Ce preferati intre aceste 2 telefoane? Am vazut multe review-uri dar parerile sunt asa impartite...sunt 2 device-uri Android Premium insa nu ma pot hotara pe care sa-l cumpar
2 apreciază
⋅ 1 nu apreciază
This is 10% percent luck, 20% percent skill 50% percent concentrated power of will 5% percent pleasure, 15% percent pain And 100% percent reason to remember the name.
Eu am ales S9+. O am de 2 luni, functioneaza fara probleme. Nu prea am incredere in huawei, + ca imi place mai mult cum arata samsung, asa ca am ales s9+.
Huawei P20 Pro are un display OLED cu diagonala de 6,1 inchi, rezolutie de 1.080 x 2.240 pixeli, in timp ce rivalul sau dispune de un ecran AMOLED, care e curbat usor pe margini, cu diagonala de 6,2 inchi si rezolutie de 1.440 x 2.960 pixeli. Deci S9 Plus este putin mai mare si e superior in ceea ce priveste calitatea vizualizarii fotografiilor si videoclipurilor.
Am ales varianta aurie. L-am primit cadou, cu preferintele mele. Cum not9 inca nu se gasea in comert, + diferenta exagerata de pret, am mers pe idea ca ce pot lua astazi, nu o las pe maine, ca poate raman cu buza umflata. 🤣 Si ca sa nu patesc ce am patit cu note5 ca l-am scapat pe jos dupa 2 saptamani de cum l-am primit(tot ca cadou 😁) , am facut si o asigurare pe un an, plus am cerut cadou si o husa originala samsung cu stativ. Ce imi place la telefon e viteza, siguranta/finger, si camera cum filmeaza si fotografiaza. Plus ca e rezistenta la apa, ce am si probat de cateva ori, tragand videoclipuri subacvatice. No problemo. Alegere buna. 😍
This is 10% percent luck, 20% percent skill 50% percent concentrated power of will 5% percent pleasure, 15% percent pain And 100% percent reason to remember the name.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.