Cloud Storage

414 vizualizări
6 răspunsuri
autor subiect #1
Cint
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
08 august 2014, 20:31:47
Un topic despre solutiile de cloud oferite, poate are cineva nevoie.

Pana acum am folosit doar OneDrive si merge cam greoi....in unele locuri iau cu 1MB/s dar acasa uploadez cu 300kb. Cam putin.
Totusi ofera un 15 GB / cont + cate 500mb pentru invitati. Daca vreti invitatie si 500mb folositi linkul meu de la semnatura pls  :D

Anyway... mai e zipcloud.com cu 5euro/250 GB care mi se pare mult mai convenabil decat 50Gb la 10euro ca pe dropbox.

Partea proasta e ca niciunul nu e cu adevarat NELIMITAT cum multi se dau mare ca ar fi. Ba e nelimitat pe o MAC adress, cand schimbi pc-ul altui bani... Ba ai trafic redus gen degeaba ai 10 TB sus si trafic doar 50gb/luna...si cate si mai cate...

Exista vreunul fara stelute cu o oferta cu adevarat nelimitata? Unlimited file storage, unlimited trafic, unlimited access?

Ca eu n-am gasit.... :(
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times!
TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
Publicitate
Publicitate
DSF
zZz ツ
6923 mesaje
din 28/04/2005
287 aprecieri
09 august 2014, 21:29:49
Eu folosesc Dropbox de ani buni.. tot timpul sync pe PC iar de pe mobil acces la fisiere cand doresc. Plus cu dropbox ai posibilitatea sa faci sync la pozele facute cu telefonul mobil. Suport pentru toate platformele mobile. Integrarea pe BlackBerry 10 OS e geniala (la fel si cu OneDrive).

Nu stiu daca exista vreun serviciu de cloud storage fara limite.
Eu am 5.13GB pe dropbox (pachet free) si e suficient pt mine.

PS: parca detestai astfel de servicii  :P

Vrei si tu o semnatura asemanatoare? Vezi topicul de creare timeline telefoane mobile.
autor subiect #3
Cint
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
09 august 2014, 22:07:35
pai da... inca le detest. la fel ca la ofertele de la orange,vodafone, toate au o steluta cu scris mic pe jos pe undeva. 
vroiam sa urc niste chestii educative videos... adica oricum nu date importante, ceva o biblioteca acolo cat sa nu tin ocupati cativa gb pe pc.... dar merg ATAT de prost ca pana si sa vezi online un video devine un chin.

nu le pot pune pe youtube ca nu am drept de autor....
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times!
TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
Punisher
MW Addicted
4594 mesaje
din 31/07/2007
45 aprecieri
10 august 2014, 11:38:58
Cred ca le poți pune pe Youtube în mod privat. O să le poți accesa doar și nu cred ca ți le vor șterge.
Device : Samsung Galaxy S6 Edge
Rom : Stock 7.0
LucianGL
MW Addicted
2247 mesaje
din 22/08/2006
-2 aprecieri
17 august 2014, 22:43:44 • actualizat 17 august 2014, 22:50:39 (1 ori)
ar fi bun sa fie fara limita pe fisier ( adica sa poti urca si 10 GB ca singur fisier ) , sa ai macar 50 GB , sa aibe resume suport , binenteles free . probabil va fi cat de curand  ;)
Dacă am face cu toții lucrurile pe care suntem capabili să le facem,ne-am uimi pe noi inșine - set by Lucian
[img]http://img32.imageshack.us/img32/5485/sexygirlsok.jpg[/img]
ov1d1u
MW Moderator
5625 mesaje
din 12/12/2007
90 aprecieri
18 august 2014, 08:16:44 • actualizat 18 august 2014, 08:19:53 (3 ori)
DSF 2014-08-09 21:29:49
Eu folosesc Dropbox de ani buni.. tot timpul sync pe PC iar de pe mobil acces la fisiere cand doresc. Plus cu dropbox ai posibilitatea sa faci sync la pozele facute cu telefonul mobil. Suport pentru toate platformele mobile. Integrarea pe BlackBerry 10 OS e geniala (la fel si cu OneDrive).

Nu stiu daca exista vreun serviciu de cloud storage fara limite.
Eu am 5.13GB pe dropbox (pachet free) si e suficient pt mine.

PS: parca detestai astfel de servicii  :P
Dropbox all the way şi la mine, mai mult pentru suportul pentru diferite platforme. Până şi Symbian de pe E71 avea client de Dropbox (deşi neoficial). Eu am vreo 47 GB spaţiu de stocare, toţi free în urma unui fel de concurs făcut de Dropbox pentru studenţi. Ne dădeam invite-uri unii la alţii şi în funcţie de câţi eram înscrişi dintr-o facultate ni se mărea spaţiul de stocare. Mă aşteptam să expire, din câte reţin oferta era valabilă doar pentru un an, dar văd că nu au tăiat nimic din spaţiu până acum, deşi cred că au trecut chiar doi ani...

Update: ăsta era concursul. Spaţiul e pentru doi ani, deci m-aş cam apropia de timpul în care expiră...
1 apreciază
Draculea
MW Addicted
1513 mesaje
din 07/10/2005
18 aprecieri
24 august 2014, 16:36:09
Google Drive nu foloseste nimeni? Eu il folosesc de ceva timp si este ok, limita pe fisier este undeva la 5TB. Ai 15GB gratiut si pe urma poti sa cumperi mai mult. Nu stiu nimic de limitari de viteza. De notat este faptul ca in astia 15GB se stocheaza si mailurile si toate documentele din Google Docs.

Folosesc si Dropbox, Box.com, OneDrive, pentru ca au integrare cu BlackBerry 10. Imi tin pozele si filmarile sincronizate sa nu le pierd in caz de ceva:D. 

Ce mi se pare stupid la Dropbox este partea cu sharing-ul. Daca fac share la un folder cu cineva, folderul respectiv ocupa spatiu si la mine si la el.
2 apreciază
Înapoi la Aplicații PC
cine e aici?
Subiectul a fost creat la .
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.
fortnite map
mowned logo
Inițiator acum 11 ani
Cint
好人礼服黑色
Ultimul acum 10 ani
Draculea
MW Addicted
Cauta in topic
Unelte topic
Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
  • Arăta mai bine înainte.. 28% ⋅ 39
  • E frumos dar nu prea 23% ⋅ 32
  • Laser frate! 48% ⋅ 66
Au votat 137 utilizatori
^
Mobilewave.ro logo
MobileWave.ro 2005-2014
© MW v1.0a PhoeniX
0.054⋅6⋅4
Portalul tău de telefoane mobile!