Nu, se pare ca nu m-am exprimat cum trebuie, jocul este ceva in genul acestui joc pentru telefoane link youtube si se tragea in cei din fata cu diferite chestii in fine poate isi aduce cineva aminte.
Aveam mai demult un joc numit "Sandbox of God" si imi cam placea Ieri am gasit cd-ul cu jocul dar problema e ca cd-ul e destul de zgariat si pc-ul nu-l mai citeste... Am cautat jocul pe google dar nu l-am gasit E un joculet in care ti se da o planeta si tu esti dumnezeu, ai cateva elemente cu care sa creezi conditii pt aparitia oamenilor iar apoi in functie de cum folosesti elementele influentezi evolutia oamenilor. E destul de misto joculetul Are cineva vreo idee pe unde l-as putea gasi? Sau macar o solutie sa iau cumva installeru de pe cd-ul zgariat...
a.k.a. ReMMy ThE DeMoN SHOWCASE [img]http://mowned.com/sig/remmythedemon.jpg[/img]
Nu, se pare ca nu m-am exprimat cum trebuie, jocul este ceva in genul acestui joc pentru telefoane link youtube si se tragea in cei din fata cu diferite chestii in fine poate isi aduce cineva aminte.
era cumva cu niste curse prin desert cu nave agatate de 2 propulsoare? ) cred ca il stiu
Tomb Raider 2013: System Requirements (DirectX 9 GPU) If you’re playing Tomb Raider on a PC, you will enjoy the added benefits of Steamworks, also the textures will be in high-res and the shadow quality is greater than on consoles. Additionally, many system settings can be configured to tweak the game Minimum System Requirements
OS: Runs on XP, Vista, Windows 7 and 8 CPU: At least 2.1 GHz RAM: 1 GB RAM at least (preferably DDRAM) GPU: DX9 GPU 512 RAM
Recommended Specs
OS: Windows 7 or 8 CPU: Quad-Core RAM: 4GB RAM (preferably DDRAM) GPU: DX9 GPU with 1 GB RAM
avion nu gluma...cu reactie....frate trebuie sa investim in 'drujbele' noastre pentru viitoarele jocuri
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.