Captura video si Editare video

4 535 vizualizări
57 răspunsuri
#31
NFS
MW Addicted
4477 mesaje
din 09/08/2007
20 aprecieri
02 mai 2009, 10:14:54 • actualizat 02 mai 2009, 10:15:10 (1 ori)
@Raul Download  :D
Ati vazut ca cei de la www.emag.ro au si carti de vanzare?
Carti - Te fac neprost!
Publicitate
Publicitate
#32
whiteboy
MW Addicted
5940 mesaje
din 01/03/2008
5 aprecieri
02 mai 2009, 10:21:31
http://static.trilulilu.ro/smileys/47.gif@NFS puteai sa zici  :P
#33
NFS
MW Addicted
4477 mesaje
din 09/08/2007
20 aprecieri
02 mai 2009, 10:22:08
deja aproape se terminase uploadul cand ai postat tu :))
Ati vazut ca cei de la www.emag.ro au si carti de vanzare?
Carti - Te fac neprost!
#34
Raoul
MW Addicted
12436 mesaje
din 09/01/2006
18 aprecieri
40% warn
02 mai 2009, 15:21:11 • actualizat 02 mai 2009, 15:26:18 (1 ori)
NFS 02-05-2009 10:14:54
@Raul Download  :D
Ms mult de tot :coolup: M-ati vazut la sala?  :P
Asta merita pus pe topicul bodybuilding  :D
EDIT: voi converti eu filmul sa ocupe mai putin,si voi schimba si formatul (3gp sau mp4) si il voi posta :)
#35
Draculea
MW Addicted
1513 mesaje
din 07/10/2005
18 aprecieri
02 mai 2009, 15:56:17
cum se numeste placa cu care poti inregistra de pe mai multe camere in acelasi timp?? Am observat ca ce vreau eu se foloseste si la sistemele de supraveghere video... Stiti ceva despre calitate? Calitatea o da placa(in acest caz) sau camera/camerele video cu care se face inregistrarea?
#36
aea
Începător
2 mesaje
din 16/07/2009
16 iulie 2009, 17:25:57
As dori sa stiu cum sa salvez in VLC modificarile , pt ca sa scriu pe ea data , ora , rotate ... am reusit dar nu se salveaza ramane doar pe moment cand deschizi inreg. mp4 cu tel. mobil nu se modifica .
#37
claudiudide
MW Lurker
247 mesaje
din 17/07/2009
31 iulie 2009, 12:36:39
Ce program imi recomandati pentru realizarea unui video ? ulead sau pro show gold?
[img]http://www.speedtest.net/result/528663613.png[/img]
[img]http://img297.imageshack.us/img297/9035/32376.png[/img]
[img]http://img377.imageshack.us/img377/7317/25966ig2.png[/img]
[img]http://img523.imageshack.us/img523/2638/23439.gif[/img]
[img]http://img367.imageshack.us/img367/8295/8627qw7.gif[/img]
#38
SPIDERPC
MW Moderator
4461 mesaje
din 08/05/2006
26 aprecieri
02 septembrie 2009, 21:53:18 • actualizat 02 septembrie 2009, 21:53:41 (1 ori)
Cu ce program as putea cenzura portiuni din anumite cadre dintr-un clip? Un program mai mic si rapid... nu Adobe Premiere sau Cyberlynk Power Director, ca pana le descarc.....
#39
ov1d1u
MW Moderator
5624 mesaje
din 12/12/2007
89 aprecieri
02 septembrie 2009, 22:16:40 • actualizat 02 septembrie 2009, 22:16:55 (1 ori)
Avidemux :)

http://fixounet.free.fr/avidemux/
#40
SPIDERPC
MW Moderator
4461 mesaje
din 08/05/2006
26 aprecieri
02 septembrie 2009, 22:27:57
Bine, asta il am deja dar nu are niciun filtru video care sa imi adauge asa ceva. :| Sau nu gasesc eu.

Ai facut tu cu Avidemux asa ceva? ???
#41
ov1d1u
MW Moderator
5624 mesaje
din 12/12/2007
89 aprecieri
02 septembrie 2009, 22:46:00
Ai filtrul ala pentru eliminarea de logo-uri, care adauga un efect de blur in anumite zone ale imaginii. Sau mai ai filtrul ala pentru adaugarea de logo-uri, iar ca logo setezi o imagine neagra.

De asemenea pentru fiecare filtru ai posibilitatea de a le aplica partial pe videoclip, in schimb e naspa daca zonele pe care vrei sa le cenzurezi sunt in miscare
#42
SPIDERPC
MW Moderator
4461 mesaje
din 08/05/2006
26 aprecieri
02 septembrie 2009, 22:59:15
Asa, si pe astea le-am testat dar nu gasesc cum sa le aplicat partial pe videoclip. Adica pe un anumit interval de timp (cadre). De exemplu, la Mplayer Delogo nu am nici o optiune in care sa setez intervalul de aparitie. Apare tot clipul.

http://img143.imageshack.us/img143/1614/avidemuxfilter.jpg

Chiar daca fac selectie si apoi aplica filtrul, se intampla la fel. Cum trebuie facut? :hmm:
#43
ov1d1u
MW Moderator
5624 mesaje
din 12/12/2007
89 aprecieri
02 septembrie 2009, 23:12:49
Salvezi setarile filtrului dupa care il selectezi din lista din partea dreapta si apesi pe "Partial" pentru a seta timpii de afisare a filtrului:

http://i30.tinypic.com/2nkl6vd.jpg
#44
roland
MW Veteran
667 mesaje
din 25/12/2008
02 septembrie 2009, 23:23:00
Salut!
Cu ce rpogram pot sa lipesc mai multe fisiere avi intr-unul singur? un link cu program full se poate? Mersi!
Publicitate
Publicitate
#45
SPIDERPC
MW Moderator
4461 mesaje
din 08/05/2006
26 aprecieri
02 septembrie 2009, 23:25:37 • actualizat 02 septembrie 2009, 23:28:10 (1 ori)
ov1d1u 02-09-2009 23:12:49
Salvezi setarile filtrului dupa care il selectezi din lista din partea dreapta si apesi pe "Partial" pentru a seta timpii de afisare a filtrului:

....
Mda... se inchide programul dupa ce setez intervalul de cadre si apas OK. La tine merge? La orice clip se intampla asa... Am versiune 2.5.1 (r5249).

@roland: Poti uni mai multe clipuri cu Avidemux. L-a pus ov1d1u mai sus. Folosesti optiunea Append.
Înapoi la Aplicații PC
cine e aici?
Subiectul a fost creat la .
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.
Inițiator acum 15 ani
brunetu33
MW Luver
Ultimul acum 11 ani
ainfo
Începător
Cauta in topic
Unelte topic
Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
  • Arăta mai bine înainte.. 27% ⋅ 35
  • E frumos dar nu prea 24% ⋅ 31
  • Laser frate! 50% ⋅ 65
Au votat 131 utilizatori
^
Mobilewave.ro logo
MobileWave.ro 2005-2014
© MW v1.0a PhoeniX
0.095⋅6⋅4
Portalul tău de telefoane mobile!