Probleme PC
116 804 vizualizări
10 688 răspunsuri
Linkuri topic "Probleme PC"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)

MW Addicted
6509 mesaje
din 30/06/2005
-1 aprecieri

zice comand or filename not recognized..
vrei sa faci bani jucadu-te pe net? http://www.anno1777.com/index.php?i=55612

Începător
17 mesaje
din 25/12/2005

Geopsi 24-03-2006 15:26:19
zice comand or filename not recognized..cd<litera cdrom>
cd /i386
winnt

好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
24 martie 2006, 17:42:40 • actualizat 24 martie 2006, 17:46:17 (1 ori)
Problema nu e de la ram ,daca pana acum ai avut ramul asezat intr-un anume mod si ti-a mers pana acum.
Ce cred eu e ca in urma updateurilor facute de tine la win ,ai instalat ceva care a intrat in conflict cu niste fisiere din system32 pentru placa de baza.Un fel de drivere,da nu chiar.am patit-o si eu odata si aveau niste extensii ciudate. Exact la fel ca tine,numai ca nu ramanea ecranul negru..zicea ca fisierul bla bla bla.galgal e deteriorat. Am incercat sa repar si sectorul de boot cu consola de xp,am incercat si cu utilitarul de la placa de baza de pe cd bootabil..nimic. am pus win la loc,si merge bine de anul trecut...
Bineinteles ,nici la mine nu a mers sasfe mod sau alte smecherii.
Nu stiu din ce cauza am patit asta,dar stiu ca m-am lovit de problema dupa ce am instalat cantitati industriale de soft,iar cand am dat restart..surprize surprize.
Pune win "pe curat" si nu o sa ai probleme.
Am citit si mai jos,cu cache bla bla...ce cd cu win xp e ala?Eu la al meu intru direct in meniul de preinstal,si vad acolo partitiile,aleg,etc. de acolo se stie. Intra in bios si la bootup device pune intai cdromul in care vei baga cdul BOOTABIL de xp,si abia apoi hddurile.
Ce cred eu e ca in urma updateurilor facute de tine la win ,ai instalat ceva care a intrat in conflict cu niste fisiere din system32 pentru placa de baza.Un fel de drivere,da nu chiar.am patit-o si eu odata si aveau niste extensii ciudate. Exact la fel ca tine,numai ca nu ramanea ecranul negru..zicea ca fisierul bla bla bla.galgal e deteriorat. Am incercat sa repar si sectorul de boot cu consola de xp,am incercat si cu utilitarul de la placa de baza de pe cd bootabil..nimic. am pus win la loc,si merge bine de anul trecut...

Bineinteles ,nici la mine nu a mers sasfe mod sau alte smecherii.
Nu stiu din ce cauza am patit asta,dar stiu ca m-am lovit de problema dupa ce am instalat cantitati industriale de soft,iar cand am dat restart..surprize surprize.

Pune win "pe curat" si nu o sa ai probleme.
Am citit si mai jos,cu cache bla bla...ce cd cu win xp e ala?Eu la al meu intru direct in meniul de preinstal,si vad acolo partitiile,aleg,etc. de acolo se stie. Intra in bios si la bootup device pune intai cdromul in care vei baga cdul BOOTABIL de xp,si abia apoi hddurile.
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times!
TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you

MW Addicted
6509 mesaje
din 30/06/2005
-1 aprecieri

cint,nu cred ca cdul cu win bun. Io as da ce imi ziceti dar nu stiu litera de la cdrom ca mai am inca alte litere

MW Addicted
2121 mesaje
din 13/12/2005
1 aprecieri

好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
24 martie 2006, 19:03:55
pai acum nu poti sa umbli decat in msdos? of...am si uitat comenzile.. vezi un tree f sau cam asa ceva...sau dai un help si sa-ti afiseze lista de comenzi si alege ceva de afisare a unitatilor si astfel afli ce litera e asignata unitatilor. sorry...dar eu am uitat cam 90% din comenzile de msdos
apoi...ipotetic vorbind...daca stii adresa exacta a setup.exe de pe cd da-i un run bla:>/bla/bla/bla/setup.exe .Tin minte ca asa am facut cand aveam un kit de 98.si parca tot din dos am si aflat unde e setupul.vezi ca trebuie sa fie o comanda care iti afiseaza tot ce e pe o anumita unitate... tree ,e pentru afisare arborescenta.

apoi...ipotetic vorbind...daca stii adresa exacta a setup.exe de pe cd da-i un run bla:>/bla/bla/bla/setup.exe .Tin minte ca asa am facut cand aveam un kit de 98.si parca tot din dos am si aflat unde e setupul.vezi ca trebuie sa fie o comanda care iti afiseaza tot ce e pe o anumita unitate... tree ,e pentru afisare arborescenta.
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times!

MW Addicted
2125 mesaje
din 07/07/2005
4 aprecieri

Pentru a vedea care-i cd-romul, incearca fiecare drive. Ca sa vezi ce contine, da comanda dir. Mai departe faci cum ti-a zis cint.

MW Addicted
6509 mesaje
din 30/06/2005
-1 aprecieri

am avut dar nu am copiat bine,ce la vie maru.
Da fakui rost de un xp simplu si merge. Bag dupa aia sp2. Nam product key. Ce fac? Merge ceva?
Da fakui rost de un xp simplu si merge. Bag dupa aia sp2. Nam product key. Ce fac? Merge ceva?

好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
24 martie 2006, 19:15:50
baga xp + SP1. SP2 e

MW Veteran
519 mesaje
din 05/08/2005
1 aprecieri
24 martie 2006, 19:36:23
Cint 24-03-2006 19:15:50
baga xp + SP1. SP2 e 

好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
24 martie 2006, 19:45:14
si nici xp pro +sp1 nu e destul.abia dupa ce ati pus astea 2 incepe munca... Bineinteles..cu Xteq. Dar aveti grija...din ce zic ei,e un programel destul de puternic care configurat gresit poate afecta hardwareul. Modificati si voi doar ce stiti sigur ca e bine

MW Addicted
6509 mesaje
din 30/06/2005
-1 aprecieri

pai ce,daca reinstalez win nu va merge?

MW Veteran
519 mesaje
din 05/08/2005
1 aprecieri

@cint - da-mi si mie un exemplu de setare gresita care poate strica un "hardware device" concret

好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri

48 bit logical block addressing de exemplu.

MW Addicted
6509 mesaje
din 30/06/2005
-1 aprecieri
25 martie 2006, 13:18:54
gata am rezolvat. am pus iar windowsul. multam la toti pt sfaturi.
Înapoi la Hardware
Topicuri similare
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.