Mă poate ajuta cineva cu faza aia în care setezi în calendar new to do note cu speed și quikie pentru a face cică telefonul mai rapid?tot caut pe forum acel post dar nu-l găsesc.
Am si eu nevoie de un tips:folosind real playerul nativ sau skyfire,pe s60(pt.stream live tv),cum naiba se poate seta sa nu se mai stinga ecranul,ca e o chestie tare secanta;la fiecare 60 secunde trebuie sa apesi o tasta...
...femeile urate,ar trebui anpuscate,ca ne sperie..
15 august 2009, 08:48:41 • actualizat 15 august 2009, 08:53:33 (1 ori)
cory 15-08-2009 00:53:52
Am si eu nevoie de un tips:folosind real playerul nativ sau skyfire,pe s60(pt.stream live tv),cum naiba se poate seta sa nu se mai stinga ecranul,ca e o chestie tare secanta;la fiecare 60 secunde trebuie sa apesi o tasta...
Mă poate ajuta cineva cu faza aia în care setezi în calendar new to do note cu speed și quikie pentru a face cică telefonul mai rapid?tot caut pe forum acel post dar nu-l găsesc.
First go to ur To-do List (default app)
- Make a note and input as follows Subject: Speed Due Date: 01-29-2005(mm-dd-yy) Priority: set to High then press Done
- Make a second Note and input as follows Subject: Qoukie Due Date: 01-29-2005(mm-dd-yy) Priority: set to Low then press Done
- Do not exit yet, Press the Option of your Subject note w/c is Speed and Mark as done
- then Press the Option of your Subject note w/c is Qoukie and Mark as done
18 august 2009, 05:12:43 • actualizat 18 august 2009, 05:13:44 (1 ori)
tzapu 15-08-2009 08:48:41
[quote name="cory" time="15-08-2009 00:53:52"] Am si eu nevoie de un tips:folosind real playerul nativ sau skyfire,pe s60(pt.stream live tv),cum naiba se poate seta sa nu se mai stinga ecranul,ca e o chestie tare secanta;la fiecare 60 secunde trebuie sa apesi o tasta...
Dap...aplicatia isi face munca,dar stii cum e(aplicatie aprinsa,ram mai putin,proc solicitat...si cum Nokia a fost asa de generos cu life time-ul bateriilor...)ma gandeam ca poate exista vre-o setare pe care nu am gasit-o eu. Oricum eu Multumesc mult pt tips&app!
...femeile urate,ar trebui anpuscate,ca ne sperie..
In mod normal nu ar trebui sa se stinga lumina,cel putin asa e la vechiul 6680.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.