Aplicatii Windows Phone

457 vizualizări
1 răspunsuri
autor subiect #1
DSF
zZz ツ
6921 mesaje
din 28/04/2005
281 aprecieri
25 aprilie 2014, 16:47:18
Ce aplicatii recomandati?

O lista cu cateva aplicatii Windows Phone:
  • PDF Reader de la Microsoft
  • Youtube HD
  • Weather
  • Shazam
  • WhatsApp
  • Viber 
Mai cautasem ceva file manager dar din pacate Windows Phone nu "lasa". Poti sa citesti muzica, pozele, documente (cred ca cele Office) si descarcarile IE. Aerize Explorer va permite asta.

Vrei si tu o semnatura asemanatoare? Vezi topicul de creare timeline telefoane mobile.
Publicitate
Publicitate
cypryan
MW Addicted
6350 mesaje
din 01/01/2006
60 aprecieri
25 aprilie 2014, 19:15:42 • actualizat 25 aprilie 2014, 19:17:43 (1 ori)
Ptr. vreme folosesc Lockmix, e cea mai buna (parerea mea) si are multe functii bineinteles si ptr. blocare ecran.

Viber

Sofascorelive      toate sporturile .....mai ales fotbal( si aici cea mai buna dupa parerea mea) nu cosnsuma mult si isi face push la ce vrei tu sau poti sa sincronizezi cum vrei.

Youtube folosesc direct din browser, asta la 8.1 beta , acum e super !!! Inainte cand eram pe 8 foloseam youtube HD

Email ...clientul ncorporat de la gmail. super cred ca cea mai buna de pe toate OS-urile, nu am avut nicioadata probleme, sincronizare push ...nu consuma aproape deloc ,vine email instantaneu.

wikipedia...e super 

IMBD 

DEX

TuneIn ..radio impecabil

Ca GPS folosesc nokia drive si here drive cu toate functiile lor gratuite si se conevteaza la gps instantaneu plus ca gratuit si se poate folosi faara net de retea !!

DigiOnline (inpecabil si ai ceva programe) si DigiOriunde asta ptr. cine e pe RDS doar cu mentiunea ca DigiOriunde cand sun pe cineva eu nu aud ce vb. celalant dar el ma aude ,nu stiu care e problema ....

Suita Office incorporata care e super

PDF

Arhiver 

TeamViewer

T-Translator 

Jocuri:::   Asphalt 8 super, tetris, texas holdem poker, Miniio Rush,

Nokia 925,32 GB WP8.1
Client orange
Înapoi la Windows Phone
cine e aici?
Subiectul a fost creat la .
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.
fortnite map
mowned logo
Inițiator acum 10 ani
DSF
zZz ツ
Ultimul acum 10 ani
cypryan
MW Addicted
Cauta in topic
Unelte topic
Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
  • Arăta mai bine înainte.. 28% ⋅ 38
  • E frumos dar nu prea 24% ⋅ 32
  • Laser frate! 49% ⋅ 66
Au votat 136 utilizatori
^
Mobilewave.ro logo
MobileWave.ro 2005-2014
© MW v1.0a PhoeniX
0.034⋅7⋅3
Portalul tău de telefoane mobile!