Hard Reset pentru mai multe device-uri

3396 vizualizări
Scris de ady_uaic la 29 iulie 2009, 17:11:45
Hard reset-ul reprezintă restaurarea telefonului așa cum venea el din fabrică. O ștergere completă a setărilor, programelor, sms-urilor, contactelor, pozelor, și absolut orice fișier existent în memoria device-ului (memoria internă; nu se pierde nimic de pe SiM sau de pe cardul de memorie). Există 2 modalități de hard reset:
1. mergeți în Start/Settings/System și dați click pe Clear Storage (în unele device-uri apare ca Restore factory settings). Vă va întreba dacă vreți cu adevărat să curățați și aveți opțiune Yes sau No.
2. prin combinații de taste care le găsiți mai jos.

Dell Axim X3 / X3i / X30:
Apăsați și țineți apăsat butonul power și apăsați butonul reset (gaura de reset) pe spatele device-ului pentru 2-5 secunde. Dați drumul ambelor butoane și veți vedea un ecran de confirmare ce vă întreabă dacă vreți să curățați toată memoria (nu să ștergeți, doar să o faceți “curată"). Ca să faceți asta, apăsați butonul de Contacte.

Dell Axim x50 / x50v / x51 / x51v:

Asigurați-vă că device-ul este pornit înainte de a face hard reset. Apăsați și țineți apăsat butonul power și apăsați reset (gaura reset) pe spatele aparatului pentru 2-3 secunde. Dați drumul butoanelor și vă va apărea un ecran de confirmare ce vă întreabă dacă vreți să curățați memoria. Ca să faceți asta, apăsați butonul Contacte. Pentru a anula, apăsați butonul de Mail.

HTC Apache, Sprint PPC-6700, Verizon XV6700:

În timp ce țineți apăsat ambele taste soft (butoanele cu?-? pe ele), apăsați reset o dată. Fiți siguri că încă țineți cele 2 taste apăsate. Un ecran de confirmare va apărea și vă va întreba dacă vreți să resetați telefonul. Apăsați Y pentru resetare, N pentru anulare.

HTC Wizard, i-mate K-JAM:

În timp ce țineți apăsat butonul de Comm manager și pe cel de Comandă Vocală, apăsați reset (gaura de reset, de lângă mini usb) o dată. Țineți apăsat cele 2 butoane până când apare un ecran ce vă întreabă dacă vreți să curățați memoria internă. Pentru a face acest lucru, apăsați tasta verde (de apel).

HP iPAQ h1900 Series (1910 / 1915 / 1930 / 1935 / 1940 / 1945) and HP iPAQ h6300 Seies (6310 / 6315):

În timp ce țineți apăsat butonul power apăsați reset (gaura reset) cu stylusul pentru aproximativ 5 secunde.

HP iPAQ h2000 Series (2210 / 2215):
în timp ce țineți apăsat tasta de Calendar (stânga) și tasta de iTask (dreapta), apăsați reset de pe spatele device-ului pentru aproximativ 5 secunde. După ce vedeți un ecran apărând, dați drumul butoanelor. Puteți verifica dacă s-a comis hard resetul apăsând butonul power. Dacă device-ul nu pornește, atunci a-ți făcut hard resetul cu succes. Pentru a reactiva bateria trebuie ori să conectați iPAQ la o sursă de alimentare (încărcător) ori să apăsați simplu reset cu stylus-ul.

HP iPAQ h5000 Series (5450 / 5550 / 5555) and HP iPAQ h3800 Series (3830 / 3835 / 3850 / 3855 / 3870 / 3875):
În timp ce țineți apăsat butonul Calendar (stânga) și butonuliTask sau Today (dreapta) apăsați reset (gaura reset) cu stylus-ul pentru 2-3 secunde. După ce a-ți văzut un ecran apărând, dați drumul butoanelor. Puteți verifica dacă s-a comis hard resetul apăsând butonul power. Dacă device-ul nu pornește, atunci a-ți făcut hard resetul cu succes. Pentru a reactiva bateria trebuie ori să conectați iPAQ la o sursă de alimentare (încărcător) ori să apăsați simplu resetcu stylus-ul.

HP iPAQ hw6500 Mobile Messenger Series (6510 / 6515), iPAQ hx2000 Series (2415 / 2715) and HP iPAQ hx4700 / hx4705:
În timp ce țineți apăsat butonul Calendar (stânga) și butonul iTask (dreapta) apăsați reset (gaura reset) cu stylus-ulpentru 2-3 secunde. Pocket PC-ul ar trebui să se reseteze și să se reaprindă. Dacă device-ul nu s-a reaprins, fiți siguri că blocarea bateriei este schimbată către stânga (blocat).

HP iPAQ rx3115 / rx3715:
În timp ce țineți apăsat butonul Mobile Media (stânga) și butonul iTask (dreapta) apăsați reset (gaura reset) cu stylus-ul pentru 2-3 secunde.

HP iPAQ rz1700 Series (1710 / 1715):

În timp ce țineți apăsat butonul Mobile Media (stânga) și butonul iTask (dreapta) apăsați reset (gaura reset) cu stylus-ul pentru 2-3 secunde. Pentru a verifica dacă hard resetul s-a făcut corect, apăsați butonul power. Dacă device-ul nu pornește atunci a-ți efectuat cu succes hard reset-ul. Să reaprindeți PDA, ori conectați device-ul la încărcător ori apăsați simplu reset.

Palm Treo 700w:
Asigurați-vă că Treo nu e conectat la vreo sursă de curent. Apăsați și țineți apăsat butonul de power/End. În timp ce țineți apăsat, apăsați reset pentru 1-2 secunde. Când vedeți ecranul de confirmare ce vă întreabă dacă vreți să curățați memoria, puteți elibera tasta de power/end și apăsați butonul Sus de pe padul direcțional pentru a confirma hard reset-ul.

Toshiba e310 / e330/ e335 / e350 / e355 / e400 / e405 / e570 / e740 / e750 / e755 / e800 / e805:

Asigurați-vă că device-ul este închis. În timp ce țineți apăsat butonul power apăsați reset cu stylus-ul apoi dați drumul butonului power. Când un ecran apare dați drumul și reset-ului.

For the iPAQ rw6828 (Atom)
Apăsați butoanele power, apel și terminare apel (cel verde și cel roșu) apoi folosind stylus-ul apăsați reset. Veți primi un mesaj care va spune că PPC-ul a făcut hard reset-ul, apăsați butonul reset din nou ca PPC-ul să repornească.

ASUS A632 - A636N
Apăsați tasta Speaker( cea care indică -) în timp ce simultan apăsați butonul de Mode Switcher și apăsați reset cu stylus-ul.

Mio P550
se comuta PDA pe "off" - se tine apasat butonul de navigatie pe pozitia "sus" si se comuta switchul pe "on" - se tine apasat pe butonul de navigatie in pozitia "sus" pina la aparitia Windows Mobile.

Fujitsu Siemens C550/N560
Simultan apasă butonul de Suspend/Resume si cel de Calendar. Apăsați și butonul reset cu stylus-ul (ecranul se va înnegri). Continuați să țineți apăsate cele 2 butoane pentru câteva secunde până apare imaginea din nou. Resetul poate dura câteva minute și se va termina cu un semnal acustic.

HTC Diamond
Cu device-ul pornit, apăsați volum jos si butonul de Enter (cercul), si în timp ce țineți apăsate cele 2 butoane, apăsați reset (scoateți stylus-ul, și în lăcașul stylus-ului, este un buton roșu, care este reset-ul). Eliberați reset, și continuați să țineți apăsate cele 2 butoane până vă apare un ecran negru cu un mesaj care vă atenționează "că această operație va șterge toate datele personale, etc". Eliberați celor 2 butoane și apăsați volum sus pentru a efectua hard reset-ul.

HTC P3300
Apăsați ambele butoane soft (cele de deasupra apelului și închidere apel) și apăsați reset cu stylus-ul (gaura reset). Țineți apăsat cele 2 butoane. Când va apărea un mesaj care vă atenționează "că această operație va șterge toate datele personale, etc" apăsați tasta verde, de apel sau oricare altă tastă pentru anulare.

HTC P3600
Apăsați și țineți apăsat butoanele de soft (cele de deasupra apelului și închidere apel) și apăsați reset cu stylus-ul (gaura reset). Vă va apărea un meniu ce vă va întreba 'apasă SEND pentru a face hard reset, apasă END pentru anulare’. Apoi apăsați OK pentru a boota.

HTC Touch
Cu device-ul pornit, apăsați butoanele de apel și respingere și cu stylus-ul apăsați reset (gaura reset). Când vă apare meniul, dați drumul celor 2 butoane, și apăsați centru (pătrat).

HTC tytn/tytn2
Apăsați și țineți apăsate cele 2 butoane soft, și în același timp, folosiți stylus-ul pentru a apăsa reset (gaura reset). Vă va apărea un meniu care vă va comunica 'apasă R pentru reset, X pentru a anula'.

HTC X7500
Apăsați volum jos și apăsați cu stylus-ul reset.

HTC Touch Cruise
Apasă tasta de GPS/SMS și cea de Internet explorer și cu stylus-ul apasă reset (gaura reset). Dați drumul resetului, și continuați să țineți apăsate cele 2 butoane. Când vă va apărea mesajul de curățare a memoriei interne, apăsați tasta de apel (cea verde).

Qtek S200
Apăsați butoanele Camera și Comm Manager, și, în același timp, cu stylus-ul apăsați reset (gaura reset).

Qtek 9000
Țineți apăsate ambele taste soft "---" de pe tastatură și reset cu stylus-ul. Apoi apăsați tasta "0" pentru a efectua hard reset sau "X" pentru a anula.
Notă: Acest tutorial este scris de un utilizator înregistrat al sitului; MobileWave.ro nu este responsabil pentru textul scris în acest material. Urmați instrucțiunile pe propria răspundere! Dacă credeți că trebuie cenzurat ceva în acest tutorial, vă rugăm contactați-ne.
Comentarii articol 0

Acest articol nu are nici un comentariu.

Tutorialul a fost creat la .
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.
Aprecieri
Nu a apreciat nimeni acest articol :(
8
De la acelasi autor
Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
  • Arăta mai bine înainte.. 28% ⋅ 38
  • E frumos dar nu prea 24% ⋅ 32
  • Laser frate! 48% ⋅ 65
Au votat 135 utilizatori
^
Mobilewave.ro logo
MobileWave.ro 2005-2014
© MW v1.0a PhoeniX
0.018⋅5⋅4
Portalul tău de telefoane mobile!