cine are timp si doreste sa devina uploader pe un tracker de mobile,sa intre pe http://torrent.pimpyourmobile.info si sa-i dea un pm lui ngage acest mesaj se adreseaza doar celor care stiu cu ce se mananca un tracker.. (upload) tenchiu
Mi-am facut cont pe http://torrents.czone.ro acum ce am de facut? Daca am cont acolo pot descarca mai repede torrent-uri? Explicati-mi cum sta treaba cu torrent
19 iulie 2008, 23:20:38 • actualizat 19 iulie 2008, 23:22:39 (1 ori)
daca sunt seederi pe acel torrent care il scoti,vei avea viteza si vei 'descarca mai repede' dar sa nu uiti,ce scoti,trebuie sa si dai inapoi...adica,lasi acolo dupa ce scoti ceva sa scoata si de la tine altcineva...altfel vei fi dat afara de pe tracker (in cazul asta,czone)
P.S mai multe detalii,le vei afla pe czone...la reguli,FAQ.citeste atent si vei invata
19 iulie 2008, 23:52:20 • actualizat 19 iulie 2008, 23:53:15 (1 ori)
pai tu ai luat un film sa zicem! acel film este imartit in mai multe arhive! tu vei dezarhiva, dar nu vei modifica nimic in fisierele care le-ai luat ca se le puna la seed [ sa ia altii de la tine] daca modifici macar o litera nu se va mai trimite deci tu iei de la cineva, daca tu nu ai modificat nimic in ce ai luat, cand vei avea clientul de torrent iti va trimite inapoi [face seed]! pe acel site de torrent tu esti contorizat cati mb/gb downlodezi uplodezi [faci seed] daca nu tii torrentele la seed, vei avea o ratie mica! ce este ratia? ratia este raportul dintre upload/download adica uplaod:download! daca vei avea ratie mica ti se va scoate contul! deci recomandat este sa tii cat mai mult deschis clientul de torrent [adica uToorrent, bitcomet, sau ce ai tu ] sper ca ai inteles din ce am scris aici, am scris mai mult cu ochii inchisi ca nu mai pot de somn
Ati vazut ca cei de la www.emag.ro au si carti de vanzare? Carti - Te fac neprost!
19 iulie 2008, 23:56:00 • actualizat 19 iulie 2008, 23:58:58 (1 ori)
pai dupa ce ai terminat downloadul la fisierul acolo(a ajuns la 100%) lasi Utorrentul deschis in continuare si nu stergi fisierul din tray. il lasi acolo pt ca si altcineva sa poata lua fisierul de la tine. asta se numeste seeding. e cam ca pe strong dc...baga-ti si tu nasul pe acolo si experimenteaza...asa se invata. nu are ce sa se intample, in cel mai rau caz o sa fie nevoie de reinstall de win. ) L.e. nfs, ai fost mai rapid...io-s de pe tel.
"Asa e barbatii, niste porci" Mai binele e dusmanul binelui
Oricum nimanui nu-i pasa ce elaborezi tu, da-mi place ca totusi iti dai cu parerea.
in mod normal,la toate fisierele scoase trebuie sa faci ratie 1:1 pe torrent in parte (o sa vezi tu ca iti arata in utorrent sau ce ai tu).daca nu vei putea atinge aceasta ratie,trebuie sa lasi in pc fisierul scos,sa zicem o saptamana...e suficient (unele trackere iti spun cat sa lasi fisierul downloadat in pc).apoi il poti sterge de tot si scoti altceva..ce iti place tie de pe tracker.si tot asa intr-un continuu ciclu
20 iulie 2008, 11:22:00 • actualizat 20 iulie 2008, 11:23:56 (1 ori)
nu e convenabil sa faci copie la ce rezulta din arhive, doar daca ai memorie mare dar daca nu cel mai bine e sa le lasi asa cum sunt. si nu e nevoie sa le tii chiar atat de mult,minimul la cele mai multe trackere este de 24 sau 48 h in functie de tracker
Trackerele iti impun mai mult ratie decat timp in care sa le tii la seed,ca degeaba tii tu un film 24 de ore daca nu il ia nimeni.Pe majoritatea trackerelor se cere ratie cel putin 1
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.