eu am macbook air 11 , care e mai slim si mai mic ca al tau , personal nu prea ma pasioneaza partea de PC mobil aka laptop , sunt addicted pe desktop-uri dar uite ca vin si momente in care nu ai de ales... , foarte usor de carat , intr-un rucsac normal a incaput mac-ul plus haine plus tot ce e necesar , usor . Autonomia e super ok , nu am eu mare experienta pe partea asta dar pot zice ca tin am stat pe baterie vreo 4-5 ore (cu utilizare medie , a intrat si in standby de cateva ori pt perioade scurte) .... , nu am sesizat o diferenta intra autonomia pe win si pe mac , in functie de cat de incarcat e .
Daca gasesti pt mac-os tot ce ai nevoie si nu te incomodeza , poti sta si fara windows , eventual faci un rdp cand ai neaparat nevoie de un win , ca solutie offline , nush cat se merita sa pui masina virtuala pe el .
Despre finisaje , fiabilitate , calitate .... cam rupe tot ce e pe piata , vayo pare mic copil iar cu un alienware nu il poti compara - dar totusi e un mac pana la urma si eu am fost si continui sa h8@APPLE
.................................
ABSENT NEMOTIVAT !!!
Adevarul se afla dincolo de noi ...