SPB Mobile Shell pentru Windows Mobile

4056 vizualizări
Scris de kosminnn la 18 noiembrie 2009, 23:21:51
Spb Mobile Shell este o aplicație pentru Windows Mobile care vine în ajutorul nostru, cu un set nou de funcții ultra-rapide și foarte bine gândite pentru a putea fi utilizate cu ajutorul degetelor, fără a mai fi nevoie să folosim stylus-ul. Spb Mobile Shell face posibilă popularea ecranului Today, are un meniu simplu, launcher de aplicații, suport smart-dial, contacte rapide, ceas, calendar, meteo si multe alte funcții de care avem nevoie din ce în ce mai mult.
SPB Mobile Shell este o interfata mult mai intuitiva decat Touch Flo 3D, si implicit mai comoda in utilizare. Ca si consum de energie ambele au consum ridicat. Aflat acum la versiunea 4.1 care din cate stiu eu este inca in teste, este cel mai popular program in materie de interfete pentru windows mobile si, cred eu, cel mai indragit de catre utilizatori. Cel mai important lucru este ca iti poti customiza Today-ul asa cum iti place fara sa ai vreo limita  :D (cel putin eu nu am intalnit). Multe schimbari la unele maniuri care acum datorita acestui program sunt mult mai accesibile (de remarcat este diferenta la un simplu scroll prin pagini) si mult mai bine ordonate.
Nu am de gand sa va plictisesc prea mult cu vorbaria si o sa las pe voi sa descoperiti mai multe "frumuseti" ale acestui program.

Aici cateva screen-shots

Today Screen

/data/files/oldpubfiles/kb/_saved2/ScreenShot2-1.jpg

A 2-a pagina din Today Screen (se pot pune 1,3, sau 5 pagini la Today Screen pe care le putem accesa foarte usor cu un simplu slide printre pagini)

/data/files/oldpubfiles/kb/_saved2/ScreenShot3.jpg

A 3-a pagina din Today Screen

/data/files/oldpubfiles/kb/_saved2/ScreenShot4.jpg

Aici avem Launcher

/data/files/oldpubfiles/kb/_saved2/ScreenShot13.jpg

Pagina de Settings

/data/files/oldpubfiles/kb/_saved2/ScreenShot14.jpg

Asa arata Task Manager

/data/files/oldpubfiles/kb/_saved2/ScreenShot16.jpg

Quick Menu (carousel or tiles wiev), pagini de meniu utile

/data/files/oldpubfiles/kb/_saved2/ScreenShot1.jpg

De aici customizam Today Screen, puteti pune exact ce iconite doriti, puteti alege mai multe skin-uri pentru iconite astfel incat sa fie cat mai accesibile dar si cat mai pe placul vostru.

/data/files/oldpubfiles/kb/_saved2/ScreenShot8.jpg

Recently Used Programs

/data/files/oldpubfiles/kb/_saved2/ScreenShot21.jpg

3D Message Wiever, o functie foarte inovatoare si chiar foare utila care acum este inclusa in programul Spb Mobile Shell, arata bine si faptul ca iti arata poza persoanei de la care ai primit mesajul (trebuie sa ai setata poza pentru persoana respectiva din favourite contacts)

/data/files/oldpubfiles/kb/_saved2/ScreenShot9.jpg

Spb Menu, de aici schimbam setari, fundaluri si alte setari ce tin de Spb Mobile Shell

/data/files/oldpubfiles/kb/_saved2/ScreenShot15.jpg

In opinia mea, Spb Mobile Shell este cea mai accesibila interfata pentru Windows Mobile la momentul actual, si prin urmare v-o recomand cu incredere la toti utlizatirii de Windows Mobile! Nota 10 pentru Spb Mobile Shell

Mai multe detalii aici :
Notă: Acest tutorial este scris de un utilizator înregistrat al sitului; MobileWave.ro nu este responsabil pentru textul scris în acest material. Urmați instrucțiunile pe propria răspundere! Dacă credeți că trebuie cenzurat ceva în acest tutorial, vă rugăm contactați-ne.
Comentarii articol 7
11 ianuarie 2011, 22:22:05
kosminnn
autor articol
Din pacate nici eu nu am gasit o versiune adaptata rezolutiei care o are Omnia la care sa ii functioneze functia G-Sensor pentru carousel... poate o sa am norocul sa dau peste una. Sincer nici nu am incercat atat de multe pentru ca pe mine nu ma incanta atat de mult aceasta functie... :)
11 ianuarie 2011, 21:37:36
pedro2767
rog un sfat :ce trebuie facut (setat)la un spb mobile shell 3.5.5....pus pe samsung i900 omnia pt. ca sa functioneze caruselul ca si in clipurile de pe net.(deci nu numai spre stinga sau spre dreapta...mersi mult
21 martie 2010, 13:54:57
kosminnn
autor articol
Am aflat de curand noutatea... SpbMobileShell 5... http://www.youtube.com/watch?v=B2NGWvO_XDU
15 ianuarie 2010, 01:37:40
kosminnn
autor articol
Inca nu am nici eu SPB Mobile Shell 4.1, deci inca nu este aparut....
14 ianuarie 2010, 18:49:20
ovidio
dar un link de descarcare ,este posibil pentru acest SPB Mobile Shell 4.1?
03 ianuarie 2010, 15:29:04 • actualizat 03 ianuarie 2010, 15:31:17
kosminnn
autor articol
La ce anume te referi cand spui "Cum il customizam?" Daca vrei sa iti customizezi de exemplu Today-screen trebuie doar sa apesi cam 1 secunda pe un spatiu gol sau din imaginea 8 selectezi Edit Layout, apoi poti muta iconitele unde vrei, le poti schimba skin-urile la iconite (apasam pe iconita respectiva si din acel maniu selectam change skin), daca vrei sa pui de exemplu o noua scurtatura la un program trebuie doar sa selectezi Edit Layout apoi apesi pe butonul "+" din coltul dreapta jos si multe alte chestii care daca stai sa butonezi tu putin o sa le descoperi!

In legatura cu instalarea temelor in SpbMobileShell am facut de ceva timp un nou tutorial care trebuie mai intai aprobat de catre administratia MobileWave.ro si ar trebui sa apara!
02 ianuarie 2010, 18:07:30
cosmo1
ok,bravo buna treaba.insa cum il customizam?sa instalam si alte teme peste el?
Tutorialul a fost creat la .
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.
Aprecieri
Nu a apreciat nimeni acest articol :(
2
De la acelasi autor
kosminnn
MW Liker
Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
  • Arăta mai bine înainte.. 28% ⋅ 38
  • E frumos dar nu prea 24% ⋅ 32
  • Laser frate! 48% ⋅ 65
Au votat 135 utilizatori
^
Mobilewave.ro logo
MobileWave.ro 2005-2014
© MW v1.0a PhoeniX
0.017⋅4⋅6
Portalul tău de telefoane mobile!