[GRATIS][FARA RECLAME][JOC] Elly and the Ruby Atlas | Assist Software SRL

325 vizualizări
1 răspunsuri
autor subiect #1
catabtr23
Începător
2 mesaje
din 14/06/2015
06 septembrie 2020, 17:46:57
https://i.imgur.com/x47s5Zb.jpg

    Elly and the Ruby Atlas este un joc RPG românesc de aventură, OFFLINE GRATUIT, care te pune în pielea unei exploratoare din epoca piraților. Jucați rolul lui Elly, tânărul căpitan a unei corăbii, care trebuie să facă acțiuni de negoț și să lupte pentru a aduce în fața justiției un pirat ticălos pentru a recupera un prețios patrimoniu familial. Călătorește în zeci de orașe, tranzacționează bunuri și resurse valoroase, învinge inamicii, actualizează-ți și personalizează-ți nava și echipamentele tale! Lumea este a ta ca să o descoperi!

◆ Curajoasă, hotărâtă și cu o minte ascuțită, Elly este gata să lupte și să readucă dreptatea! Găsiți schițe unice pentru confecționarea de obiecte, creați arme epice și armuri, echipați-le și folosiți-le împotriva dușmanilor voștri.

◆ Ai grijă de nava ta, astfel încât să poți naviga pe mări învolburate și să reziști raidurilor periculoase. Recrutează echipaj, actualizează, personalizează și mărește-ți depozitul navei pentru a-ți maximiza profiturile din tranzacționare.

◆ Inamicii pe care îi vei întâlni sunt din două facțiuni majore: pirați sau coloniști. Tipul de inamici influențează comportamentul și stilul lor de luptă. De asemenea, conducătorii inamicilor vor fi bine echipați, așa că va trebui să le distrugi piese din armură cu atacuri speciale.

Comerțul este cel mai eficient și satisfăcător mod de a pune mâna pe aur. Fiecare dintre cele peste 20 de orașe au propria economie care produce sau consumă anumite bunuri și respectă logica cererii și ofertei. Există 10 bunuri care pot fi tranzacționate în fiecare oraș și tot ce trebuie să faci este să cumperi ieftin și să vinzi scump.

Acesta este un omagiu adus momentelor în care jocurile erau axate pe un singur jucător și nu aveau sisteme ascunse de micro-tranzacții. Se inspiră din jocuri clasice precum seria Port Royale. Chiar dacă uneori poate deveni dificil, jocul este conceput pentru a fi o continuă explorare fascinantă, în care tu ești căpitanul unei nave cu vele, ca pe vremuri. Comercializează, luptă, navighează și descoperă o lume creată cu dragoste și ore lungi de muncă.

Publicitate
Publicitate
autor subiect #2
catabtr23
Începător
2 mesaje
din 14/06/2015
09 septembrie 2020, 19:41:47
Ai vazut noul video cinematografic al jocului Elly and the Ruby Atlas? :cool:
cine e aici?
Subiectul a fost creat la .
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.
Inițiator acum 1 an
catabtr23
Începător
Ultimul acum 1 an
catabtr23
Începător
Cauta in topic
Unelte topic
Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
  • Arăta mai bine înainte.. 27% ⋅ 35
  • E frumos dar nu prea 24% ⋅ 31
  • Laser frate! 50% ⋅ 65
Au votat 131 utilizatori
^
Mobilewave.ro logo
MobileWave.ro 2005-2014
© MW v1.0a PhoeniX
0.040⋅4⋅6
Portalul tău de telefoane mobile!