Am un Huawei P30 Pro care ma enerveaza putin. Face singur screenshoturi. De obicei le face la aprinderea ecranului pe lockscreen. Am tot cautat in setari si nu am gasit nimic sa dezactivez care sa rezolve faza asta.
Mda... Intre timp s-a rezolvat de sine sau dupa un hard reset. Nu-mi aduc aminte daca chiar i-am facut un hard reset, dar problema a disparut de mult timp.
Recomand una de silicon. Se simte bine si nu afecteaza senzorul de amprenta. Eu momentan am una lipita cu gel UV, dar dupa 2-3 saptamani deja a inceput sa se dezlipeasca intr-un colt, plus ca e destul de dificil de pus.
Asta cu gel UV e de sticla, dar cand o sa ma satur de ea probabil o voi inlocui si eu cu una de silicon. Isi pusese un prieten una de silicon, tot pe un P30Pro, si asa stiam ca e ok.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.