Zapp a numit un nou CFO

197 vizualizări
Editat 25 octombrie 2008, 15:32:39 Scris de AleKs la 25 octombrie 2008, 15:31:59
/data/files/oldpubfiles/news/zapp.jpg

Zapp l-a numit pe Imad Kurdi în funcția de Chief Financial Officer (CFO), urmând să preia controlul operațiunilor financiare ale companiei.

Anterior numirii sale în Zapp, Imad Kurdi a deținut poziția de CFO la nivel de grup pentru operatorul Zain, o companie din Orientul Mijlociu cu o cifră de afaceri de nivelul zecilor de miliarde de USD și cu operațiuni în 22 de țări.

Imad Kurdi are o experiență de peste 16 ani în domeniul finanțelor, într-un mediu internațional, din 2006 coordonând activitățile financiare pentru nu număr de operatori din cadrul grupului Zain, precum Zain Kuwait sau Celtel International BV (Zain Africa).

În calitate de CFO al Zapp, Imad Kurdi va fi însărcinat cu conducerea operațiunilor financiare, contabile, de alcătuire și urmărire a bugetelor, trezorerie, taxe, investiții și raportare financiară, coordonând o echipă de peste 25 de oameni.

"Imad are o vastă experiență în domeniul financiar în general, dublată de o experiență foarte valoroasă în industria de telecomunicații. Realizările sale profesionale sunt cea mai bună recomandare pentru expertiza sa și suntem convinși că venirea sa în Zapp va avea un impact pozitiv asupra evoluției viitoare a companiei atât ca dezvoltare cât și ca performanță financiară." a declarat Chris Bataillard, CEO la Zapp.

Imad Kurdi a lucrat mai bine de 12 ani pentru Saudi Oger (acționarul Zapp) și Hariri Group atât în Paris cât și în Beirut, deținând poziții ca Auditor Intern Senior, Financial Controller și Internal Control & Information Security Director.

Imad a publicat de asemenea un număr de articole și a susținut cursuri la Universitatea Saint Joseph și Pigier Business School din Liban pe teme de managementul securității informației, managementul trezoreriei, finanțe, contabilitate sau audit intern.
S-ar putea sa te intereseze
0
214 vizualizări
Clientii Zapp nu vor mai primi puncte de loialitate
09 iunie 2010, 11:06:38 ⋅ știre scrisă de laur1989
0
80 vizualizări
Parteneriat in premiera intre Zapp si Fujitsu Siemens Computers
21 iulie 2007, 19:14:51 ⋅ știre scrisă de Marius
Comentarii articol 0

Acest articol nu are nici un comentariu.

Știrea a fost scrisă în .
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.
  • Arăta mai bine înainte.. 27% ⋅ 35
  • E frumos dar nu prea 24% ⋅ 31
  • Laser frate! 50% ⋅ 65
Au votat 131 utilizatori
^
Mobilewave.ro logo
MobileWave.ro 2005-2014
© MW v1.0a PhoeniX
0.036⋅6⋅4
Portalul tău de telefoane mobile!