Am avut si eu un hc 90 si m-am jucat la el pana i-am rupt contactele de la vreo 5 taste. Erau mai prost facute ca alea de dinainte de revolutie. A, btw, eu nu aveam contor la casetofon si ajunsesem sa cunosc si sa diferentiez jocurile intre ele prin cum sunau si asa ma prindeam pe unde era ajunsa caseta...Jocul meu preferat era E.H.I.S.
http://www.worldofspectrum.org/games/
Aici gasiti o colectie de jocuri vechi de HC pe care le puteti juca online daca aveti java...pacat ca nu merge FIST online!!!
HC
1 005 vizualizări
49 răspunsuri
Linkuri topic "HC"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)

MW Addicted
2028 mesaje
din 16/06/2006
01 iunie 2007, 08:42:51 • actualizat 01 iunie 2007, 08:47:09 (1 ori)

MW Addicted
1045 mesaje
din 18/07/2005
10 aprecieri
01 iunie 2007, 10:13:26
oare se gasesc pe net jocuri pt hc in format mp3?mai vreau sa vad daca mai merge hc-ul meu.

MW Addicted
6350 mesaje
din 01/01/2006
60 aprecieri
01 iunie 2007, 20:06:18 • actualizat 01 iunie 2007, 20:18:53 (4 ori)
salut ,cred ca aici dupa cate vad eu se vb despre calculatoare vechi,vreau sa spun ca si eu am avut timp de 1 an cand eram in clasa 8-a
dupa cat tin minte se numea HC-25sau HC-85,daca am gresit sa ma corectati oricum din cate stiu era si modificat prin el din cate mi-a spus cel de la care l-am cumparat atunci ...,in fine aveam si un unitate flopy dar era separata ,nu stiu ce fel de calcultator ca era incorporat in tastatura si-l conecvtam la televizor-ul meu alb-negru,imi aduc aminte ca invatasem la scoala ceva cu programarea BASIC SI MULTE ALTELE si era si o revista care aprea lunar si te invata cum sa faci programare ,imi aduc aminte ca am facut un program mic in care se deschideau cercurile olimpice si inca o chestie aveam jocuri pe discheta dar ce jocuri tampite oricum la vremea aceea erau tarii si mai tin minte ca aveam jocuri si pe caseta audio conectam casetofonu la caclulator si dadeam de se incarca jocu stiu ca-mi aprea pe ecram in timp ce se incarca ,ca dura o gramada ,jocu niste dungi verticale sau orizontale alb-negru....

MW Veteran
588 mesaje
din 19/09/2006
01 iunie 2007, 20:19:46
Eu am un hc 2000 , o gramada de jocuri pe discheta , chiar si programe facute de mine,merge perfect , da cred ca e plin de praf
, dc mai intereseaza pe cineva il vand si eu

MW Addicted
2706 mesaje
din 25/11/2006
4 aprecieri
Înapoi la Hardware
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.