Baieti, se merita sa dau un Samsung Galaxy S2 impecabil si 250-300 ron pe un iphone 4S impecabil decodat cu gevey sim ? Ambele telefoane au maxim 5 luni.
Parerea mea e ca nu se merita sa dai un s2 pe iphonshit, ai sa fim seriosi ..poate ar trebuii sa ceri tu diferenta de bani.
ciprianshit tu inafara de s2 mai stii alt telefon? pune mana in pana mea odata pe un iphone si vorbim sincer cate crash-uri ti-a dat s2? eu cand am avut iphonul nu am avut nici un crash error!
In principiu esti prost, deci nu se poate face nimic ptr. tine dar sper sa nu doara prostia, dar sper sa te chinuie mult timp pe viitor.
Am avut iphoneshit, l-am dat dupa 2 zile, e naspa prostule. Galaxy s2 nu mi-a dat crash tampitule deorcece daca imi facea figuri il dadeam inmediat, deci numai compara tampitule galaxy s2 cu panarama aia de iphoneshit, deci numai continua discutia ca esti prea prost ptr. secolu asta. Eu mi-am spus parerea referitor la acel schimb si el va decide ce sa faca, prostule
26 iulie 2012, 15:38:05 • actualizat 26 iulie 2012, 15:41:30 (1 ori)
itie iei un galaxy mini cred in bani ce ii ai ! dar parerea mea? lasa-ti naibi abonamentul! ca cu 6 euro iti poti baga asa 1500 minute si sms in retea! , 110 min internationale mobil si fix! sau tot cu 6 euro iti poti baga asa : 1500 min retea si sms ,250 mb trafic internet , si 75 min nationale si internationale fix!
cypryan 26-07-2012 12:31:57
smek3rul 18-07-2012 18:48:52
cypryan 17-07-2012 22:54:54
aL3xUtZu 17-07-2012 13:59:27
Baieti, se merita sa dau un Samsung Galaxy S2 impecabil si 250-300 ron pe un iphone 4S impecabil decodat cu gevey sim ? Ambele telefoane au maxim 5 luni.
Parerea mea e ca nu se merita sa dai un s2 pe iphonshit, ai sa fim seriosi ..poate ar trebuii sa ceri tu diferenta de bani.
ciprianshit tu inafara de s2 mai stii alt telefon? pune mana in pana mea odata pe un iphone si vorbim sincer cate crash-uri ti-a dat s2? eu cand am avut iphonul nu am avut nici un crash error!
In principiu esti prost, deci nu se poate face nimic ptr. tine dar sper sa nu doara prostia, dar sper sa te chinuie mult timp pe viitor.
Am avut iphoneshit, l-am dat dupa 2 zile, e naspa prostule. Galaxy s2 nu mi-a dat crash tampitule deorcece daca imi facea figuri il dadeam inmediat, deci numai compara tampitule galaxy s2 cu panarama aia de iphoneshit, deci numai continua discutia ca esti prea prost ptr. secolu asta. Eu mi-am spus parerea referitor la acel schimb si el va decide ce sa faca, prostule
Bai incultule! tu ai dat iphonul ca nu stiai sa umbli pe el cap sec!
Si toate merg pe Nokia 700, care cu ultimul soft a primit update-ul la 1,3 GHz, iar Nokia N8 are doar 680 MHz, si le ruleaza perfect. Plus ca N8 are 256 RAM iar Nokia 700 are 512!
Salut baieti. Intentioez si eu sa-mi schimb telefonul (galaxy S2) si nu stiu ce sa iau.Bugetul imi permite sa-mi iau ceva la valoarea unui S3 insa nu imi place absolut deloc designul acelui telefon.Aveti vreo alternativa pt S3?
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.