Ghid de instalare android (NAND) pe HTC Touch Dual (Niki)

4495 vizualizări
Scris de ady_uaic la 14 iulie 2011, 15:02:30
1. asigurati-va ca aveti HardSPL pe el (detalii aici)
2.descarcati fisierul asta
3.pregatiti cardul: creati un folder andboot direct pe root card si in acest folder copiati din arhiva descarcata, din fisierul hrustileMOD.7z, fisierul androidinstall.tar
4.flashuiti procedura de instalare (aveti 2 posibilitati):
a.normal, folosind din fisierul Nikeimg.7z unul din cele 2 fisiere (aferent modelului vostu 16/20 taste), plus un CustomRUU.exe (luati de la orice ROM)
b.de pe card, redenumind unul din cele 2 fisiere (aferent modelului vostu 16/20 taste) din arhiva Nikeimg.7z, in NIKEIMG.nbh si il copiati pe root cardului. Inchideti telefonul si porniti-l in bootloader (tineti apasat camera+power) si ar trebui sa inceapa singur instalarea.
5.dupa instalare, cand va porni androidul (vor aparea o serie de linii ce sunt scrie automat) apasati in mod repetat butonul central pana va apare un meniu (sau pana apare scris "Hold down Volume Up or DPad Center to launch installer", dupa care apasati butonul central).
6.selectati Data & Sys on "(*) NAND" (ar trebui sa fie ambele bifate default) si apoi Install, raspunzand Yes de 2 ori consecutiv.
7.Dupa ce a terminat si a revenit la meniul recovery (cel de la pasul 5-6), dati quit, si asteptati pana booteaza in android.

Enjoy!
Notă: Acest tutorial este scris de un utilizator înregistrat al sitului; MobileWave.ro nu este responsabil pentru textul scris în acest material. Urmați instrucțiunile pe propria răspundere! Dacă credeți că trebuie cenzurat ceva în acest tutorial, vă rugăm contactați-ne.
Comentarii articol 1
26 iunie 2012, 20:48:14
mionliviu
cum se poate iesi din usim locked care are setat din meniu in pozitia suici mode la un lg u310 ?
Tutorialul a fost creat la .
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.
Aprecieri
Nu a apreciat nimeni acest articol :(
8
De la acelasi autor
Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
  • Arăta mai bine înainte.. 28% ⋅ 38
  • E frumos dar nu prea 24% ⋅ 32
  • Laser frate! 49% ⋅ 66
Au votat 136 utilizatori
^
Mobilewave.ro logo
MobileWave.ro 2005-2014
© MW v1.0a PhoeniX
0.047⋅4⋅6
Portalul tău de telefoane mobile!