Cand nu se inchid aplicatiile de la "X"

782 vizualizări
Scris de ady_uaic la 29 iulie 2009, 17:17:52
Când Microsoft a pornit aventura PDA-urilor contra Palm-urilor, sistemul lor era prea lent pentru a reîncărca programele (procesoarele nu rulau la 624 mhy și unde Palm-urile foloseau doar 33mhz, Microsoft avea nevoie de cel putin 100 mhz pentru acelasi rezultat.). Astfel, soluția a fost nu să închidă programele ci să le pună într-o stare de hibernare în memorie. Astfel butonul X continuă să nu închidă programele cum userul se așteaptă, referindu-se la operațiunea în sine transhumată pe PC. Pentru a închide aplicațiile cea mai bună metodă este să folosiți un program de task manager (pe care de asemenea îl puteți găsi ușor, gratuit, pe net) sau, din ecranul statutului memoriei PPC-ului mergeți în ecranul cu aplicații active și închideți-le. Sau, există o scurtătură care este folosită ca o tastatură virtuală pentru a tasta CTRL + Q (control quit) pentru a închide cu adevărat aplicația curentă.
Notă: Acest tutorial este scris de un utilizator înregistrat al sitului; MobileWave.ro nu este responsabil pentru textul scris în acest material. Urmați instrucțiunile pe propria răspundere! Dacă credeți că trebuie cenzurat ceva în acest tutorial, vă rugăm contactați-ne.
Comentarii articol 1
06 august 2009, 17:16:04
ov1d1u
Sau, există o scurtătură care este folosită ca o tastatură virtuală pentru a tasta CTRL + Q (control quit) pentru a închide cu adevărat aplicația curentă.
Exact ca in Mac OS (numai ca acolo e Command + Q) :))
Tutorialul a fost creat la .
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.
Aprecieri
Nu a apreciat nimeni acest articol :(
8
De la acelasi autor
Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
  • Arăta mai bine înainte.. 28% ⋅ 38
  • E frumos dar nu prea 24% ⋅ 32
  • Laser frate! 48% ⋅ 65
Au votat 135 utilizatori
^
Mobilewave.ro logo
MobileWave.ro 2005-2014
© MW v1.0a PhoeniX
0.015⋅4⋅6
Portalul tău de telefoane mobile!