Salut !
Am si eu o problema la telefonul meu am copiat contactele in telefon si nu imi arata nici contactele din memoria telefonului nici pe cele de pe cartela SIM , daca e sa ma sune cineva imi apare cine ma suna la unele contacte dar nu apar in Contacte , nici aia din partea dreapta cu optiuni nu apare nici bara aceea cu cautare ! Rog pe cineva sa raspunda !
Multumesc Anticipat !
Problema Nokia N95
377 vizualizări
3 răspunsuri
Linkuri topic "Problema Nokia N95"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)

MW Addicted
9475 mesaje
din 30/07/2005
29 aprecieri
12 aprilie 2013, 21:59:52 • actualizat 12 aprilie 2013, 22:01:38 (2 ori)
sunt o multime de theaduri cu probleme si rezolvari pentru acest model.Si doua theaduri generale.Pe langa ca denumirea nu ai pus una sugestiva spre exemplu "Lipsa nr de telefon in contacte" sau "probleme cu contactele la N95" nu ai folosit nici functia "cautare" a forumului.
La contacte ai o optiune de vizualizare sim sau contacte telefon.Probabil e setat pe contacte sim.Daca tot nu apare fa un backup la contacte si aplicatii sau ce mai ai importat pe telefon si da o resetare generala.Nokia in ziua de azi e
La contacte ai o optiune de vizualizare sim sau contacte telefon.Probabil e setat pe contacte sim.Daca tot nu apare fa un backup la contacte si aplicatii sau ce mai ai importat pe telefon si da o resetare generala.Nokia in ziua de azi e

MW Veteran
599 mesaje
din 05/12/2011
4 aprecieri

cristian1994 12-04-2013 20:38:25
Salut ! Am si eu o problema la telefonul meu am copiat contactele in telefon si nu imi arata nici contactele din memoria telefonului nici pe cele de pe cartela SIM , daca e sa ma sune cineva imi apare cine ma suna la unele contacte dar nu apar in Contacte , nici aia din partea dreapta cu optiuni nu apare nici bara aceea cu cautare ! Rog pe cineva sa raspunda !
Multumesc Anticipat !

:]

:

Options>Mark/Unmark: Mark All. copy to contacts
[img]http://cuenation.com/images/gdjb/gdjblogoblack.png[/img]

Începător
2 mesaje
din 12/04/2013
13 aprilie 2013, 20:57:35 • actualizat 13 aprilie 2013, 21:17:37 (2 ori)
nu apare aia cu optiuni acolo cand intru in contacte sa dau din sim in telefon sau invers 
apare decat in dreapta iesire si atat
optiuni nu scrie
Am Rezolvat ! Cine are problema aceasta, scrieti codu acesta si resetati setarile : *#7370# !

apare decat in dreapta iesire si atat

Am Rezolvat ! Cine are problema aceasta, scrieti codu acesta si resetati setarile : *#7370# !
Înapoi la Discuții tehnice S60
Topicuri similare
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.