GTX 470 batran auzi Daca al tau e batran atunci 9800 GT al meu cum e.. ) vad acolo in semnatura I7 4ghz, 6gb Ram.. Pai mă baiatule nici nu e de mirare ca iti merge pe very high )
da dar cum citisem cand a aparut si aveam o oarecare indoiala...si da 470-le are 3 ani deja si de aia zic nu mai e chiar asa de tinerel in fine bine ca merge si astept si GTA5 sa vad daca-i tine piept
Desktop: i7 6700k: Liquid Cooler NZXT Kraken X62 280mm/ Mobo Asus Strix Z270F Gaming/ Ram:GeIL's DDR4 EVO X 16GB/ Video: Asus Strix GTX 1080 Gaming 8GB/ Stocare:SSD Samsung 960 EVO Series 250GB m2 SSD Kingston 128GB,SSD Samsung 850 EVO 250GB + 1TB HDD Lighting: NZXT HUE+ RGB / Fan: NZXT Aer RGB/ Case: Silverstone Primera pm01w-RGB/ Sursa: Corsair HX850i Platinum / Laptop:Alienware 17 R2 (touchscreen) GTX 980M/ 1x1TB HDD/ 2x256GB SSD 16GB DDR3 Phone: Galaxy S7 Edge
Pana si RAGE imi merge in maximum cu 8x AA si 16xanisotropic filtering. Chir nu ma asteptam. Iarasi Crysis 2 nu ma asteptam sa mearga si merge la hardcore fara nicio problema. Adevarat, imi scoate 27 FPS dar merge perfect, nici nu se simte. Si toate la rezolutie 1920x1080
RAGE si Crysis 2 sunt facute pe motoare 3D vechi, e si normal sa mearga bine pe o placa medie. Si eu le-am inceput (de mult...) si merg super ok.
LA GTA IV daca vrei sa-l pui pe butuci iti recomand ENB Series pe high Si apoi sa spawnezi toate vehiculele si sa le parchezi unele langa altele si sa te plimbi printre ele. Eu am incercat pe plaja ca nu aveam loc unde sa le pun pe toate. Dupa primele 30 deja.... se invarte mai tare coolerul de pe gpu
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
GTA IV desi am 512mb video imi merge totul la maximum ca si cum as avea 2Gb.
Folositi un text numit commandline.txt si puneti asta "-norestrictions -nomemrestrict -novblank -frameLimit 0 -availablevidmem 2048 -percentvidmem 100 -fullspecaudio" in el.
Iarasi puteti adauga ce vreti voi din lista asta:
Tools: -benchmark: Runs the benchmark tool and immediately exits game. -help: Display list of all command line options
Graphics: -renderquality: Set the render quality of the game. (0-4) -shadowdensity: Set the shadow density of the game. (0-16) -texturequality: Set the texture quality of the game. (0-2) -viewdistance: Set the view distance of the game (0-99) -detailquality: Set the detail quality of the game. (0-99) -novblank: Disable wait for vblank (No Vsync) -norestrictions: Do not limit graphics settings -width: Set width of main render window (default is 800) -height: Set height of main render window (default is 600) -safemode: Run the graphics in the lowest setting possible -frameLimit: Limit frame to interval of refresh rate (ex If refreshrate is 60HZ –frameLimit 1 = Locks down to 60HZ) -refreshrate: Set the refresh rate of main render window – Warning - Monitor must support (ex. –refreshrate 60) -fullscreen: Force fullscreen mode -windowed: Force windowed mode -availablevidmem: Set amount of physical Video Memory(ex. –availablevidmem 0.9) -percentvidmem: Percentage of video memory to make available to GTA
Audio: -fullspecaudio: Force high-end CPU audio footprint -minspecaudio: Force low-end CPU audio footprint
System: -noprecache: Disable precache of resources -nomemrestrict: Disable memory restrictions
Cine imi recomanda si mie un joc gen shooter care sa mearga pe un pc mai vechi?p4 la 3 ghz,2 gb ddr2,plaka video ceva onboard intel 4500 sau ceva de genu.sa aiba un story bun.
29 iulie 2012, 19:35:27 • actualizat 29 iulie 2012, 20:06:16 (3 ori)
Joaca cineva Prototype 2?
Daca da, îmi spune si mie cineva cum fac la nivelul "A nest of vipers" sa intru in "the lair to find roland", tin apasat pe "E", se lasa in jos persnajul, dar aparent nu face nimic, ma da langa lumina albastra si tot asa . Trebuie sa am ceva puteri in prealabil ? Am facut cum arata aici, dar tot degeaba:
EDIT: Am aflat singur cum se face, trebuie apăsată de mai multe ori tasta "E" cand ești în gaura aia
E destul de simplu, apesi Q pentru "hunt", de preferat pe o cladire inalta si observi din ce parte se intoarce raza aceea, functioneaza exact ca un radar.
Repeti miscarea pana te apropii din ce in ce mai mult.
deci...m-am procopsit si cu versiunea mare de max payne 3 ,aia de 26 gb de la RLD. si asta se blocheaza la loading...si dupa updates.... e ceva de speriat. CUM trec de loading screen ala?
am si versiunea de 26 si aia de 10 black box....niciuna nu trece.
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
Tocmai am instalat jocul Flatout 2 si mi se vede cam asa: Masina se aude cum ruleaza, kilometrajul indica viteza, numele celorlalti concurenti apar cum trebuie numai ca restul se vede asa alb ca in poza. Care ar putea fi problema? Am cautat pe net cerintele minime si ma cam incadrez Pe unele site-uri zicea cpu 2.0GHz, eu am de 1.8GHz dar cam pe toate dadea placa video de 64MB, acum am o Biostar (cred) GeForce MX440 care e de 64MB.
a.k.a. ReMMy ThE DeMoN SHOWCASE [img]http://mowned.com/sig/remmythedemon.jpg[/img]
deci...m-am procopsit si cu versiunea mare de max payne 3 ,aia de 26 gb de la RLD. si asta se blocheaza la loading...si dupa updates.... e ceva de speriat. CUM trec de loading screen ala?
am si versiunea de 26 si aia de 10 black box....niciuna nu trece.
HELP
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.