@Draculea topicurile sunt sortate ca in "Ultimele topicuri". Cele cu posturi mai noi sunt primele.
Legat de diacritice, e asa cum zice @ov1d1u
@Cint in general daca faci elementele mai inguste trebuie sa renuntui la margini interioare (aka padding), cea ce face sa arate mai putin elegant. Hai ca merge cu 1-2px sa scad si arata OK, dar daca reduc la jumatate.. arata aiurea. Poti sa testezi chiar tu cu un Chrome, Firefox.. Du-te pe bara aia click dreapta si "Inspect element", de acolo poti modifica stilul, vezi padding.
Cand zici "ditamai baritele si butoanele pe verticala" nu stiu la ce referi. Sectiunea din dreapta ce se intinde pe verticala are latimea aia din mai multe considerente. Nu doar pentru reclama (care ar fi 300px), e mai mare de atat. Am incercat sa reduc si arata aiurea cand erai pe un topic. Acolo afisez niste informatii despre primul si ultimul post. Trebuia sa tai din textul "secunde" ca sa fie afisat pe un singur rand, etc etc.
Legat de inlocuirea bulinutzelor de punctaj cu stelute.. Mie mi se pare mai modern si clean approach-ul actual..
Odata cu wide vin si dezavantaje. Textele scurte arata aiurea (ca e mult gol in partea dreapta dupa text).
M-am uitat pe screenshot, mie personal mi se par niste culori ciudate

. DAR! Apreciez "zbaterea" ta, tocmai de asta am sa-ti fac o propunere. Da-mi please toate culorile cu care sa fac replace, de preferat daca se poate in format hexa (via
http://www.colorzilla.com/gradient-editor/ ) sau sa le pui intr-un png si nu intr-un jpeg. O sa fac o tema cu culorile alese de tine.
Ah, prin tema practic o sa fac switch la css-ul actual. Deci poti sa-mi dai si fontzi, marimi la diferite elemnte, spatiere intre randuri, etc etc

.
Ce zici, te bagi? Sunt si eu curios cum va iesi...

PS: am sa ma ocup de asta dupa ce gat cu niste chestii ce trebuie sa le rezolv. Deci poate in vreo 1-3 saptamani o sa fie up si sistemul de alegere a temei.