Deci...

Intr-o locatie pot fi mai multe celliduri, mai ales in marile orase. Este normal pentru ca multe antene se suprapun pentru a face fata traficului. Cine a folosit busola Connex stie ca stand pe loc prindea vreo 3-4 denumiri. Prin urmare trebuie bagate si aceste celliduri.
In ceea ce priveste bad pointer si apoi 0-0-0-0. Sistemul de operare nu-i da voie programul sa aiba acces la astfel de informatii. Cauza cea mai probabila este ca telefonul este locked. As vrea sa imi confirme cineva care are C500 ca a reusit sa ia un cellid valid. Daca problema persista, va rog cautati alta modalitate de a decertifica telefonul, sau cei carora le merge sa spuna exact ce metoda folosesc. Eu nu pot sa spun decat ca pe C600 merge cu HTC unlock. Si da, a bagat cineva informatii despre cellid 0-0-0-0, dar am sa le modifica sa spuna - "Please decertify your phone..."

Problema cu mesajul de eroare dupa un timp este datorat ori conexiuni voastre (wapul are momentele lui, cel mai usor se verifica daca se poate accesa siteul orange din telefon) sau din cauza conexiunii mele - nu sunt totusi ISP, si bineinteles ca are si conexiunea mea momente cand e down. In viitor sper sa il pun undeva, pe un server public.
Si daaaaaaaa, spre surpriza mea cand m-am trezit am vazut DATE in baza de date. Este super, *chiar* merge.

Azi fac si eu o scurta excursie prin oras si am sa bag celliduri.... DAMN imi pare atat de rau ca eu am abonament la Connex...

Abonamentul pe Orange e pe firma si nu are posibilitatea de voce, doar date. Pana acum toti care s-au inscris sunt pe Orange.
@IP-XCENTRIC, eu lucrez pe program deviat

. Lucrul incepe pe la 10 seara si se termina undeva pe la 5-6 dimineata. Nu stiu, noaptea parca suna altfel muzica trance in casti si "CPUul" trage mai bine.