mie mi-a intrat apa la tasta 8(eram ud pe maini),nu am avut surubelnita cu 5 colturi si l-am desfacut cu un cui ,lam zgariat putin in spate pe langa camera,in rest totul
JuSt CliCk HeRe[img]http://www.metges.net/alcaine/noguerraen.jpg[/img]SPV GAMES [img]http://www.fightersoft.ro/sigs/sig.php?username=unick.png[/img]
03 septembrie 2006, 11:00:42 • actualizat 03 septembrie 2006, 11:01:08 (1 ori)
Mie nu-mi mai merge tasta Yes , telefonul cu toate ca NUl-am lovit arata parca ar fi fost ros de un caine ( :-?? ... Mai il am in garanite cateva weeks , am fost cu el la "Shop-ul" de unde l-am cumparat a zis ca trebuie sa-l tina 3 saptamani ca sa-mi scoata praful din el x( , si la cum arata a zis ca nu cred ca o sa faca ceva
p.s l-am batut pe ala care vindea acolo ) --> just kidding
si pe mine m-ar interesa o tastatura transparenta sau mai draguta asa, gen 6670 pentru c600... se gaseste asa ceva?
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
am desfacut telefonul...SPV C600 si mi`a cazut chestia aia care bagi cartela sim in ea...si acum imi zice sim lipsa....e posibil sa se rupa chestia aia
pai cine te a pus sa-l desfaci daca nu stii sigur ca poti sa-l aranjezi la loc nu trebuia nici sa faci topic nou pt asta!, puteai posta pe topicul Orange SPV C600...
n-ai incercat s-o pui la loc? (sau macar sa prinzi cartela cu niste banda?)
12 iulie 2008, 03:51:32 • actualizat 12 iulie 2008, 03:53:38 (1 ori)
Salut...Uite am ajuns si eu in acest moment istoric...dupa cam 2 ani s-a dus naibii joystickul, asa ca a trebuit sa desfac carcasa. Surubelnita nu stiu de unde sa cumpar, adica STIU de unde dar nu am vazut T5. Cat despre carcasa, este normal ca "fata" sa fie lipita cu super-glue?! Ca a mea asa a fost.
hard reset ai dat? poate se remediaza... daca nu, ai putea incerca cu putin lichid din spray-ul pentru curatat contacte WD40. Din cate tin minte contactele metalice de la tastatura lui c600 sunt acoperite de o pelicula de polimer alb care are si rolul de resort pentru tasta. Ai putea face un orificiu mic in acel polimer si strecori acolo WD40. Eu asa am facut cand aveam c600 si nu-mi mai mergea unul din softkey-uri. Contactul era plin de praf de oxid de culoare albastra. Alta cauza ar putea fi oxidarea sau intreruperea traiectului conductor al tastei # pe placuta electronica sau o corupere a driver-ului tastaturii ( care ar trebui sa se remedieze dupa un hr).
Unde gasesc si eu surubelnita speciala pentru suruburile astea mici? Vreau sa desfac telefonul si sa curat tastatura asta ca nu-mi mai merge bine tasta de selectare din stanga, trebuie sa apas tare si deja am facut rana la deget...ma enerveaza.
Unde gasesc si eu surubelnita speciala pentru suruburile astea mici? Vreau sa desfac telefonul si sa curat tastatura asta ca nu-mi mai merge bine tasta de selectare din stanga, trebuie sa apas tare si deja am facut rana la deget...ma enerveaza.
la c600 ai nevoie de T6 pt cele din parti, si T5 pt cele doua suruburi de sub baterie.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.