am un sony xperia M, varianta single sim c1905 updated la ultima versiune stock 4.3, care mi se pare ca mananca cam prea multa multa baterie. pe 2g cu 25% luminozitate abia duce 1zi in battery usage (la fel si cu stamina mode activat). in top la consum imi e displayul cu vreo 45% urmat de cell standby 28%, phone idle 23% si android system 9%.
aplicatii instalate de mine care sa ruleze in fundal in afara de whatsapp nu am nimic altceva, restul sunt de pe stock rom din care am dat uninstall/disable din ele ce nu le foloseam , gen facebook sau google search/now/plus,etc.
mai are cineva modelul asta de xperia? cand a fost pe 4.1 la fel de multa baterie a consumat sau e la fel pe ambele versiuni? am de gand sa-i dau downgrade cu flashtool la 4.1 daca ar tine bateria mai mult.
sony xperia M
358 vizualizări
0 răspunsuri
Linkuri topic "sony xperia M"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
2706 mesaje
din 25/11/2006
4 aprecieri
Înapoi la Android OS
Topicuri similare
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.