@carlos.
ok, ai dreptate, scuze
dar moto sunt pe locul 2, si au multe smartphones cu WM.
@eros 23.
de la Lg, super tare mi se pare V9000, dar inca nu e disponibil.
din pacate nici macar avionul asta de telefon, nu este symbian. si LG nu face telefonae symbian, nici macar smartphones. pacat.
Note: Posts were merged
Sfat achizitie telefon.
1 306 vizualizări
67 răspunsuri
Topicul a fost blocat. Nu se mai acceptă răspunsuri.
Linkuri topic "Sfat achizitie telefon."
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)

MW Veteran
648 mesaje
din 03/07/2005
27 februarie 2006, 14:30:47 • actualizat 27 februarie 2006, 14:34:12 (1 ori)

MW Addicted
6509 mesaje
din 30/06/2005
-1 aprecieri

bogdao,win mobile de pe mpx e mult sub spv. Iti zic ca am testat. Si spv e bun daca marimea conteaza. Se are uiq dar alea sunt bca-uri si cad greu in buzunar. Tel mic si bunicel e c600. Daca vrei sa fi barosan iei n90.
vrei sa faci bani jucadu-te pe net? http://www.anno1777.com/index.php?i=55612

MW Veteran
648 mesaje
din 03/07/2005
28 februarie 2006, 21:40:01
pai geopsi, nu am nimic cu tine, dar de ce o tot tii p-asta cu N90 mereu mereu
? ti-am zis ca nu imi place? de cate ori sa mai zic!!! e naspa..si nu merota banii..si e si mare! am avut ocazia sa iau din vara la pret de oferta cu 300 euro..si am refuzat cand l-am avut o sapt pe mana!! de cate ori sa mai zic ca nu vreau nici naspeta aia de spv ieftin. o fi peste mpx-parerea ta, dar reviewurile citite spun altceva!! si spv e si naspa ca forma...nu vreau BAR de cate ori sa mai repet?!?!
decat sa mai imi zica cineva de N90 sau SPV mai bine sterg draq topicul asta!! voi doar atata stiti pe aici? SPv..si cateva noikia. open ur eyes..sunt multe altele si mai frumose si mai destepte!!
scuza-ma ca m-am nervat, daar deja cred ca ti-am zis -nu stiu daca tie personal, dar sigur in topciul asta de cateva ori- ca nu vreau SPV si nici N90..si acum iar imi zici de astea!!
te rog eu..si de fapt va rog eu pe toti astia care aveti asa idei fixe!! LASA-NE!!!
si ce inseamna chestia aia "daca vrei sa fii barosan iei n90" ? daca rvei sa fii barosan..iei N80 sau P990!! si de fapt ce inseamna la tine Barosan? asa ca te rog mult, nu ami fi copil, si mai bine da un sfat bun, sau nu mai da deloc...ce aici vad ca se premieaza nr de posturi, nu?

decat sa mai imi zica cineva de N90 sau SPV mai bine sterg draq topicul asta!! voi doar atata stiti pe aici? SPv..si cateva noikia. open ur eyes..sunt multe altele si mai frumose si mai destepte!!
scuza-ma ca m-am nervat, daar deja cred ca ti-am zis -nu stiu daca tie personal, dar sigur in topciul asta de cateva ori- ca nu vreau SPV si nici N90..si acum iar imi zici de astea!!
te rog eu..si de fapt va rog eu pe toti astia care aveti asa idei fixe!! LASA-NE!!!
si ce inseamna chestia aia "daca vrei sa fii barosan iei n90" ? daca rvei sa fii barosan..iei N80 sau P990!! si de fapt ce inseamna la tine Barosan? asa ca te rog mult, nu ami fi copil, si mai bine da un sfat bun, sau nu mai da deloc...ce aici vad ca se premieaza nr de posturi, nu?

MW Veteran
648 mesaje
din 03/07/2005
03 martie 2006, 18:32:50
am ales..si am ales un telef extraordinar...mai mult decat imi doream!! moto mpx 220!! sa traiasca win mobile ca prea e tare..il scuip mereu s anu il deochi!!
pacat de camera..dar asta e..undeva tre sa mai lasi de la tine!!
pacat de camera..dar asta e..undeva tre sa mai lasi de la tine!!

MW Addicted
6509 mesaje
din 30/06/2005
-1 aprecieri
02 aprilie 2006, 15:08:09
mda. bogdan, nu te supara, faza cu n80 e delicat din cauza rezolutiei care ma baga in dubii. cond spun barisan zic ceva bun, de top si am spus ce cred eu ca e mai bun dar difera de la om la om necesitatile si de asta optam pt modele diferie. ma bucur ca ai gasit ceva care sa te multumeasca.

MW Addicted
1224 mesaje
din 13/01/2006

Cum adica te baga rezolutia in dubii?Ca la n80 e aceeasi rezolutie ca la n90,ce dubiu ai?
Juma de tara umbla trasa sau beata
Condusa de-un concitadin cu apucaturi de fata...
Wm sux,ups
Condusa de-un concitadin cu apucaturi de fata...
Wm sux,ups

MW Addicted
6509 mesaje
din 30/06/2005
-1 aprecieri
04 aprilie 2006, 12:07:50
nup.la n80 e qvga..... deci nu are pixel duble.....

MW Veteran
648 mesaje
din 03/07/2005
04 aprilie 2006, 12:26:52
yo...suneti total offtopic!!
plus de asta topilc ar putea fi inchis. am luat telef.!
plus de asta topilc ar putea fi inchis. am luat telef.!
Înapoi la Discuții telefoane mobile
Topicuri similare
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.