tips,tricks&probleme symbian

19 209 vizualizări
1 698 răspunsuri
copilu_atomic
MW Addicted
1565 mesaje
din 06/02/2008
50% warn
Symbian
26 decembrie 2008, 23:56:02
imeiul nu cred ca merge ca si eu am incercat. :) dar nu merge cel putin nu am reusit eu
[img]http://i294.photobucket.com/albums/mm101/sharkk_tm90/vibe_userbar1.png[/img]
Publicitate
Publicitate
exkyler
MW Lurker
316 mesaje
din 02/09/2006
10% warn
Symbian
27 decembrie 2008, 11:27:39
pai tot spuneau baieti ca se poate,eu am cautat pe net,dar nimic.
Omule, tu nu sa pui un sa pui spatiu dupa un cuvant? Nu vezi ca deformezi pagina?

france/ales, romania/timisoara, italy/milano

nokia6600, 6630, 6680, n73, 6120c, n81, n90, n91, n95, n96, lg ku380, ks20 wm6, spv c600, motorola v3i D&G
SeriousSam
MW Addicted
3971 mesaje
din 11/01/2006
27 decembrie 2008, 11:53:24
Mititel 26-12-2008 13:53:18
Stiti cumva vreo aplicatie pt os9.1 care schimba fonturi?multumesc!
incearca asta necesita python
[img]http://sharemobile.ro/thumbs/934/Clip1.jpg[/img]
Mititel
MW Lurker
235 mesaje
din 02/07/2006
Symbian
28 decembrie 2008, 09:16:22
am reusit cu font router.multam .
Mςtςtel
pex
MW Addicted
2280 mesaje
din 10/11/2005
Symbian
08 ianuarie 2009, 09:55:45
am si eu o problema la E61,tasta * (si U totodata) imi face mofturi,nu reactioneaza,nu-si revine decat dupa restart.daca s-a mai confruntat careva cu aceleasi probleme...si nu-mi veniti cu format sau resoft ca scrieti degeaba  :P
sharkTM
MW Addicted
2706 mesaje
din 25/11/2006
4 aprecieri
09 ianuarie 2009, 14:43:57 • actualizat 09 ianuarie 2009, 14:44:21 (1 ori)
am incercat metoda drakkarious aia dar nu merge :( ! se intaleaza tot copiez ce trebuie in c/sys/bin dar cand dau pe caps off sau on se restarteaza si nu are efect,tot blocate raman sys si private! :( de ce nu merge,unde am gresit?
akonnn
MW Lurker
205 mesaje
din 04/12/2008
Symbian
15 ianuarie 2009, 21:51:16 • actualizat 17 ianuarie 2009, 20:56:01 (1 ori)
am si eu o problema cand pornesc camera imi spune 'general: features not suported am formatat telul dar tot aia spune ...?
akonnn
MW Lurker
205 mesaje
din 04/12/2008
Symbian
17 ianuarie 2009, 20:56:46
akonnn 15-01-2009 21:51:16
am si eu o problema cand pornesc camera imi spune 'general: features not suported am formatat telul dar tot aia spune ...?
...?
sharkTM
MW Addicted
2706 mesaje
din 25/11/2006
4 aprecieri
19 ianuarie 2009, 18:49:09
.....la symbianele 9.1 merge sa le pui drivere de sunet sau ceva de genul ca sa se auda mai bine sunetul, cum e la SE-uri de exemplu? daca se poate, spuneti-mi va rog ce trebuie facut :)!
umbra_mea
MW Addicted
2046 mesaje
din 14/07/2008
17 aprecieri
Symbian
19 ianuarie 2009, 19:36:51
akonnn 15-01-2009 21:51:16
am si eu o problema cand pornesc camera imi spune 'general: features not suported am formatat telul dar tot aia spune ...?
ce telefon ai? Ai desfacut telefonul? Mai pe intelesul tuturor ai umblat la camera?
akonnn
MW Lurker
205 mesaje
din 04/12/2008
Symbian
20 ianuarie 2009, 16:21:33
bayetelu 19-01-2009 19:36:51
akonnn 15-01-2009 21:51:16
am si eu o problema cand pornesc camera imi spune 'general: features not suported am formatat telul dar tot aia spune ...?
ce telefon ai? Ai desfacut telefonul? Mai pe intelesul tuturor ai umblat la camera?
am nokia 3250(camera se roteste).da am umblat in el am schimbat fata si ma scos si camera apoi am puso la loc
pex
MW Addicted
2280 mesaje
din 10/11/2005
Symbian
21 ianuarie 2009, 06:27:10
sharkTM 19-01-2009 18:49:09
.....la symbianele 9.1 merge sa le pui drivere de sunet sau ceva de genul ca sa se auda mai bine sunetul, cum e la SE-uri de exemplu?
nu stiu sa fie asa ceva
Marian22
MW Veteran
783 mesaje
din 06/09/2008
Symbian
26 ianuarie 2009, 12:43:35
Am si eu o problema cu un N73 . L-am luat acum 2 luni si de vreo doua zile imi tot apare pe display
" inregistrare sim nereusita " si se tot modifica in timpul folosirii intensitatea luminii.

are vreo legatura cu faptul ca am card de 2 Gb ?
Daca nu, de la ce ar fi problema ? O fii vreun virus ?
Softul telefonului cred ca e ultima versiune, aia cu playerul ala nou.
Help me.
SeriousSam
MW Addicted
3971 mesaje
din 11/01/2006
26 ianuarie 2009, 16:06:19
ar putea fi sim-ul defect , ele dupa o anumita perioada si in functie de mediul in care umbli se mai defecteaza , am avut si eu problema asta ...............
[img]http://sharemobile.ro/thumbs/934/Clip1.jpg[/img]
Publicitate
Publicitate
pex
MW Addicted
2280 mesaje
din 10/11/2005
26 ianuarie 2009, 17:49:56
baga alt sim pe el,si daca nu-s probleme e cartela de vina...si daca-ti face la fel posibil sa fie contact imperfect...
Înapoi la Symbian S60
cine e aici?
Subiectul a fost creat la .
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.
Inițiator acum 16 ani
Geopsi
MW Addicted
Ultimul acum 7 ani
Aligator26
MW Addicted
Cauta in topic
Unelte topic
Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
  • Arăta mai bine înainte.. 28% ⋅ 37
  • E frumos dar nu prea 23% ⋅ 31
  • Laser frate! 49% ⋅ 65
Au votat 133 utilizatori
^
Mobilewave.ro logo
MobileWave.ro 2005-2014
© MW v1.0a PhoeniX
0.020⋅4⋅6
Portalul tău de telefoane mobile!