Pirateria din Romania
7 664 vizualizări
391 răspunsuri
Linkuri topic "Pirateria din Romania"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)

MW Addicted
1372 mesaje
din 10/10/2006

Valoarea produsului a fost de 950ron la finalizarea licitatiei.Sa perceapa comisioane pt licitatiile promovate,asa mi se pare mai corect,pentru o licitatie standard mi se pare aiurea comisionul.Sau sa taxeze la o valoare anume,gen autovit.Platesti si ti se posteaza licitatia.In fine :-)

MW Addicted
3263 mesaje
din 12/02/2008
26 aprecieri
03 ianuarie 2013, 15:20:00 • actualizat 03 ianuarie 2013, 15:21:13 (1 ori)
Cint 29-12-2012 15:11:47
Fereste-te de fraude NU CUMPARA DE PE OKAZII.ROMa uitam azi ce mai e pe cel mai penal site de vanzari din RO si iata ce imi sare in ochi... UNUL de vinde de 3 ANI, filme fara drepturi de autor.

Politia informatica de cacat in tara asta... Nu trebuie decat sa dai search si sa gasesti fraudele...
Vad ca omului ii merg bine vanzarile. Cumpara harduri goale, le umple cu material piratat, si le vinde la pret dublu .
Asadar... in timp ce altii si-au luat amenzi pentru ca sharuiau cateva melodii...Asta vinde zeci de TERA si nimeni nu-i face nimic.
Bine ati venit in Romania!

OKAZII.ro ar trebui inchis pentru cate tranzactii ilegale faciliteaza.

Înapoi la Internet si Rețele
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.