Mai cautasem ceva file manager dar din pacate Windows Phone nu "lasa". Poti sa citesti muzica, pozele, documente (cred ca cele Office) si descarcarile IE. Aerize Explorer va permite asta.
25 aprilie 2014, 19:15:42 • actualizat 25 aprilie 2014, 19:17:43 (1 ori)
Ptr. vreme folosesc Lockmix, e cea mai buna (parerea mea) si are multe functii bineinteles si ptr. blocare ecran.
Sofascorelive toate sporturile .....mai ales fotbal( si aici cea mai buna dupa parerea mea) nu cosnsuma mult si isi face push la ce vrei tu sau poti sa sincronizezi cum vrei.
Youtube folosesc direct din browser, asta la 8.1 beta , acum e super !!! Inainte cand eram pe 8 foloseam youtube HD
Email ...clientul ncorporat de la gmail. super cred ca cea mai buna de pe toate OS-urile, nu am avut nicioadata probleme, sincronizare push ...nu consuma aproape deloc ,vine email instantaneu.
wikipedia...e super
IMBD
DEX
TuneIn ..radio impecabil
Ca GPS folosesc nokia drive si here drive cu toate functiile lor gratuite si se conevteaza la gps instantaneu plus ca gratuit si se poate folosi faara net de retea !!
DigiOnline (inpecabil si ai ceva programe) si DigiOriunde asta ptr. cine e pe RDS doar cu mentiunea ca DigiOriunde cand sun pe cineva eu nu aud ce vb. celalant dar el ma aude ,nu stiu care e problema ....
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.