Hard SPL pentru HTC TyTN (SPV M3100)

2880 vizualizări
Scris de Alecs la 08 decembrie 2008, 13:39:14
Hard spl este o modalitate prin care puteti evita ca operatiunea de flash/ upgrade de rom sa se soldeze cu un esec si astfel sa va stricati iremediabil pocket pc-ul. Dupa ce faceti hard spl puteti flashui orice rom.
Aceasta versiune este destinata urmatoarelor dispozitive:
 • HTC TyTN
 • Spv m3100
 • HTC Hermes
 • Cingular 8525
 • Qtek 9600
 • iMate JasJam
 • T-Mobile MDA VArio II
 • si alte variante ale platformei Hermes
      Introduceti ppc-ul in bootloader ( cu telefonul inchis apasati simultan tasta OK laterala si tasta Power si le tineti apasate, apoi introduceti stylus-ul in orificiul de reset, apasand cu el circa o secunda. Nu eliberati tastele ok si power pana ce nu va apare ecranul in 3 culori, respectiv bootloader-ul). Notati datele care va apar pe randurile IPL si SPL apoi dati un restart. Daca la SPL va apare "Olipro 2.10" atunci deja aveti aceasta versiune de hard spl, daca apare orice altceva, puteti face flash cu Hard SPL V7.
Downloadati Hard SPL de AICI si dezarhivati intr-un folder din pc.
Conectati telefonul la pc prin ActiveSync cu cablul usb si asteptati sa se sincronizeze. Mergeti in folderul unde ati dezarhivat Hard spl si rulati "RUUWrapper.exe"
Va aparea imaginea de mai jos
/data/files/oldpubfiles/kb/tytn_hardspl/3.h.jpg

Selectati optiunea incadrata cu rosu, apoi dati next, si daca va apare vreun anunt pe ecranul pocket pc-ului, ii dati allow.
In urmatoarea fereastra care apare bifati in dreptul optiunii "I understand the caution indicated above (...)" si dati next. Apare o alta fereastra in care trebuie sa bifati in dreptul optiunii "I completed the steps indicated above" si click iar pe next. Nu uitati sa aveti bateria la cel putin 50%!
Va aparea imagine de mai jos
/data/files/oldpubfiles/kb/tytn_hardspl/6.jpg

Click pe "Update"
      Apoi va apare asa
/data/files/oldpubfiles/kb/tytn_hardspl/7.jpg

(va va afisa rom-ul curent si rom-ul la care va face flash)
Click pe 'Next', mai apare o fereastra, dati si acolo click pe 'Next' si trebuie sa va apara imaginea asta:
/data/files/oldpubfiles/kb/tytn_hardspl/9.jpg

      Asteptati ca progress bar-ul sa ajunga la a100% dupa care ppc-ul se va restarta singur. Verificati apoi daca upgrade-ul s-a facut cu succes ( introduceti telefonul in bootloader dupa procedura descrisa la inceputul tutorialului). La randul SPL-ului trebuie sa va apara "2.10 Olipro" , ceea ce inseamna ca upgrade-ul a reusit.
      Dupa asta puteti trece linistiti la upgrade-ul propriuzis la un rom de wm 6 sau alte rom-uri.
Nota: pentru a putea rula aplicatia RUUWrapper trebuie sa aveti instalat pe pc NetCompact Framework 2.0 sau 3.0 ( la vesriunea netcf 3.5 au fost raportate anumite incompatibilitati in rularea aplicatiei de upgrade)Nota: Operatiunea de flash poate implica anumite riscuri si se poate solda cu defectarea pocketpc-ului daca nu urmati intocmai pasii descrisi. Nu imi asum nici o responsabilitate pentru eventualele defecte care pot surveni ca urmare a folosirii practice a acestui tutorial.
Multumiri lui MrVanx ( http://www.mrvanx.org ) si lui Elfahd (from ppcwar3z)
Notă: Acest tutorial este scris de un utilizator înregistrat al sitului; MobileWave.ro nu este responsabil pentru textul scris în acest material. Urmați instrucțiunile pe propria răspundere! Dacă credeți că trebuie cenzurat ceva în acest tutorial, vă rugăm contactați-ne.
Comentarii articol 1
30 iunie 2009, 17:18:06
dany_547
that's cool...and it work's...10x
Aricolul "Hard SPL pentru HTC TyTN (SPV M3100)" are un scor de 5 din 5 (1 voturi)
Tutorialul a fost creat la .
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.
Aprecieri
1 apreciază
5
De la acelasi autor
Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
 • Arăta mai bine înainte.. 27% ⋅ 36
 • E frumos dar nu prea 23% ⋅ 31
 • Laser frate! 49% ⋅ 65
Au votat 132 utilizatori
^
Mobilewave.ro logo
MobileWave.ro 2005-2014
© MW v1.0a PhoeniX
0.027⋅4⋅6
Portalul tău de telefoane mobile!