MobileWave relansat. Ce parere aveți?
235 940 vizualizări
279 răspunsuri
- Arăta mai bine înainte.. 28% ⋅ 38
- E frumos dar nu prea 24% ⋅ 32
- Laser frate! 49% ⋅ 66
Au votat 136 utilizatori
Linkuri topic "MobileWave relansat. Ce parere aveți?"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Lurker
250 mesaje
din 22/08/2013
19 aprecieri
zZz ツ
6921 mesaje
din 28/04/2005
281 aprecieri
16 ianuarie 2014, 23:01:42 • actualizat 16 ianuarie 2014, 23:06:09 (1 ori)
Cred ca se cere si o functie pentru a vedea cele mai apreciate postari ale unui user .
BTW, a remarcat cineva ca se salveaza automat mesajul daca dati din greseala refresh? (browserul trebuie sa suporte local storage. daca sunteti la zi cu browserul e ok)
BTW, a remarcat cineva ca se salveaza automat mesajul daca dati din greseala refresh? (browserul trebuie sa suporte local storage. daca sunteti la zi cu browserul e ok)
好人礼服黑色
15174 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
16 ianuarie 2014, 23:09:57 • actualizat 16 ianuarie 2014, 23:13:08 (2 ori)
+1 pentru dark theme. Sa citesti ceva pe alb seara la monitor parca iti zgarie retina Iar ca sa folosesti addonuri gen night mode din browser, iese o amestecatura.
Se misca ok noua interfata, mai trebuie umblat un pic la design si culori...
Ah, si parca si barita aia gri de la posturi unde e "DSF autor subiect #43 DSF" e un pic cam lata nu crezi? 50% din cat e acum ar arata mai ok. Deasemenea acolo merge pus o culoare in contrast cu restul... alb si alb-galbui- gri nu e tocmai o combinatie fatala. Da, tie iti place albul
Ar fi foarte interesant de vazut o tema deep dark background - lime text.
Ceva de genul asta....
#sharemobile/file/755760
Hmm un lucru bun ca te-ai dus pe orizontala, dar let's make it count...adica nu stiu daca e asa misto sa ai ditamai baritele si butoanele pe verticala.
Trebuie sa recunosc ca imi place sa am pe o pagina mai multe posturi sa pot sa citesc 3-5 replici fara sa dau scroll. Asa ceva acum nu prea mai e.... din 3 replici de 1 rand se umple pagina. La fel si semnaturile ....au fost cool inalte pe vremea vechiului script... Acum ar arata mai misto pe lungime....Pentru ca jumate de rand a cate 5-6 randuri ramane liber la majoritatea userilor.
Ah si last... daca tot zici ca te apuci de lucru la tema.... pune si un font la alegere, sa fie mai mic si spatiul dintre randuri o idee mai mic de asemenea. Optional, daca ai timp...
Se misca ok noua interfata, mai trebuie umblat un pic la design si culori...
Ah, si parca si barita aia gri de la posturi unde e "DSF autor subiect #43 DSF" e un pic cam lata nu crezi? 50% din cat e acum ar arata mai ok. Deasemenea acolo merge pus o culoare in contrast cu restul... alb si alb-galbui- gri nu e tocmai o combinatie fatala. Da, tie iti place albul
Ar fi foarte interesant de vazut o tema deep dark background - lime text.
Ceva de genul asta....
#sharemobile/file/755760
Hmm un lucru bun ca te-ai dus pe orizontala, dar let's make it count...adica nu stiu daca e asa misto sa ai ditamai baritele si butoanele pe verticala.
Trebuie sa recunosc ca imi place sa am pe o pagina mai multe posturi sa pot sa citesc 3-5 replici fara sa dau scroll. Asa ceva acum nu prea mai e.... din 3 replici de 1 rand se umple pagina. La fel si semnaturile ....au fost cool inalte pe vremea vechiului script... Acum ar arata mai misto pe lungime....Pentru ca jumate de rand a cate 5-6 randuri ramane liber la majoritatea userilor.
Ah si last... daca tot zici ca te apuci de lucru la tema.... pune si un font la alegere, sa fie mai mic si spatiul dintre randuri o idee mai mic de asemenea. Optional, daca ai timp...
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times!
TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
MW Addicted
1513 mesaje
din 07/10/2005
18 aprecieri
17 ianuarie 2014, 09:41:17 • actualizat 17 ianuarie 2014, 09:48:47 (1 ori)
Ar trebui sa sortezi dupa "prospetimea" topicurilor dintr-un forum.
Am incercat sa intru pe forumul de BlackBerry si nu imi dau seama cum sunt sortate. As vrea sa le vad pe cele mai proaspete primele, la fel cum sunt cele de la "Ultimele subiecte"
In unele headere diacriticele nu apar ok. Vezi headerul OPȚIUNI PROFIL .Cred ca e din cauza fontului ales.
Am incercat sa intru pe forumul de BlackBerry si nu imi dau seama cum sunt sortate. As vrea sa le vad pe cele mai proaspete primele, la fel cum sunt cele de la "Ultimele subiecte"
In unele headere diacriticele nu apar ok. Vezi headerul OPȚIUNI PROFIL .Cred ca e din cauza fontului ales.
MW Moderator
5625 mesaje
din 12/12/2007
90 aprecieri
17 ianuarie 2014, 10:04:05
E din cauză că cele mai multe fonturi nu au suport pentru noile ţ-uri şi ş-uri româneşti, iar browser-ul afişează aceste caractere dintr-un alt font, care are suport pentru aşa ceva.
zZz ツ
6921 mesaje
din 28/04/2005
281 aprecieri
17 ianuarie 2014, 12:21:43 • actualizat 17 ianuarie 2014, 16:44:38 (2 ori)
@Draculea topicurile sunt sortate ca in "Ultimele topicuri". Cele cu posturi mai noi sunt primele.
Legat de diacritice, e asa cum zice @ov1d1u
@Cint in general daca faci elementele mai inguste trebuie sa renuntui la margini interioare (aka padding), cea ce face sa arate mai putin elegant. Hai ca merge cu 1-2px sa scad si arata OK, dar daca reduc la jumatate.. arata aiurea. Poti sa testezi chiar tu cu un Chrome, Firefox.. Du-te pe bara aia click dreapta si "Inspect element", de acolo poti modifica stilul, vezi padding.
Cand zici "ditamai baritele si butoanele pe verticala" nu stiu la ce referi. Sectiunea din dreapta ce se intinde pe verticala are latimea aia din mai multe considerente. Nu doar pentru reclama (care ar fi 300px), e mai mare de atat. Am incercat sa reduc si arata aiurea cand erai pe un topic. Acolo afisez niste informatii despre primul si ultimul post. Trebuia sa tai din textul "secunde" ca sa fie afisat pe un singur rand, etc etc.
Legat de inlocuirea bulinutzelor de punctaj cu stelute.. Mie mi se pare mai modern si clean approach-ul actual..
Odata cu wide vin si dezavantaje. Textele scurte arata aiurea (ca e mult gol in partea dreapta dupa text).
M-am uitat pe screenshot, mie personal mi se par niste culori ciudate . DAR! Apreciez "zbaterea" ta, tocmai de asta am sa-ti fac o propunere. Da-mi please toate culorile cu care sa fac replace, de preferat daca se poate in format hexa (via http://www.colorzilla.com/gradient-editor/ ) sau sa le pui intr-un png si nu intr-un jpeg. O sa fac o tema cu culorile alese de tine.
Ah, prin tema practic o sa fac switch la css-ul actual. Deci poti sa-mi dai si fontzi, marimi la diferite elemnte, spatiere intre randuri, etc etc .
Ce zici, te bagi? Sunt si eu curios cum va iesi...
PS: am sa ma ocup de asta dupa ce gat cu niste chestii ce trebuie sa le rezolv. Deci poate in vreo 1-3 saptamani o sa fie up si sistemul de alegere a temei.
Legat de diacritice, e asa cum zice @ov1d1u
@Cint in general daca faci elementele mai inguste trebuie sa renuntui la margini interioare (aka padding), cea ce face sa arate mai putin elegant. Hai ca merge cu 1-2px sa scad si arata OK, dar daca reduc la jumatate.. arata aiurea. Poti sa testezi chiar tu cu un Chrome, Firefox.. Du-te pe bara aia click dreapta si "Inspect element", de acolo poti modifica stilul, vezi padding.
Cand zici "ditamai baritele si butoanele pe verticala" nu stiu la ce referi. Sectiunea din dreapta ce se intinde pe verticala are latimea aia din mai multe considerente. Nu doar pentru reclama (care ar fi 300px), e mai mare de atat. Am incercat sa reduc si arata aiurea cand erai pe un topic. Acolo afisez niste informatii despre primul si ultimul post. Trebuia sa tai din textul "secunde" ca sa fie afisat pe un singur rand, etc etc.
Legat de inlocuirea bulinutzelor de punctaj cu stelute.. Mie mi se pare mai modern si clean approach-ul actual..
Odata cu wide vin si dezavantaje. Textele scurte arata aiurea (ca e mult gol in partea dreapta dupa text).
M-am uitat pe screenshot, mie personal mi se par niste culori ciudate . DAR! Apreciez "zbaterea" ta, tocmai de asta am sa-ti fac o propunere. Da-mi please toate culorile cu care sa fac replace, de preferat daca se poate in format hexa (via http://www.colorzilla.com/gradient-editor/ ) sau sa le pui intr-un png si nu intr-un jpeg. O sa fac o tema cu culorile alese de tine.
Ah, prin tema practic o sa fac switch la css-ul actual. Deci poti sa-mi dai si fontzi, marimi la diferite elemnte, spatiere intre randuri, etc etc .
Ce zici, te bagi? Sunt si eu curios cum va iesi...
PS: am sa ma ocup de asta dupa ce gat cu niste chestii ce trebuie sa le rezolv. Deci poate in vreo 1-3 saptamani o sa fie up si sistemul de alegere a temei.
MW Addicted
1513 mesaje
din 07/10/2005
18 aprecieri
17 ianuarie 2014, 13:47:57
da..stiu de treaba cu fonturile, ma gandeam ca poti sa alegi un alt font. Am vazut ca in postare nu apare problema.
Cat despre filtrare acum am vazut ca e o greseala de-a mea( m-am uitat la data cand a fost deschis topicul). Imi pare rau!
Cat despre filtrare acum am vazut ca e o greseala de-a mea( m-am uitat la data cand a fost deschis topicul). Imi pare rau!
zZz ツ
6921 mesaje
din 28/04/2005
281 aprecieri
17 ianuarie 2014, 13:52:37 • actualizat 17 ianuarie 2014, 13:57:16 (2 ori)
@Draculea no problem. Mai bine scot diacriticele din headere. (oricum majoritatea titlurilor distinctive nu contin diacritice tocmai din motivul expus de tine..). In postari se foloseste alt font.
BTW, se pot filtra rapid topicurile, articolele, forumurile, membrii, stirile de pe orice pagina. (winamp f3 style) Vedeti lupa din meniul principal de sus.
BTW, se pot filtra rapid topicurile, articolele, forumurile, membrii, stirile de pe orice pagina. (winamp f3 style) Vedeti lupa din meniul principal de sus.
MW Addicted
1513 mesaje
din 07/10/2005
18 aprecieri
17 ianuarie 2014, 14:09:36
Cred ca lupa ar trebui putin mai mare...restul butoanelor sunt mult mai mari, cele de la notificari si mesaje, chiar si sageata de la dropdown-ul din dreapta este mai mare.
MW Moderator
5625 mesaje
din 12/12/2007
90 aprecieri
MW Veteran
735 mesaje
din 29/03/2009
57 aprecieri
17 ianuarie 2014, 18:08:33
^ this!
Mie unul /forum/latest mi se pare cea mai importanta pagina. Pe asta o am in bookmarks/bar.
Mie unul /forum/latest mi se pare cea mai importanta pagina. Pe asta o am in bookmarks/bar.
MW Addicted
2706 mesaje
din 25/11/2006
4 aprecieri
zZz ツ
6921 mesaje
din 28/04/2005
281 aprecieri
17 ianuarie 2014, 21:20:41
@Draculea am incercat mai multe variante, asta a iesit cel mai bine. Probabil in viitor voi face eu iconitele.
@ov1d1u si @slash mie mi se pare mai vizibil linkul daca e ultimul.. Nu stiu ce sa zic.
@sharkTM s-a mai discutat despre asta in urma cu cateva pagini. Inca nu e gata versiunea mobile. O sa fie touch optimized. WML e mort demult..
@ov1d1u si @slash mie mi se pare mai vizibil linkul daca e ultimul.. Nu stiu ce sa zic.
@sharkTM s-a mai discutat despre asta in urma cu cateva pagini. Inca nu e gata versiunea mobile. O sa fie touch optimized. WML e mort demult..
MW Liker
93 mesaje
din 03/01/2006
17 ianuarie 2014, 21:33:36
..eventual pot sa sugerez ca ar mai fii indicat si repunerea in functiune a butonului sau posibilitatea de a seta ( afisarea ultimelor posturi aparute din setari profil ) sau pur si simplu sari la ultima postare un buton ptr.asa ceva ar fii de mare ajutor...
Wicking
zZz ツ
6921 mesaje
din 28/04/2005
281 aprecieri
17 ianuarie 2014, 21:36:24
Se poate sari la ultimul post din lista de topicuri. Dai click in afara numelui topicului sau pe sageata ">".
Iar afisarea mesajelor noi in ordine descrescatoare e in plan. Daca la asta te referi..
Iar afisarea mesajelor noi in ordine descrescatoare e in plan. Daca la asta te referi..
Înapoi la Administrative
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.