Cum sa instalezi un ROM step by step

1022 vizualizări
Scris de ady_uaic la 29 iulie 2009, 16:46:38
Se pare ca unii nu prea inteleg exact atunci cand le explici ce anume trebuie sa faca, asa ca m-am decis sa fac acest tutorial in speranta ca nu va mai fi nevoie sa facem mereu acelasi lucru (sa explicam si azi, si maine, si poimaine aceleasi chestii).

Cum trebuie sa faci o instalare de windows mobile? Urmand urmatorii pasi:
1.Trebuie sa te asiguri ca tot ce ai pe memoria telefonului (nu pe sim, si nici pe card) le ai salvate si in alta parte.
2.Scoti cardul si sim-ul pentru o instalare fara prejudecati :).
3.Decertifici telefonul permanent sau temporar (daca e in garantie, recomand temporar, daca nu, permanent). Cum faci asta? Ori cauti pe net, ori daca nu aici pe mobilewave HardSPL (CID Unlock) pentru permanent, sau SoftSPL (Usspl) pentru temporar, si de obicei acolo sunt si pasii cum sa faci toata procedura.
4.Instalezi noul ROM (windowsul in sine) care presupun ca il aveti deja ori de pe mobilewave ori de pe net. Procedura e de obicei explicata de cel care a postat ROM-ul respectiv, sau puteti proceda ca la HardSPL.

Cum instalati ROM-ul, procedura in sine? Aveti mai multe variante:

a.asigurati-va ca aveti minim 50% din baterie, apoi puneti device-ul in bootloader mode (cautati pe google bootloader mode for htc pxxx, de ex.), apoi rulati fisierul executabil al ROM-ului. daca da eroare de conexiune, mergeti la activesync (pt cei cu Windows XP pe PC) si dati click dreapta/connection settings si debifati allow usb connections, si incercati iar.
b.asigurati-va ca aveti minim 50% din baterie, apoi dupa ce ati sincronizat device-ul cu ActiveSync, rulati fisierul executabil al ROM-ului si urmati pasii.
c.dupa instalare, cand a terminat, scoateti bateria, puneti-o la loc, si dati un hard reset device-ului (aceeasi procedura: google, search, etc).

Succese!
Notă: Acest tutorial este scris de un utilizator înregistrat al sitului; MobileWave.ro nu este responsabil pentru textul scris în acest material. Urmați instrucțiunile pe propria răspundere! Dacă credeți că trebuie cenzurat ceva în acest tutorial, vă rugăm contactați-ne.
Comentarii articol 0

Acest articol nu are nici un comentariu.

Tutorialul a fost creat la .
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.
Aprecieri
Nu a apreciat nimeni acest articol :(
8
De la acelasi autor
Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
  • Arăta mai bine înainte.. 28% ⋅ 38
  • E frumos dar nu prea 24% ⋅ 32
  • Laser frate! 48% ⋅ 65
Au votat 135 utilizatori
^
Mobilewave.ro logo
MobileWave.ro 2005-2014
© MW v1.0a PhoeniX
0.012⋅3⋅6
Portalul tău de telefoane mobile!