01 octombrie 2013, 17:52:45 • actualizat 01 octombrie 2013, 17:55:53 (1 ori)
Buna! Am un HTC One S si vreau sa-l root-ez,dar fara sa-i dezactivez bootloader-ul. Se poate asa ceva? Pe unlockroot.com,site pe care intentionez sa-l folosesc pentru root,scrie ca un telefoane nu poate fi root-at fara a dezactiva bootloader-ul. Am mai cautat pe internet si pe diverse forum-uri am gasit ca totusi se poate. Asadar cum este?? Eu nu vreau sa umblu la bootloader pentru ca nu vreau factory reset. Eu am nevoie de root ca sa accesez o aplicatie numita DiskDigger si sa-mi recuperez niste poze din partitia userdata. Daca dau unlock la bootloader e ca si cum as face factory reset din moment ce se sterge tot din telefon. Si mi-e frica sa nu mi se suprascrie partitia actuala peste vechea paritie cu pozele si sa nu le mai pot recupera. un telefon* Sunt stresata si scriu prost
01 octombrie 2013, 20:55:39 • actualizat 01 octombrie 2013, 21:03:13 (1 ori)
Incearca Vroot, aplicatie chinezeasca, cauta pe google, aplicatia asta iti rooteaza telefonul fara sa iti modifice nimic in sistem. Dupa rootare o sa ramai cu o aplicatie chinezeasca in telefon, un superuser, daca setezi telefonul in limba engleza, o sai ai superuserul tot in engleza. Incearca Vroot, aplicatie chinezeasca, cauta pe google, aplicatia asta iti rooteaza telefonul fara sa iti modifice nimic in sistem. Dupa rootare o sa ramai cu o aplicatie chinezeasca in telefon, un superuser, daca setezi telefonul in limba engleza, o sai ai superuserul tot in engleza. Sau poti incerca aplicatia de pe saitul care l-ai dat mai sus, aplicatia pentru rootare nu pentru bootloader, nu vad ce probleme ar putea aparea.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.