Mi Max 2 este un dispozitiv mare, care împinge limita între smartphone şi tabletă. Cu un display de 6,44” şi rezoluţie Full HD, acesta nu oferă o densitate a pixelilor foarte înaltă, însă pare foarte potrivit pentru consumul de clipuri video şi pentru gaming. Chipset-ul ales pentru acest model este Snapdragon 626 cu procesor octa-core la 2,0 GHz, în ciuda faptului că majoritatea zvonurilor sugerau utilizarea platformei Snapdragon 660, proaspăt lansată de Qualcomm. 4 sau 6 GB memorie RAM şi opţiuni de stocare de 64, respectiv 128 GB completează pachetul Mi Max 2, alături de o cameră foto cu senzor de 12 megapixeli.
Camera frontală beneficiază de un senzor modest, de numai 5 megapixeli, iar pe partea din spate (realizată în totalitate din metal), poate fi găsit şi un senzor de amprentă rotund. Cu asemenea dimensiuni, Mi Max 2 de la Xiaomi nu putea să nu fie livrat cu un acumulator mare. Compania chineză susţine că acest model poate să redea 18 ore de materiale video la o singură încărcare cu ajutorul acumulatorului de 5.300 mAh cu încărcare rapidă.
Xiaomi Mi Max 2 va fi lansat în magazinele din China pe data de 1 iunie, la un preţ echivalent cu ~250 de dolari americani.
sursa go4it.ro