06 septembrie 2007, 13:10:12 • actualizat 06 septembrie 2007, 13:11:39 (1 ori)
otzy_007 06-09-2007 13:05:18
BluE_Wizard 06-09-2007 12:57:06
bine dar nu i-am dat delete la folder...ci din bittorrent am sters din greseala......merge oare?? da nu stiu sa umblu cu aplicatia aia
Note: Posts were merged
cu power data recovery? e simplu. ai de selectat directorul dupa care dai recovery si iti genereaza o lista cu ce poti recupera
da nu-mi arata nimic ce pot recupera? poate din cauza ca nu e inregistrat nu ai un cod sa o inregistrez sa vad daca asa merge? .....//// cel care zicea ca stie o alta aplicatie... fa cumva plz si urc-o undeva....is disperat...aveam melodii de care nu am cum sa mai fac rost
Cel mai sigur semn ca cineva nu este important este silinta cu care isi da importanta.
Mai pai nu asa.Dai la memory card selectezi drive ul si dai rescue lost files mode 1...Si pe urma dai sa ti caute numai cu extensia mp 3 si dai search parca...Si pe urma astepti
SPV SUX NOKIA SUX SONY ERICSSON SUX MOTOROLA SUX SAMSUNG SUX LG SUX PC RULZ
da nu-mi apare nicaieri ce zici tu acolo cu rescue files mode 1 si sa caute numai mp3... cand selectez drive-ul D: apare numai search and recover movies only.. si aia ce zici tu apare daca vreau sa scanez flopy sau cd rom
Cel mai sigur semn ca cineva nu este important este silinta cu care isi da importanta.
Mai te asigur ca si eu am recuperat...Da nu mai tin minte cum...Daca nu rezolvi pana sambata cu recuperarea te ajut cu cea mai mare placere cand o sa fiu in fata la pc...Numai sa mi dai tu pe pm id u de mess
SPV SUX NOKIA SUX SONY ERICSSON SUX MOTOROLA SUX SAMSUNG SUX LG SUX PC RULZ
Dead Disk Doctor -allows copying files from scratched or damaged CD, DVD disks, unreadable Floppy and Hard Drives or other media. It replaces lost data with random bytes reading files by expandable blocks. Friendly interface. Only three steps and done! For example, one of your favorite DVD movies is scratched and the DVD player stopping and skipping during you watch the movie. You can solve it using Dead Disk Doctor, to copy files from damaged disk on to Hard Drive or to make a copy with corrected movie or music album.
Nu stiu daca va merge dar incearca.Gandeste-te in ce data ai sters folderul si dai Restore Launch Point cu o zi inainte de data cand s-a sters folderul
hai nu mai spune! pai ia zi tu cum sa fac sa-mi arate ce am sters de pe drive-ul D: ,folderul cu muzica daca esti asa destept
l-ai cautat in Recycle Bin? nu prea sunt sanse sa il mai recuperezi. daca ocupa spatiu mult nu o sa il mai recuperezi nici cu System Restore. De fapt nici nu trebuie sa dai System Restore. Daca il ai activat (implicit e activat), dechizi Total Commander si intri pe drive-ul de pe care ai sters folderul si vei vedea un folder numit System Volume Information. Intri in el si acolo vezi tot ce contine System Restore de pe acea partitie. Fisierele le poti extrage direct de acolo daca exista.
Recover My Files va garantez ca recupereaza fisierele sterse de pe disk chiar si dupa o formatare full din windows , mai sunt cateva dar nu mai le tin minte bafta la recuperare
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.