03 martie 2015, 15:13:33 • actualizat 03 martie 2015, 15:20:42 (1 ori)
New Cainele Meu Virtual Vorbitor este pe Windows Store, după un progres major pe Google Play: Cainele Meu Virtual Vorbitor. Catelus adorabil vorbesc cu mini-jocuri distractive și educative. El este un animal de companie virtual adevărat. El are nevoie să fie hrănite și duș, îi place să se joace și el cântă la pian. Copiii sunt gând să-l iubească.
Gu - Jocuri cu Animale de Companie Virtuale este un joc nou pentru copii. Puteți juca dress up jocuri cu Gu, hrana aceasta, baie ea, și să se joace mini-jocuri cu el. Asigurați-vă că doarme bine și nu se imbolnavesc.
07 octombrie 2015, 10:49:46 • actualizat 07 octombrie 2015, 10:55:28 (3 ori)
[justify]Meu Pinocchio Vorbitor Jocurieste un nou joc de păpușă pentru băieți și fete. Puteți vorbi cu Pinocchio, juca mini-jocuri și să încercați multe alte caracteristici minunat.
Descarcă jocul acum și să se joace cu noul tău prieten: Meu Pinocchio Vorbitor Jocuri [/justify] [justify][/justify]
Elefant Vorbitor - Jocuri pentru Copii este un joc amuzant pentru copii. Puteți juca cu Elly, hrana ei, o baie ei, vorbesc cu ea și mult mai mult. Încercați jocul!
Bella Vorbitoare: Jocuri Copii, un amuzant iepurasul și bucurați-vă jocuri cu iepurasi!Animale vorbitoare devin foarte populare si Bella este un pui de iepure, care este întotdeauna dornici de a juca. Puteți juca jocuri dress up cu ea sau jocuri cu machiaj și de a face Bella arata chiar mai frumoasa. Cu toate acestea, trebuie să aveți grijă de Bella, de asemenea.
Virtual pets for kids are very popular on app stores. With My Talking Lady Dog, it seems like a new superstar among virtual pets has arrived. Parents with toddlers, preschool and elementary school kids, take a look and leave your opinion.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.