14 iunie 2008, 23:52:11 • actualizat 14 iunie 2008, 23:52:26 (1 ori)
JAQAR 14-06-2008 23:49:46
care imi baga si mie o invitatie pe iplay? eu m-am cam saturat de fdd si scenefz.....apropo mai am doua invitatii pe fdd,vrea cineva? multumesc anticipat!
eu vreau pe fdd email cristy_14up@yahoo.com
Ati vazut ca cei de la www.emag.ro au si carti de vanzare? Carti - Te fac neprost!
care imi baga si mie o invitatie pe iplay? eu m-am cam saturat de fdd si scenefz.....apropo mai am doua invitatii pe fdd,vrea cineva? multumesc anticipat!
15 iunie 2008, 13:17:43 • actualizat 15 iunie 2008, 13:19:43 (1 ori)
JAQAR 15-06-2008 11:54:21
done....verifica posta
am verificat, dar nu am gasit nici o scrisoare @ laur asa se zicea si de czone, si la putin timp dupa ce mi-am bagat eu net, a fost czone free sign up si hopa mi-am facut cont
Note: Posts were merged
Ati vazut ca cei de la www.emag.ro au si carti de vanzare? Carti - Te fac neprost!
15 iunie 2008, 15:21:03 • actualizat 15 iunie 2008, 15:21:17 (1 ori)
Pe iplay nu o sa fie niciodata free sign up. Poate pentru o zi sa zicem, dar o sa se inchida imediat pentru ca se vor ocupa locurile (va conta cine va afla primul). Oricum slabe sanse ... Pentru a obtine o invitatie acolo trebuie sa donezi 10,71 euro.
Mai tineti cont si de asta:
Max users 25,000 Registered users 22,666 Unconfirmed users 63
No offence. Nu compara iplay cu filelist, care e detinut de niste cocalari.
Marile trackere nu se compara dupa numarul de utilizatori, cred ca se stie asta. Si eu pot sa imi fac un site si las free signup pana la 10000n inscrisi. Conteaza stafful, designul, calitatea ...
No offence. Nu compara iplay cu filelist, care e detinut de niste cocalari.
Marile trackere nu se compara dupa numarul de utilizatori, cred ca se stie asta. Si eu pot sa imi fac un site si las free signup pana la 10000n inscrisi. Conteaza stafful, designul, calitatea ...
15 iunie 2008, 16:35:49 • actualizat 15 iunie 2008, 16:39:44 (3 ori)
Punisher unde ai vazut tu gratuit? Te-ai astepta sa dau eu bani pentru invitatii numai ca sa ti le dau tie pe gratis. Si in al doilea rand, nu faceam trade. Nu am zis ca dau nici o invitatie pe iplay sau orice alt tracker, citeste mai bine ce am scris.
Decat sa se dea multe invitatii pe baza carora se intre toti n00bii e mai bine asa. Si nici eu nu sunt de acord cu donate-ul pentru invite. Dar asta e politica lor. Pe filelist aveti invitatii nelimitate. Se dau cate 100 de persoana sa se sature lumea, sa afle si badea Gheorghe de torrent ca deh', ce sa-i faci, curiozitatea
donezi bani pentru ce?asta cred ca e si ilegal,si nu mai dati atat cu iplay ca ce apare acolo apare si pe filelist,dar ca sa fie unu cu motul pe sus se lauda ca au cont pe nu stiu ce tracker.Eu le arat ca daca ei ia ceva dupa iplay in 2 ore gasesc pe alt tracker.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.