Germanos (G) intre Connex Vodafone si Cosmote.
4 085 vizualizări
56 răspunsuri
Linkuri topic "Germanos (G) intre Connex Vodafone si Cosmote."
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
914 mesaje
din 09/07/2005
21 august 2006, 20:32:03
Oricum germanos va fi cel care va pierde. La cosmote nu o sa faca prea multe contracte deocamdata si o sa iasa in pierdere. Germanos traia din activari dar acum va ramane fara si va trebui sa compenseze pierderea cumva. Pana la urma va depinde exclusiv de cosmote
MW Addicted
2028 mesaje
din 16/06/2006
21 august 2006, 20:42:42
Da' acum sincer, voi ati cumparat vreodata ceva de la Germanos? Mi se pare penibili, de cate ori cautam ceva nu gaseam si cand gaseam era la un pret exagerat de mare. Oricum nu moare Vodafone ca nu mai are contract cu Germanos...au suficiente reprezentante si dealeri
MW Lurker
267 mesaje
din 23/05/2006
21 august 2006, 21:23:41 • actualizat 21 august 2006, 21:31:20 (1 ori)
Titi 21-08-2006 20:32:03
Oricum germanos va fi cel care va pierde. La cosmote nu o sa faca prea multe contracte deocamdata si o sa iasa in pierdere. Germanos traia din activari dar acum va ramane fara si va trebui sa compenseze pierderea cumva. Pana la urma va depinde exclusiv de cosmoteSurprins ?
Titi 21-08-2006 20:32:03
Oricum germanos va fi cel care va pierde.Si Vodafone va pierde ... BIG TIME !
MW Addicted
2028 mesaje
din 16/06/2006
21 august 2006, 23:07:48
Normal ca se fac mult mai multe abonamente Cosmote la Germanos, caci sunt cei mai raspanditi in teritoriu si la indemana pentru cei ce doresc retea "a la grec"...dar stai linistit, ca aia care vor sa-si faca abonament la Vodafone nu merg la dealer, se duc la sediu doar si pentru suportul oferit clientilor, care e mai bun! Maine-poimaine o sa ne spui ca sunt mai multi abonati Cosmote decat Vodafone sau Orange...Come on! Oricum, eu n-as pune baza pe unu care are la avatar sigla unui operator de telefonie mobila...daca ai lucra acolo, te-as intelege, altfel cred ca ai o problema. Suferi daca vezi pe cineva facandu-si abonament la Vodafone, nu?
P.S. Daca si reteaua va merge ca si site-ul, e clar!
P.S. Daca si reteaua va merge ca si site-ul, e clar!
MW Lurker
267 mesaje
din 23/05/2006
21 august 2006, 23:25:05 • actualizat 21 august 2006, 23:27:09 (1 ori)
Hidralazina 21-08-2006 23:07:48
Maine-poimaine o sa ne spui ca sunt mai multi abonati Cosmote decat Vodafone sau Orange...Come on!Hidralazina 21-08-2006 23:07:48
Oricum, eu n-as pune baza pe unu care are la avatar sigla unui operator de telefonie mobila...daca ai lucra acolo, te-as intelege,Ce anume te deranjeaza ? ... eu doar am prezentat niste cifre !
Doare faptul ca in Germanos Cosmote vinde mai bine decat Vodafone ?
Suferi daca vezi pe cineva facandu-si abonament la Vodafone, nu?Nu iti voi mai raspunde la posturi decat daca ele vor fi de bun simt , rationale si fara jigniri .
Pana acum ... doar aberatii.
MW Addicted
2028 mesaje
din 16/06/2006
22 august 2006, 00:24:53
Sincer, nu te-am vazut postand decat in topicurile legate de Cosmote si cu un subiectivism incredibil. Daca ai amintit de cifre, spune-ne si noua cam cat crezi ca va pierde Vodafone prin achizitionarea Germanos de catre Cosmote? In cat timp crezi ca se va produce falimentul, da-ne niste cifre...Nu-mi pasa de Vodafone, Orange sau Cosmote, doar de buzunarele mele!
MW Addicted
914 mesaje
din 09/07/2005
22 august 2006, 22:14:49
in 2 maxim 3 ani vf va renunta la dealeri... si pe buna dreptate. Mai bine ammagazinul propriu unde vreau eu si cum vreau decat sa platesc un partener (dealer) care daca nu are chef, imi trateaza clientii cu indiferenta.
Plus ca in multe orase unde germanoa a scos sigla vodafone, au pus-o inapoi pt ca "nu mai faceau fata la incheierea de abonamente cosmote" si inregistreaza pierderi mari. In disperare au remontat sigla Vodafone pt ca cosmote le aduce falimentul deocamdata.
Plus ca in multe orase unde germanoa a scos sigla vodafone, au pus-o inapoi pt ca "nu mai faceau fata la incheierea de abonamente cosmote" si inregistreaza pierderi mari. In disperare au remontat sigla Vodafone pt ca cosmote le aduce falimentul deocamdata.
MW Lurker
267 mesaje
din 23/05/2006
22 august 2006, 22:45:15 • actualizat 22 august 2006, 22:55:58 (2 ori)
Titi 22-08-2006 22:14:49
pt ca cosmote le aduce falimentul deocamdata.2. Repet : cifrele oficiale spun ca ... se fac mai multe abonamente Cosmote in Germanos decat abonamente Vodafone . Avand in vedere acest fapt ... cum poti sa spui ca , Cosmote le aduce falimentul
E logica de clasa a treia !
Puteti sa cititi aici postul lui Speedo (moderatorul de pe Softpedia):
http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=112002&st=6300
"Am avut ocazia sa vad ceva statistici de vanzari de servicii Cosmote la Germanos si este pot sa spun impresionant, sunt nete peste Vodafone, se fac o gramada de abonamente pe firme mici, PF-uri, optiuni de 300 minute se activeaza foarte bine aproape peste tot in tara, au succes mare si telefoanele gratuite care se dau la abonamentele Cosmo si se prefera de multe ori abonamentele mai scumpe, de 16euro, 29euro pentru ca la acestea sa cumpara telefoane cat de cat bune si mai ieftine (sa gandesc ca le iau in rate). Se presupune ca le cumpara pentru a le folosi pe ceilalti operatori dar avand multe minute incluse utilizatorii vor vrea sa le consume oricum deci Cosmote castiga."
Oricum, eu n-as pune baza pe unu care are la avatar sigla unui operator de telefonie mobila...daca ai lucra acolo, te-as intelege, altfel cred ca ai o problema.La tine regula nu se aplica ? Poate te jignesti putin singur ... ca meriti . Esti ipocrit rau .
http://forum.softpedia.com/index.php?showuser=81992
In cazul tau cum e ... lucrezi la Vodafone sau ai o problema ?
Note: Posts were merged
MW Addicted
2028 mesaje
din 16/06/2006
22 august 2006, 23:06:52
Telefoanele pe care le iei gratis in final ies extrem de scumpe daca socotesti cele 12 luni de abonament. Si nici macar nu e ceva de ele! Te rog sa-mi dai si mie un exemplu in care eu ies in castig daca iau un telefon gratis cu abonament de la cosmote. Pe langa asta, ma face sa rad speedo cand spune ca se prefera abonamentele scumpe; cred ca daca vede romanasu' 1 milion abonamentu' face infarct la inima!
MW Lurker
267 mesaje
din 23/05/2006
22 august 2006, 23:24:54 • actualizat 22 august 2006, 23:30:08 (2 ori)
Hidralazina 22-08-2006 23:06:52
Telefoanele pe care le iei gratis in final ies extrem de scumpe daca socotesti cele 12 luni de abonament.Stimate angajat Vodafone ... sunteti foarte slab la aritmetica .
Hidralazina 22-08-2006 23:06:52
Si nici macar nu e ceva de ele!Banuiesc ca Vodafone vinde telefoane de pe Marte ! Sau telefoane din aur ! LOL.
La Voda telefoanele sunt codate ...
MW Addicted
2028 mesaje
din 16/06/2006
22 august 2006, 23:36:12
Avatarul ala a fost pus si pe mobilewave ca sa vand niste telefoane...il mai am acum? Si nu lucrez la Vodafone, ba chiar am interdictie sa mai intru in magazinul din Plaza dupa ce m-am certat duminica trecuta cu niste idioate de vanzatoare de acolo care m-au pacalit cu o extraoptiune! 300 de minute in retea cu 1 cent?? Ha-ha-ha...mai bine zapp, 1000 de minute la 8 dolari! Dupa mintea mea, cel mai bun abonament pentru cine vrea sa dea 1 milion pe abonament e ZAPP SHAREFREE 220! SI GATA CU OFFTOPICU! Baga datele alea...
MW Lurker
267 mesaje
din 23/05/2006
22 august 2006, 23:42:15 • actualizat 22 august 2006, 23:42:50 (1 ori)
Hidralazina 22-08-2006 23:36:12
mai bine zapp, 1000 de minute la 8 dolari!Eu una singura .
La Cosmote problema a fost rezolvata instant pentru ca le-am cumarat tuturor cunoscutilor cartele .
Vorbesc cu toata familia si cu majoritatea prietenilor aproape moka .
MW Addicted
2028 mesaje
din 16/06/2006
22 august 2006, 23:44:43 • actualizat 22 august 2006, 23:45:16 (1 ori)
ZAPP 3 - 0 COSMOTE ! Asta e scorul la mine in agenda...am doar vreo 60 de numere...
MW Moderator
5214 mesaje
din 04/07/2005
23 august 2006, 07:52:36
1)gata cu cearta ca nu aduce nimic constructiv
2)nu-i pot da in totalitate drepatate lui speedo pt ca am vazut situatia de la Internity.E drept,la o scala mult mai mica,fara statistici,bazata doar pe observatie pura in shopul de la Mall.
In 2 cuvinte,de cand au trecut pe Cosmote,acolo bate vantul,vanzatorii sunt mai amabili (ca sa nu zic ca se plictisesc)
De ce sa fie situatia la Germanos alta?
2)nu-i pot da in totalitate drepatate lui speedo pt ca am vazut situatia de la Internity.E drept,la o scala mult mai mica,fara statistici,bazata doar pe observatie pura in shopul de la Mall.
In 2 cuvinte,de cand au trecut pe Cosmote,acolo bate vantul,vanzatorii sunt mai amabili (ca sa nu zic ca se plictisesc)
De ce sa fie situatia la Germanos alta?
MW Addicted
914 mesaje
din 09/07/2005
01 septembrie 2006, 20:24:58
Consiliul Concurenței a aprobat achiziționarea pachetului majoritar al Germanos S.A. de către Cosmote
COSMOTE anunta ca Consiliul Concurentei din Romania a aprobat in mod neconditionat achizitionarea pachetului majoritar in Germanos S.A. si in mod implicit in filialele sale din Romania, respectiv Germanos Telecom Romania S.A. si Sunlight Romania Filiala Bucuresti S.R.L.
In urma acestei aprobari, achizitionarea unei participatii de 42% din actiunile Germanos S.A. detinute de Panos Germanos si de alti actionari a fost aprobata in prezent de catre toate autoritatile competente din Grecia si din strainatate (respectiv din Bulgaria, Fosta Republica Iugoslava Macedonia, Ucraina si Romania).
Dupa cum a fost deja anuntat, achizitionarea va fi realizata printr-un SPV, si se estimeaza ca va fi finalizata pana la inceputul lunii octombrie 2006. Ulterior, SPVul va lansa o oferta publica de cumparare a actiunilor ramase ale Germanos S.A. in conformitate cu legislatia aplicabila din Grecia. Mentionam ca COSMOTE detine deja 20,75% din actiunile Germanos S.A.
Autor : ---
Vineri, 01 Septembrie 2006
COSMOTE anunta ca Consiliul Concurentei din Romania a aprobat in mod neconditionat achizitionarea pachetului majoritar in Germanos S.A. si in mod implicit in filialele sale din Romania, respectiv Germanos Telecom Romania S.A. si Sunlight Romania Filiala Bucuresti S.R.L.
In urma acestei aprobari, achizitionarea unei participatii de 42% din actiunile Germanos S.A. detinute de Panos Germanos si de alti actionari a fost aprobata in prezent de catre toate autoritatile competente din Grecia si din strainatate (respectiv din Bulgaria, Fosta Republica Iugoslava Macedonia, Ucraina si Romania).
Dupa cum a fost deja anuntat, achizitionarea va fi realizata printr-un SPV, si se estimeaza ca va fi finalizata pana la inceputul lunii octombrie 2006. Ulterior, SPVul va lansa o oferta publica de cumparare a actiunilor ramase ale Germanos S.A. in conformitate cu legislatia aplicabila din Grecia. Mentionam ca COSMOTE detine deja 20,75% din actiunile Germanos S.A.
Autor : ---
Vineri, 01 Septembrie 2006
Înapoi la Vodafone
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.