Am un Huawei P30 Pro care ma enerveaza putin. Face singur screenshoturi. De obicei le face la aprinderea ecranului pe lockscreen. Am tot cautat in setari si nu am gasit nimic sa dezactivez care sa rezolve faza asta.
Mda... Intre timp s-a rezolvat de sine sau dupa un hard reset. Nu-mi aduc aminte daca chiar i-am facut un hard reset, dar problema a disparut de mult timp.
Recomand una de silicon. Se simte bine si nu afecteaza senzorul de amprenta. Eu momentan am una lipita cu gel UV, dar dupa 2-3 saptamani deja a inceput sa se dezlipeasca intr-un colt, plus ca e destul de dificil de pus.
Asta cu gel UV e de sticla, dar cand o sa ma satur de ea probabil o voi inlocui si eu cu una de silicon. Isi pusese un prieten una de silicon, tot pe un P30Pro, si asa stiam ca e ok.
Ai grija totusi la husa. Am avut o vreme cand imi facea telefonul figuri in buzunar. Se debloca singur, deschidea tot felul de aplicatii, apela persoane, etc. La momentul respectiv nu am facut legatura, dar recent am schimbat husa si a inceput sa faca la fel. Din ce vad la asta si din ce imi aduc aminte de husa de atunci, apasa pe colturi si laterale si din cauza asta apar simptomele mentionate. Nici folia de silicon nu sta bine cu astfel de husa. Apropo de folii, nu-ti lua folie privacy pt ca nu o sa mai functioneze senzorul de amprenta
Am o problemă la luminozitate ( când din senin deși eu am debifat automat) îmi scade luminozitate și apare ca bifată când mă uitat pe setări. Cum face treaba asta ?
29 iulie 2023, 23:11:17 • actualizat 29 iulie 2023, 23:12:37 (1 ori)
Pe Orange nu imi opreste conexiunea, dar comuta pe 3G si scade viteza in timpul apelului. Posibil sa fie din cauza ca Digi a inceput sa renunte la 3G ...
09 august 2023, 20:44:10 • actualizat 09 august 2023, 20:45:47 (1 ori)
Voi nu aveti serviciul volte activat sau nu e disponibil pe versiunea voastra de telefon. In 2023 nici nu concep sa folosesc altceva ( nu detin acest model ). Trebuie sa mearga conexiunea de net la viteza maxima chiar si in timpul apelului si sa ramana mereu in 4G.
La Digi se verifica prin apel la *888 daca canta Adele aia totul e in regula.
Acum ca ai mentionat, posibil la momentul in care am testat eu sa nu fi fost semnalul corespunzator pt VoLTE, dar acum vad ca imi apare simbolul pt el in bara. Eu sunt pe Orange.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.