Backup ROM SPV C600

3 844 vizualizări
90 răspunsuri
#76
EviL
MW Moderator
3089 mesaje
din 25/11/2005
181 aprecieri
06 mai 2007, 22:11:19
nu a fost bun back-up-ul (nu a fost taiat de unde trebe) .... e vb aici de un c500 sau c600 ??? daca e c600 te pot ajuta daca nu NU !
.................................
ABSENT NEMOTIVAT !!!
Adevarul se afla dincolo de noi ...
Publicitate
Publicitate
#77
cosmo1
MW Addicted
1438 mesaje
din 29/04/2005
06 mai 2007, 22:39:57
EviL 06-05-2007 22:11:19
nu a fost bun back-up-ul (nu a fost taiat de unde trebe) .... e vb aici de un c500 sau c600 ??? daca e c600 te pot ajuta daca nu NU !
man am un c600 si am folosit romul asta pus de tine :(

EviL 27-04-2007 15:21:58
http://rom.windowsmobile.evonet.ro/orange_ro/ aici gasiti rom-ul original de orange Ro pt spv c600
#78
EviL
MW Moderator
3089 mesaje
din 25/11/2005
181 aprecieri
06 mai 2007, 22:50:54
pai si nu a mers ??? acel back-up a fost facut de relu probabil nici ala nu a fost taiat bine desi cineva mi-a zis era bun ... daca vrei iti dau maine un rom de qtek 8310 (varianta card) ... o sa sa remediaze problema ...
.................................
ABSENT NEMOTIVAT !!!
Adevarul se afla dincolo de noi ...
#79
cosmo1
MW Addicted
1438 mesaje
din 29/04/2005
12 mai 2007, 21:57:08
EviL 04-05-2007 12:55:55
iti garantez ca merge uite chiar acum mi-am formatat cardu (kingmax de 1gb) si am bagat imaginea pe el si mi-a mers !!!
iata cum am procedat .... am formatat mai intai cardul din dos (start > run > cmd > format g: (asta era cardu la mine)) apoi am deschis win hex asta de aici http://download.windowsmobile.evonet.ro/pc/Win_HeX.rar .... am dat direct la files > restore backup > am selectat fisierul de back-up de la rom si mi-a aparut o fereastra am dat la write sectors directly and imediatly to the disk la destination disk am selectat cardul (poate aici ai gresit tu .... ai incercat sa le scrii pe hdd si nu te-a lasat) deci ai grija sa selectezi cardu am dat ok a inceput sa il scrie .... a terminat ... l-am bagat in telefon ... am tinut butonul camerei apasat si power (ca sa intre in bootloader) si m-a zis ca pe card am un update m-a intrebat daca vreau sa il instalez
ma apuca boala copiilor grrr am facut cum ai spus tu pas cu pas dar tot checsum error imi da .... :(

http://xs315.xs.to/xs315/07196/spv.JPG.xs.jpg
#80
EviL
MW Moderator
3089 mesaje
din 25/11/2005
181 aprecieri
Opera Mini
12 mai 2007, 22:20:54
cosmo asteapta pana saptamana viitoare si iti dau eu alt rom ... asta se pare ca are ceva probleme ... nu a fost bine facut backup.ul ... saptamana viitoare o sa pun aici link.urile de la un rom de orange ro ... full adica care nu a fort redus manual la 40-50 mb . fisierul e cam mare 256 mb
.................................
ABSENT NEMOTIVAT !!!
Adevarul se afla dincolo de noi ...
#81
cosmo1
MW Addicted
1438 mesaje
din 29/04/2005
12 mai 2007, 22:28:29
EviL 12-05-2007 22:20:54
cosmo asteapta pana saptamana viitoare si iti dau eu alt rom ... asta se pare ca are ceva probleme ... nu a fost bine facut backup.ul ... saptamana viitoare o sa pun aici link.urile de la un rom de orange ro ... full adica care nu a fort redus manual la 40-50 mb . fisierul e cam mare 256 mb
la mine nu conteaza marimea.ci conteaza sa mearga man
#82
cosmo1
MW Addicted
1438 mesaje
din 29/04/2005
12 mai 2007, 23:29:41
sa mor daca mai inteleg ceva.dau sai fac supercid cu spv developers.

http://xs315.xs.to/xs315/07196/supercid.png.xs.jpg

am dat pe SET CID = 111111

http://xs315.xs.to/xs315/07196/supercid1.png.xs.jpg

dupa care din curiozitate dau iar sai fac supercid(doar sa vad daca arata la fel ca inainte sai fac) si surpriza  :D

http://xs315.xs.to/xs315/07196/supercid.png.xs.jpg

deci sa facut supercid sau nu?eu tind sa cred ca nu sa facut grrrr :(
#83
EviL
MW Moderator
3089 mesaje
din 25/11/2005
181 aprecieri
Opera Mini
13 mai 2007, 08:31:22
eu zic ca e facut ... eu nu am reusit sa fac supercid cu spv developers imi zicea ceva de genu ca nu poate schimba zona encriptata sau nu mai stiu exact ,dar tie ti.a zis ca a facut cid cu succes deci il ai
.................................
ABSENT NEMOTIVAT !!!
Adevarul se afla dincolo de noi ...
#84
cosmo1
MW Addicted
1438 mesaje
din 29/04/2005
13 mai 2007, 13:22:06 • actualizat 13 mai 2007, 14:57:49 (1 ori)
EviL 13-05-2007 08:31:22
eu zic ca e facut ... eu nu am reusit sa fac supercid cu spv developers imi zicea ceva de genu ca nu poate schimba zona encriptata sau nu mai stiu exact ,dar tie ti.a zis ca a facut cid cu succes deci il ai
man eu lam facu acel supercid si cu romul de orange ro la care mia dat succes si lam facut si aseara cu romu de imate pe el unde mia dat tot succes.de fapt pozele de mai sus aseara leam facut cand eu am romul de imate pe el  :D


later edit:am luat un back-up de la eric si tot cecsum eror da.asa ca am impresia ca ma chinui degeaba sa revin la romul de orange ro ca nu prea cred ca o sa mai reusesc :(
#85
EviL
MW Moderator
3089 mesaje
din 25/11/2005
181 aprecieri
Opera Mini
13 mai 2007, 22:18:58
lasa man ca iau eu luni rom.ul ala care nu a fost taiat si e imposibil sa nu mearga,daca nu merge inseamna ca e ceva de la tel... in fine o sa iau rom.ul o sa il instalez la mine pe tel ... si eu vreau sa revin la orange ro ... si o sa iti zic daca merge testat de mine personal. daca mie o sa imi mearga si tie nu o sa iti dau niste tool.uri speciale cu care sa faci supercid
.................................
ABSENT NEMOTIVAT !!!
Adevarul se afla dincolo de noi ...
#86
cosmo1
MW Addicted
1438 mesaje
din 29/04/2005
Windows CE
14 mai 2007, 01:54:08
ok evil.am sa astept pana saptamana viitoare.p.s.tie iti merge sa trimiti/primesti mms cu romul de i-mate ?
#87
EviL
MW Moderator
3089 mesaje
din 25/11/2005
181 aprecieri
Opera Mini
14 mai 2007, 06:38:54
nu stiu? nu am avut pana acuma rom.ul de i.mate si nu prea primesc mms.uri...rom.ul il testez azi ...
.................................
ABSENT NEMOTIVAT !!!
Adevarul se afla dincolo de noi ...
#88
EviL
MW Moderator
3089 mesaje
din 25/11/2005
181 aprecieri
14 mai 2007, 13:34:33
:jump: :jump: am revenit cu succes la romul de orange RO :jump: :jump: :jump:

pentru mai multe detalii ... vizitati .... http://windowsmobile.3x.ro/forum/index.php/topic,35.0.html
.................................
ABSENT NEMOTIVAT !!!
Adevarul se afla dincolo de noi ...
#89
omu_salcam
MW Luver
150 mesaje
din 04/10/2006
30 iulie 2007, 20:41:38
mie cand rulez EnableRapi.cab imi zice ,,Instalation of EnableRapi.cab was unsuccessful. The installation file is not intended for this device." ce sai fac? :wallbesh:
Publicitate
Publicitate
#90
EviL
MW Moderator
3089 mesaje
din 25/11/2005
181 aprecieri
Opera Mini
30 iulie 2007, 20:49:39
Sari peste enablerapi.Cab insa vezi s ai telul decertificat full
.................................
ABSENT NEMOTIVAT !!!
Adevarul se afla dincolo de noi ...
Înapoi la HTC Windows Smartphone
cine e aici?
Subiectul a fost creat la .
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.
Inițiator acum 16 ani
Teo2005
Începător
Ultimul acum 15 ani
omu_salcam
MW Luver
Cauta in topic
Unelte topic
Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
  • Arăta mai bine înainte.. 28% ⋅ 37
  • E frumos dar nu prea 23% ⋅ 31
  • Laser frate! 49% ⋅ 65
Au votat 133 utilizatori
^
Mobilewave.ro logo
MobileWave.ro 2005-2014
© MW v1.0a PhoeniX
0.022⋅4⋅6
Portalul tău de telefoane mobile!