eu folosesc un Kingmax super mic,la 2GB.l-am luat pt ca-i foarte mic si-ncape-n portofel.are doar 3mm grosime,nici nu se simte...uneori uit ca-l am mereu la mine. Viteza de scriere/citire nu e impresionanta,dar il iert ca-i mic mai ziceau unii pe net că plasticul e slab calitativ,dar nu pot confirma acest lucru...
stick-urile se pot folosi si pe post de ram daca aveti windows vista si minim 256 mb pe stick, mai sunt cateva setari de facut in registrii la vista
interesant... ; nu deschizi un topic pe aceasta tema?
Nu stiu sigur daca e memoria RAM, iti mareste memoria virtuala, atat. Eu aveam pentru XP o aplicatie, care fie iti lua din capacitatea HDDului un plus de memorie virtuala, fie de pe un stick. Nu i-am vazut rostul, daca se poate seta din setarile windowsului marimea memoriei virtuale, si sa ia din capactiatea HDDului (mai ales ca nu prea mai are lumea probleme cu spatiul) nu vad ce rost are sa folosesc o aplicatie. Poate ma insel, dar eu cred ca este vorba despre memoria virtuala.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.