Salutare.
Sa vedem daca are cineva vreo idee, in cazul in care mai intra lumea pe aici.
Am facut un mic upgrade la un laptop Acer E15. Am inlocuit HDD-ul intern cu un SSD, iar unitatea optica am inlocuito cu un caddy in care am montat vechiul HDD.
Problema e urmatoarea: HDD-ul din caddy merge in suturi acum, desi pana la modificare a mers perfect. Am testat HDD-ul intr-un adaptor la USB si merge perfect. Mai mult decat atat, am testat intr-un alt laptop acelasi HDD in acelasi caddy si merge perfect, si mai mult, am pus in laptopul cu pricina caddy-ul cu alt hard si merge perfect.
Vreo idee?
Caddy Laptop
591 vizualizări
2 răspunsuri
Linkuri topic "Caddy Laptop"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)

CleanUP Crew
2407 mesaje
din 10/03/2006
179 aprecieri

MW Moderator
2437 mesaje
din 29/07/2008
47 aprecieri

Toate driverele laptopului sunt instalate? Inclusiv chipset, SATA, etc. Descarca absolut toate driverele de pe site-ul producatorului. Nu le lua din Windows Update
HP Pavilion G6 # OSX Mavericks + Windows 7
Samsung Galaxy S4 Developer Prototype
Samsung Galaxy S4 Developer Prototype

CleanUP Crew
2407 mesaje
din 10/03/2006
179 aprecieri
Înapoi la Laptop
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.