea
MW Addicted
2046 mesaje
din 14/07/2008
17 aprecieri
11 august 2011, 16:12:48
si la mine . da asta e doar de cand au schimbat tiganii pachetele. au marit abonamentul si au scos programe destule. mie in 21 il taie pentru ca u venit cei de la rds cu oferta de 90 canale la un pret mai mic.
ov1d1u
MW Moderator
5624 mesaje
din 12/12/2007
89 aprecieri
Opera Mini
20 august 2011, 20:25:58
ov1d1u 11-08-2011 13:51:48
Nu stiu ce s-a intamplat, dar am parte de niste macroblocuri pe unele canale de toata frumusetea. Pe ProTV, de exemplu, calitatea e comparabila cu un clip de YouTube la calitate standard. Situatia se inrautateste drastic la imaginile cu miscare rapida, de exemplu era reclama aia cu baschetul de la Orange iar spre finalul acesteia nu se mai distingea nici sigla canalului la ce hal ajunsese imaginea. Pe LCD efectul pare si mai pronuntat. Se intampla doar la mine chestia asta?
Am vazut reclama de la Orange si mi-am amintit de postul asta... Acum e mult mai bine, se pare ca s-a rezolvat problema. Se postase si pe pagina de FB a Romtelecom, unde se pare ca este cineva din cadrul companiei care citeste si chiar raspunde celor ce posteaza acolo.

@umbra_mea - da, sunt tampite noile abonamente. Am ramas cu cel "mediu", de dragul AXN-urilor si a lui ComedyStar. Ce e si mai tampit e ca nu ai acces la FTA-uri cu conservele astea de la Dolce.
umbra_mea
MW Addicted
2046 mesaje
din 14/07/2008
17 aprecieri
20 august 2011, 22:31:42
eu pana maine mai am sau cel putin ne-au anuntat ca pana in 21(nu stiu daca inclusiv,inca nu e 12 sa stiu), da ce o sa se intample ? o sa il taie de la ei ? ca banuiesc ca duminica nu vin dupa reciver telecomanda cablu si antena.
ov1d1u
MW Moderator
5624 mesaje
din 12/12/2007
89 aprecieri
Opera Mini
21 august 2011, 07:41:10
Pai iti blocheaza cartela de la ei
umbra_mea
MW Addicted
2046 mesaje
din 14/07/2008
17 aprecieri
21 august 2011, 15:43:33
asa au si facut  :D , le-am pregatit tot sa vina sa le ia daca vor.
ov1d1u
MW Moderator
5624 mesaje
din 12/12/2007
89 aprecieri
Opera Mini
21 august 2011, 16:09:56
La mine tre' sa vina cei de la Digi de vreo 4 ani sa isi ia jucariile, da' nu se mai aude nimic de ei :))
traian23
MW Addicted
2685 mesaje
din 28/02/2006
7 aprecieri
10% warn
24 noiembrie 2011, 08:57:07
Din cate am inteles la dolce ai voie cu 4 televizoare pe antena, ce se intampla daca vreau 4,5 sau 6?
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
Dj_wap
MW Veteran
657 mesaje
din 25/06/2007
24 noiembrie 2011, 20:39:11
Adica platesti un abonament si vezi pe 4 televizoare? Sau cum?
Daca da, cred ca e numarul maxim de decodeare pe abonament si va trebui sa platesti mai multe abonamente.
Daca vrei sa pui mai mult de 4 decodoare pe o antena ai nevoie de un LNB cu atatea iesiri cate decodoare ai nevoie. Maxim 8 iesiri.
http://www.digitalsatelit.ro/lnb-inverto-octo.html
khristy36
Începător
11 mesaje
din 01/09/2009
Opera Mini
28 noiembrie 2011, 20:58:09
ma intereseaza si pe mine cum este cu 4 televizoare si un abonament?Mai multe detalii se poate?
Daca într-o zi te simti inutil si deprimat, consoleaza-te cu gândul ca odata ai fost spermatozoidul cel mai rapid dintre toti.
Înapoi la DTH/Televiziune digitală
cine e aici?
Subiectul a fost creat la .
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.
Inițiator acum 14 ani
JohnnyD
MW Addicted
Ultimul acum 9 ani
khristy36
Începător
Cauta in topic
Unelte topic
Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
  • Arăta mai bine înainte.. 26% ⋅ 34
  • E frumos dar nu prea 24% ⋅ 31
  • Laser frate! 50% ⋅ 65
Au votat 130 utilizatori
^
Mobilewave.ro logo
MobileWave.ro 2005-2014
© MW v1.0a PhoeniX
0.019⋅4⋅6
Portalul tău de telefoane mobile!